Gotvach.bg»Кулинарна мрежа»Анонимен в Gotvach.bg
Анонимен
Новак
Моята стенаРецептиСнимкиСтатииСъветиКоментари2Форумни темиПостове във форумаЗа менИзпрати съобщениеточки0
- Теодора Мещеровагласува за: Колко трайност имат туршиите?преди 2 годиниКолко трайност имат туршиите?15.12.2021
- Анонимендобави в любими: Картофени кюфтета (пържени)преди 3 годиниКартофени кюфтета (пържени)29.04.2020Картофени Кюфтета
- Анонимендобави коментар към: Пилешка супа със застройкапреди 6 годиниПилешка супа със застройка22.03.2017Пилешка СупаНе е кой знае какъв трик и със сигурност го знаят доста потребители от страницата "готвач", но като се отдели белтъка от яйцето и дори малко да къкри, (ври) супата температурата като е изравнена почти на застройката, няма как да се пресече. Брашното, ако не е разбито добре и все пак има някаква бучица за да е фино и се предпази, може да се използва през телен цедник да се прекара с помоща на дървена лъжица.
- Анонимендобави коментар към: Леща яхния с чоризо и пащърнакпреди 6 годиниЛеща яхния с чоризо и пащърнак02.05.2021ЯхнияЗначи е с наденичка чоризо сготвена лещата? Питам, защото се продава и салам: "чоризо".
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest