Adriyana - Adi
Чирак
Моята стенаРецепти105Снимки130СтатииСъветиКоментари113Форумни теми29Постове във форума234За менИзпрати съобщениеточки1776
- Adriyana - Adiдобави отговор към форумната тема: Как приготвяте червеното цвекло?преди 9 години Не го ям,но съм правила салата на приятели с него,настъргано.
- Adriyana - Adiдобави отговор към форумната тема: Как съхранявате домашно опечения хляб?преди 9 години В хартиен или найлонов плик.
- Adriyana - Adiдобави отговор към форумната тема: Невероятно вкусните пълнежи за кроасан!преди 9 години Шампанско и на мен ми в фаворит.Все по трудно ги откривам обаче в магазините.
- Adriyana - Adiдобави отговор към форумната тема: Бихте ли участвали в кулинарно предаване?преди 9 години Не.Но обичам да ги гледам.
- Adriyana - Adiдобави отговор към форумната тема: Приготвяте ли пикантни ястия?преди 9 години Много обичам пикантна храна и почти на всичко слагам лют пипер.
- Adriyana - Adiдобави отговор към форумната тема: Кое е най скъпото ястие, което сте приготвяли?преди 9 години Е чак много скъпо не съм.Може би торти,които съм правила да са по-скъпи,но не чак толкова.
- Adriyana - Adiдобави отговор към форумната тема: Домашен Фонданпреди 9 години Никога не съм правила,дори не съм купувала.Яла съм торти с него,но не го харесвам особено.Предпочитам с крем.
- Adriyana - Adiдобави отговор към форумната тема: Рецепти за съвсем начинаещи преди 9 години Смлени бисквити се смесват с масло.Много бързи и лесни сладки.Може да се овалят в нешо по избор.
- Adriyana - Adiдобави отговор към форумната тема: Проблеми с печенето на блатпреди 9 години Не отварям никога фурната,защото температурата намялява,времето за печене се удължава и става една.....
- Adriyana - Adiдобави отговор към форумната тема: Начинаещи кулинарипреди 9 години Добра идея за писане на по-дълги рецепти,а в същност много лесни и кратки.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest