Анонимен
Новак
Моята стенаРецептиСнимкиСтатииСъветиКоментари10Форумни теми1Постове във форума4За менИзпрати съобщениеточки174
- Анонимендобави коментар към: Какво обича да похапва зодия Ракпреди 8 годиниКакво обича да похапва зодия Рак03.06.2013КулинарияТази статия е точно за мен :) Не вярвам особено за зодиаците и пристъпих към статията на шега, обаче казаното тук напълно отговаря на кулинарните ми предпочитания.
- Анонименсготви: Печено пиле с пикантни картофипреди 8 годиниПечено пиле с пикантни картофи07.01.2013Печено пиле
- Анонименсготви: Динено смутипреди 8 годиниДинено смути04.08.2014Смути
- Анонимендобави отговор към форумната тема: Лекарство или отрова са рецептите тукпреди 8 годиниМоже би съм се изразила неясно - под "сготвено два пъти" (освен буквалното) имам предвид, че готвачът е способен да повтори приготвянето на ястието при абсолютно същите условия - т.е - знае точно какво и колко и как. В действителност не съм имала проблеми с рецепти тук, процедирам така - избирам само умни рецепти Не ми е нужно да приготвя нещо, за да разбера, че няма да стане или че няма да ми хареса и не защото съм много опитен готвач, напротив, и все пак - достигнах до една от великите истини на готвенето - МЯРКА Като прочета - "на око" и се отказвам от рецептата. Също така, много ми допадат тези рецепти, в които са вмъкнати обясненя защо се прави една или друга процедура.
- Анонименсготви: Летен и здравословен десерт с чиапреди 8 годиниЛетен и здравословен десерт с чиа11.08.2016Чиа
- Анонименсготви: Френска салатапреди 8 годиниФренска салата05.08.2017Картофена салата
- Анонимендобави отговор към форумната тема: Ползвате ли уред за подквасване на кисело мляко?преди 8 години, преди 8 годиниУредът е полезен с това, че поддържа необходимата температура на млякото (същото се постига и с вълнено одеало, но пък след като уредът е наличен - защо да не се ползва и да прави живота по-лесен ). Най-добре е киселото мляко да е домашно, но се получава и с картонено/наилоново - естествено, с различно качество...
- Анонимендобави отговор към форумната тема: Похвали и оплаквания!преди 8 годиниХаресвам сайта, защото получавам от него интересни идеи за приготвяне на храна. Това, което не ми харесва обаче е, че няма някакъв реален контрол над публикуваните рецепти. Би било чудесно ако се правеха корекции на правописа, например. Също така - неточните рецепти, а те са много в сайта... Снимките дори не ме дразнят толкова, колкото недоброто и непремислено поднасяне на една рецепта. Ясно е, че всеки греши, но ще е много по-лесно ако преди да се публикува нещо - се прегледа от автора, а след това е от тези, които одобряват материалите. Една идея - може различните рецепти (говоря като качество на описанието)да получават различен брой точки (не просто "дълга", "кратка" "със снимка" - например - за правописни грешки да има намаляване на точки; за неточности - също. Струва ми се, че това ще е доста по-мотивиращо за тези, които искат да израстват в йерархията на сайта
- Анонименсготви: Триъгълни баничкипреди 8 годиниТриъгълни банички20.02.2016Банички
- Анонимендобави отговор към форумната тема: Лекарство или отрова са рецептите тукпреди 8 годиниСамо да разясня - "отрова" съм използвала като антипод на "лекарство"; доколкото рецептите, за които говоря, не се второто - остава им да бъдат първото. Не сами по себе си. А това, че всеки експериментира и се старае - не е лошо, ще е още по-добре, ако всички се стараем повече и правим нещата не просто за отбиване на номера и получаване на точки
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest