Gotvach.bg»Кулинарна мрежа»Потребител#240253 в Gotvach.bg
Потребител#240253
Новак
Моята стенаРецептиСнимкиСтатииСъветиКоментари9Форумни темиПостове във форумаЗа менИзпрати съобщениеточки12
- Потребител#240253добави коментар към: Ризото с гъби по италианскипреди 3 годиниРизото с гъби по италиански25.11.2018РизотоЗначи баба ми е била италианка, щото и тя така го готвеше, но вместо ПАРМЕЗАН настъргваше балкански кашкавал....му-ха-ха
- Потребител#240253добави коментар към: Нежно ризото с гъбипреди 3 години, преди 3 годиниНежно ризото с гъби31.01.2020РизотоТъкмо щях да започвам да готвя "нежното" ризото, ама се оказа, че нямам "специален нож" за гъбите, а и не харесвам "ориз ал денте" , щото това значи да ми хруска сърцевината т.е. да не е сварен......му-ха-ха..
- Мария БожиловаРецептата е много точно написана.Специаният нож за гъби се използва за равни и гладки шайби, което е поздравително за автора, че е посочила използването.Степен на приготвяне "Ал денте" е характерна за доброто ризото.Другото е ориз на тенджера.Браво за добрата рецепта.Вместо с лоши коментари, учете се от подобни автори, защото Йорданка няма лоши рецепти и заслужава поздравления!Харесва миОтговор
- Yordanka KovachevaБлагодаря за коментара и добрите думи, Мария. Прегръдка!Харесва ми1
- Yordanka KovachevaАми направете си ориза сварен до степен каквато ви харесва, например като кашичка. Лошо няма.Харесва миОтговор1
- Потребител#240253добави коментар към: Как да сготвим ориза ал дентепреди 3 годиниКак да сготвим ориза ал денте15.10.2019"Ориз ал денте" значи да хруска и да не е сварен....... АЛ ДЕНТЕ важи само за пастата, за да остане малко по-жилава. За ориза е измишльотина на някой готвач от квартална кръчма, на който са му продали мешан ориз от различни сортове и не могат да уврат едновременно... му-ха-ха
- Потребител#240253добави коментар към: Френска леща яхнияпреди 3 годиниФренска леща яхния17.09.2019ЯхнияНЕ ЗНАЕХ, ЧЕ БАБА МИ Е ФРАНЦУЗОЙКА..... ТЯ ВСЕ ТАКА ГОТВИ ЛЕЩАТА... ХА-ХА...
- Потребител#240253добави коментар към: Шкембе - чорбапреди 3 годиниШкембе - чорба19.01.2016Шкембе ЧорбаЗастройката на шкембе чорбата е топла застройка от кисело мляко, брашно и яйце..... ЗАПОМНЕТЕ ГО....
- Потребител#240253добави коментар към: Оригинална шкембе чорбапреди 3 години, преди 3 годиниОригинална шкембе чорба10.03.2017Шкембе ЧорбаАбе какво е това прясно мляко 1 литър? Вие шкембе чорба ли правите или попара? За да е по-плътен бульона шкембето се вари заедно с едно джоланче, (което после се вади, обезкостява се, запича се леко и отива за мезе на бирата). Застройката на шкембе чорбата е топла застройка от кисело млако, брашно и яйце..... ЗАПОМНЕТЕ ГО....
- Потребител#240253добави коментар към: Вкусна леща яхнияпреди 3 годиниВкусна леща яхния29.04.2018Супа от ЛещаРецептата е добра, но мила СТЕФАНИЯ запомни.... подправките, чесъна и лука се запържват в началото, за да може аромата им да остане в мазнината, иначе, ако само ги вариш или добавиш накрая аромата им намалява със 70 %....
- Бойчо Николовпопълни профила сипреди 4 години
- Потребител#240253публикува на стената на: Бойчо Николовпреди 4 години, преди 4 годиниСЕГА РАЗБИРАМ ЗАЩО ПОЖАРНИКАРА "БУДА" НИ УПРАВЛЯВА 10 ГОДИНИ...... НЕ МОЖЕ ЕДИН ЕЛ.ТЕХНИК ДА ОБЯСНЯВАТ НА ЕДИН ИНЖ.ХИМИК КАК СЕ ПРАВИ КИСЕЛО ЗЕЛЕ БЕЗ ДА ЗНАЕ КАКВИ ПРОЦЕСИ ПРОТИЧАТ .... И 80 % ОТ ФОРУМА ДА ЗАЩИТАВАТ ТЕЗАТА НА ЕЛ.ТЕХНИКА ..
- Бойчо НиколовМежду другото съм електроинженер! Какви "сложни" процеси протичат? Обикновена млечнокисела ферментация!Харесва миОтговор
- Потребител#240253добави коментар към: На 10 литра вода колко сол се слага за кисело зеле?преди 4 годиниНа 10 литра вода колко сол се слага за кисело зеле?30.10.2017СЕГА РАЗБИРАМ ЗАЩО ПОЖАРНИКАРА "БУДА" НИ УПРАВЛЯВА 10 ГОДИНИ...... НЕ МОЖЕ ЧОВЕК С ШИВАШКО СПТУ ДА ОБЯСНЯВАТ НА ЕДИН МИКРОБИОЛОГ КАК СЕ ПРАВИ КИСЕЛО ЗЕЛЕ.... И 80 % ОТ ФОРУМА ДА ЗАЩИТАВАТ ТЕЗАТА НА ЧОВЕКА С ШИВАШКО СПТУ......
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest