Анонимен
Анонимен
Новак

Моята Стена

  • /АнонименАнонимендобави коментар към: Какво обича да похапва зодия Ракпреди 8 годиниКакво обича да похапва зодия РакКакво обича да похапва зодия Рак03.06.2013КулинарияТази статия е точно за мен :) Не вярвам особено за зодиаците и пристъпих към статията на шега, обаче казаното тук напълно отговаря на кулинарните ми предпочитания.
  • /АнонименАнонименсготви: Печено пиле с пикантни картофипреди 8 годиниПечено пиле с пикантни картофиПечено пиле с пикантни картофи07.01.2013Печено пиле
  • /АнонименАнонименсготви: Динено смутипреди 8 годиниДинено смутиДинено смути04.08.2014Смути
  • /АнонименАнонимендобави отговор към форумната тема: Лекарство или отрова са рецептите тукпреди 8 годиниМоже би съм се изразила неясно - под "сготвено два пъти" (освен буквалното) имам предвид, че готвачът е способен да повтори приготвянето на ястието при абсолютно същите условия - т.е - знае точно какво и колко и как. В действителност не съм имала проблеми с рецепти тук, процедирам така - избирам само умни рецепти Не ми е нужно да приготвя нещо, за да разбера, че няма да стане или че няма да ми хареса и не защото съм много опитен готвач, напротив, и все пак - достигнах до една от великите истини на готвенето - МЯРКА Като прочета - "на око" и се отказвам от рецептата. Също така, много ми допадат тези рецепти, в които са вмъкнати обясненя защо се прави една или друга процедура.
  • /АнонименАнонименсготви: Летен и здравословен десерт с чиапреди 8 годиниЛетен и здравословен десерт с чиаЛетен и здравословен десерт с чиа11.08.2016Чиа
  • /АнонименАнонименсготви: Френска салатапреди 8 годиниФренска салатаФренска салата05.08.2017Картофена салата
  • /АнонименАнонимендобави отговор към форумната тема: Ползвате ли уред за подквасване на кисело мляко?преди 8 години, преди 8 годиниУредът е полезен с това, че поддържа необходимата температура на млякото (същото се постига и с вълнено одеало, но пък след като уредът е наличен - защо да не се ползва и да прави живота по-лесен ). Най-добре е киселото мляко да е домашно, но се получава и с картонено/наилоново - естествено, с различно качество...
  • /АнонименАнонимендобави отговор към форумната тема: Похвали и оплаквания!преди 8 годиниХаресвам сайта, защото получавам от него интересни идеи за приготвяне на храна. Това, което не ми харесва обаче е, че няма някакъв реален контрол над публикуваните рецепти. Би било чудесно ако се правеха корекции на правописа, например. Също така - неточните рецепти, а те са много в сайта... Снимките дори не ме дразнят толкова, колкото недоброто и непремислено поднасяне на една рецепта. Ясно е, че всеки греши, но ще е много по-лесно ако преди да се публикува нещо - се прегледа от автора, а след това е от тези, които одобряват материалите. Една идея - може различните рецепти (говоря като качество на описанието)да получават различен брой точки (не просто "дълга", "кратка" "със снимка" - например - за правописни грешки да има намаляване на точки; за неточности - също. Струва ми се, че това ще е доста по-мотивиращо за тези, които искат да израстват в йерархията на сайта
  • /АнонименАнонименсготви: Триъгълни баничкипреди 8 годиниТриъгълни баничкиТриъгълни банички20.02.2016Банички
  • /АнонименАнонимендобави отговор към форумната тема: Лекарство или отрова са рецептите тукпреди 8 годиниСамо да разясня - "отрова" съм използвала като антипод на "лекарство"; доколкото рецептите, за които говоря, не се второто - остава им да бъдат първото. Не сами по себе си. А това, че всеки експериментира и се старае - не е лошо, ще е още по-добре, ако всички се стараем повече и правим нещата не просто за отбиване на номера и получаване на точки
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest