Илияна Димова
Гуру
Моята стенаРецепти1273Снимки3565Статии41СъветиКоментари667Форумни теми45Постове във форума666За менИзпрати съобщениеточки27527
- Илияна Димовадобави в любими: Най-бързия домашен хляб в плик за печенепреди 4 години Най-бързия домашен хляб в плик за печене28.06.2018Хляб
- Илияна Димовадобави в любими: Домашен хляб в пликпреди 4 години Домашен хляб в плик07.02.2021Хляб
- Илияна Димовагласува за: Домашен хляб в пликпреди 4 години Домашен хляб в плик07.02.2021Хляб
- Илияна Димовагласува за: Яхния Да си оближеш пръститепреди 4 години Яхния Да си оближеш пръстите05.02.2021Яхнии
- Илияна Димовасготви: Яхния Да си оближеш пръститепреди 4 години Яхния Да си оближеш пръстите05.02.2021Яхнии
- Илияна Димовагласува за: Кюфтета яхния класическа рецептапреди 4 години Кюфтета яхния класическа рецепта06.02.2021Яхнии
- Илияна Димовасготви: Кюфтета яхния класическа рецептапреди 4 години Кюфтета яхния класическа рецепта06.02.2021Яхнии
- Adminпубликува в кулинарната мрежапреди 4 години
Скъпи Кулинари,
от днес (04.02 - 15.02) обявяваме новата ни тематична седмица и тя ще бъде тематична за следните рецепти:
- пълнен лук;
- салати с киноа;
- панирано пиле;
- рецепти със свински крачета;
- безглутенов хляб;
- рецепти с чиа;
- фъч;
- брауни;
- напукани сладки;
- шоколадов пудинг;
- бадемова торта;
На 13, 14 и 15 февруари тематични ще бъдат и всички рецепти за Свети Валентин и Трифон Зарезан, които са подходящи за един от двата празника.
Всяка тематична рецепта продължава да носи 26 точки.
поздрави,
Готвач- Мария БожиловаНе разбирам какви са критериите, но тази и много други рецепти не се различават от моята.https://recepti.gotvach.bg/r-132825-%D0%9F%D1%80%D0%BE%D1%82%D0%B5%D0%B8%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%BE_%D0%BD%D0%B0%D1%85%D1%83%D1%82%D0%B5%D0%BD%D0%BE_%D0%B1%D1%80%D0%B0%D1%83%D0%BD%D0%B8?p=1Харесва миОтговор
- AdminМария, гледайте си във вашата паничка. След като редаторките така са преценили, значи е така. Горната рецепта не е тематична също. Ето да видите как изглежда едно брауни: https://www.google.com/search?q=%D0%B1%D1%80%D0%B0%D1%83%D0%BD%D0%B8&sxsrf=ALeKk02cZ8pAtT8bGpS4y66b0jPWUYoP6Q:1613042483576&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwilt_bB2-HuAhVPyhoKHZcfDSoQ_AUoAXoECAYQAw&biw=1920&bih=937Харесва ми1
- Анелия ТерзиеваЗдравейте, добавих следната рецепта,но не се категоризира като брауни : https://recepti.gotvach.bg/r-168582-%D0%91%D1%80%D0%B0%D1%83%D0%BD%D0%B8_%D0%BA%D0%B5%D0%BA%D1%81%D1%87%D0%B5%D1%82%D0%B0_%D1%81_%D0%BC%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D0%BD%D0%B8. Може ли да ми кажете защо.Благодаря!Харесва миОтговор2
- AdminНа Анелия рецептата си е брауни и е коригирана, нищо че са кексчета. На Мария не е брауни, нито прилича на такова, затова остава и сменено името.Харесва ми1
- Мария БожиловаИ аз имам въпрос за Брауни но нямам отговор защо не се счита за Брауни.Харесва ми
- Мария БожиловаЦелият сладкиш е кафяв, това може да се види и от начина на приготвяне и от снимките.2/3 от сместа, която се използва за глазурата е в блата.Блатът е кафяв, глазурата е кафява.Няма бял или друг цвят блат.Незнам защо се вижда в друг цвят.Харесва миОтговор
- Rositsa IvanovaМоля да проучите сама разликата между брауни и какаов сладкиш примерно...Не е важно само да е просто кафяв сладкиш, за да го наричате брауни.Харесва ми1
- Всички коментари
- Илияна Димовасготви: Богата свинска супа със зеленчуципреди 4 години Богата свинска супа със зеленчуци04.02.2021Свинска супа
- Илияна Димовадобави в любими: Свинско с кисело зеле и ориз в тенджера под наляганепреди 4 години Свинско с кисело зеле и ориз в тенджера под налягане02.02.2021Кисело Зеле
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest