Анонимен
Новак
Моята стенаРецепти2СнимкиСтатииСъветиКоментари26Форумни темиПостове във форумаЗа менИзпрати съобщениеточки19
- Анонимендобави коментар към: Кето хлябпреди 4 годиниКето хляб06.02.2020ХлябИ кое по-точно е кето?
- Анонимендобави коментар към: Кето хляб с чубрица и семенапреди 4 годиниКето хляб с чубрица и семена10.02.2020ХлябТова не е кето рецепта.
- Анонимендобави коментар към: Протеинов десерт със скир в чашкипреди 4 годиниПротеинов десерт със скир в чашки21.07.2020Други десертиАм...чи обясни на хората какво е скир. Не са исландци.
- Анонимендобави в любими: Кето руска салатапреди 4 годиниКето руска салата09.01.2020Руска салата
- Анонимендобави коментар към: Диетични кюфтета от тиквички на фурнапреди 4 годиниДиетични кюфтета от тиквички на фурна03.07.2020Зеленчукови кюфтетаИ кое е диетичното ? Има различни видове диета и би било добре за се спомене за КАКВА диета става дума. Та....безглутенова диета не е, нискокалорична не е.....та каква е? Дори и постно не е....
- Анонимендобави коментар към: Постен крем Брюлепреди 4 годиниПостен крем Брюле07.04.2020Крем брюлеКрем брюле и крем карамел се отличават с това, че НЕ СЪДЪРЖАТ сгъстители : брашно, нишесте и т.н. Основният сгъстител са яйцата. Кремът, който е с нишесте или брашно си има име: казва се флан. Но пък вашият няма яйца. Изобщо, напишете едно ново име за този крем.
- Анонимендобави коментар към: Кето Крем Брюлепреди 4 годиниКето Крем Брюле16.06.2020Крем брюлеКето диетата не се покрива с диета за диабетици. В кето диетата са почти изключени въглехидрати от всякакъв вид. Сироп от агаве и изомалт не са включени в кето диетата!
- Анонимендобави коментар към: Кето крем карамелпреди 4 годиниКето крем карамел05.04.2020Крем карамелТова е крем, но не е карамел. Не заблуждавайте горките хора!
- Анонимендобави коментар към: Еклерова торта с малинипреди 4 годиниЕклерова торта с малини21.10.2012Еклерова тортаЗа да се сгъсти кремът, е добре да престои една нощ в хладилника. Тоест- правите крема предварително, престоява и тогава го смесвате с белтъците и сметаната. Желатинът е твърде много . С такова количество кремът е като желиран бонбон. Жалко за хората, които не са изтърпели до желирането на крема и явно са го изхвърлили :)
- Анонимендобави коментар към: Френски хляб (Pain de Campagne)преди 4 годиниФренски хляб (Pain de Campagne)13.05.2022ХлябШампан (Champagne) Шампан е историческа област в Североизточна Франция. Днес по-голямата част от областта принадлежи към регион Гранд Ест, а отделни нейни по-малки части са включени в състава на Бургундия-Франш Конте, Ил дьо Франс и О дьо Франс. Шампан е прочута с шампанското, което се произвежда в сегашната форма от 17 век – Уикипедия Тоест....хляб от тази област :)
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest