Сия Рибагина
Мастър Шеф
Моята стенаРецепти752Снимки2276Статии72СъветиКоментари972Форумни теми119Постове във форума428За менИзпрати съобщениеточки16998
- Сия Рибагинагласува за: Патица в гювеч с кисело зелепреди 7 години Патица в гювеч с кисело зеле15.11.2021Печена патица
- Сия Рибагинагласува за: Сладко от дюли на калъппреди 7 години, преди 7 години Сладко от дюли на калъп15.03.2018Дюли
- Сия Рибагинагласува за: Руло с печени чушкипреди 7 години, преди 7 години Руло с печени чушки18.04.2022Солено руло
- marcheva14публикува в кулинарната мрежапреди 7 години
Държа да отговоря на лицето, извинявам се че закъснях, но имах гости за вечеря, което отправи запитване към качена моя рецепта , тя е "Говеждо филе Миньон на тиган", съкратила съм последната част , а тя е "... с гъбен сос на тиган" или Beef Filet Mignon in Mushroom Souce, посочила съм източник. Въпросът, който ми беше зададен, защо лъжа, че е приготвено с говеждо, след като съм я приготвила със свинско, което е далеч, далеч от истината. Няма да се оправдавам и обяснявам, защото това лице не е на образованието ми, не е на възможностите ми, не е на възпитанието ми. Ако това лице владее поне един западен език, така като аз го влядея, за което силно се съмнявам, нека да отвори оригиналната рецепта и малко да се информира, как е приготвена, какво е допълнението ѝ в соса, и защо така изглежда, че месото сивее, много е близко да се сети човек , но това е една друга дейност на мозъчните полукълба и за някои хора е трудно постижимо, т.е умствената дейност.. За съжаление беше подведен и Админ, от което бях крайно учудена, вследствие на което моята участие като хоби кулинар би трябвало в този сайд тук да приключи. Нямаме си повече доверие.
Благодаря, че имах удоволствието да се запозная, макар и виртуално , ще изброя дамите от които през годините бях впечатлена, а това са:
Весето Константинова - всеки път перфектна!
Сия Рибагина - благодаря, че на толкова неща ме научи! Винаги имаше с какво да ме изненадаш приятно, много от твоите рецепти влязоха в моята кухня.
Елена Стефанова Йорданова - всеки път ти се възхищавах и малко ти завиждах , че толкова умееш и си казвах.. ех, ако и аз толкова мога....
Нина Иванова Иванова - всеки път, когато влизаше имаше нещо ново и интересно. Перфектна!
Албенка - благодаря ти , Албенка, че ти задавах въпроси и ти търпеливо ми отговаряше, перфектна!
Мария Симова - няма лоша рецепта, въпреки че съм имала с нея пререкания тя ще си остане един добър кулинар.Ваня Георгиева - тя си играе с тестото така както никой друг. Чудесна е!
Севдалина Иркова - нямаше и няма по-красиво подредени снимки, и добри рецепти.
Елена Стойчовска - какво да кажа, перфектна! Жалко, че рядко влизаше.
Таня Русинова, Зарчето, Марияна Петрова - благодаря, момичета! Много сте добри!
Благодаря и на Роси Стоянова и Роси Иванова, че ми оформяха така добре рецептите.
И не забравяйте, тук е място за забавление, а не за надпревара, не е конкурс за кой е по-по -най.
С това моето забавление тук приключва.
Моля Админ да замрази профила ми.
Поздрав! Марчева- Sevdalina IrikovaМила ми Марчела, не допускам, че емоциите ти са предизвикали твоето решение.. Знам, че ти си над тези дребнавости. Предпочитам да предусещам, че отиваш на далечна екскурзия, след която ще ни предложиш нова средиземноморска рецепта. Защото иначе ще ми липсва твоят поздрав "Весел патиланец" Ще се радвам да размислиш!Харесва миОтговор
- Албена АсеноваЕее...не! Не се отказвай!Харесва миОтговор
- Сия РибагинаМиличка, ела на лични съобщенияХаресва миОтговор
- marcheva14гласува за: Говеждо филе Миньон на тиганпреди 7 години
Говеждо филе Миньон на тиган07.05.2022Пържоли
- Сия РибагинаТеодора, Теодора, голям готвач, голям месар, голям транжор се изкара а всъщност си едно голямо нищо! Как не ти омръзна да се обаждаш там където не те питат и как въобще те търпят още не ми го побира ума. Може тонове месо да са ти минали през ръцете но си все още некомпетентна и вероятно трябва да идеш да ти минат още няколко тона, ега тогава почнеш да схващаш. Профилите може да си смениш, но уменията явно няма да промениш. ! Ако можеше да готвиш щеше да знаеш защо цвета на месото е по светъл, можеш да се научиш, обаче самочувствието ти е по голямо от реалността!Харесва миОтговор
- Теодора МещероваЛично аз съм работила в месокомбинат две години и тонове телешко и говеждо е минало през мен... не се заяждам, да не ме обвините сега, но това за мен си е чисто свинско месо... Мария, не се заяждам с теб, просто казвам какво мисля. Хубав денХаресва миОтговор
- Yordanka Kovachevaгласува за: Мексиканска Майонезена Салатапреди 7 години Мексиканска Майонезена Салата12.03.2018Зеленчукова салата
- Сия Рибагинагласува за: Разкошна ябълкова торта без печенепреди 7 години Разкошна ябълкова торта без печене09.05.2021Бисквитена торта
- Сия Рибагинагласува за: Бисквитена торта с пудинг на Dr.Oetkerпреди 7 години, преди 7 години Бисквитена торта с пудинг на Dr.Oetker16.07.2021Бисквитена торта
- Сия Рибагинагласува за: Пататас Бравас (Patatas Bravas)преди 7 години, преди 7 години Пататас Бравас (Patatas Bravas)07.05.2022Пържени картофи
- Сия Рибагинагласува за: Солени кифлички с шарена солпреди 7 години Солени кифлички с шарена сол09.05.2021Кифлички
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest