Gotvach.bg»Кулинарна мрежа»Анонимен в Gotvach.bg
Анонимен
Анонимен
Новак

Моята Стена

  • /АнонименАнонимендобави коментар към: Ябълкова ракияпреди 8 годиниЯбълкова ракияЯбълкова ракия28.11.2011РакияПонеже ме посъветваха да я бъркам, а ако има воден клапан нали не трябва да се отваря. За първи път правя и съм малко объркан. Кое е по правилно да се затвори с клапан или да седи отворена и да се бърка?
  • /АнонименАнонимендобави коментар към: Ябълкова ракияпреди 8 годиниЯбълкова ракияЯбълкова ракия28.11.2011РакияГолям пропуск ли е според вас, това че не съм сложил воден клапан, а съм го оставил отворено да ври? Мога ли на третия ден да сложа клапан или е късно вече?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest