gotvach.bg»Кулинарна мрежа»Потребител#240253 в Gotvach.bg
Потребител#240253
Потребител#240253
Новак
  • /Потребител#240253Потребител#240253добави коментар към: Ризото с гъби по италианскипреди 5 месецаРизото с гъби по италианскиРизото с гъби по италиански25.11.2018РизотоЗначи баба ми е била италианка, щото и тя така го готвеше, но вместо ПАРМЕЗАН настъргваше балкански кашкавал....му-ха-ха
  • /Потребител#240253Потребител#240253добави коментар към: Нежно ризото с гъбипреди 5 месеца, преди 5 месецаНежно ризото с гъбиНежно ризото с гъби31.01.2020РизотоТъкмо щях да започвам да готвя "нежното" ризото, ама се оказа, че нямам "специален нож" за гъбите, а и не харесвам "ориз ал денте" , щото това значи да ми хруска сърцевината т.е. да не е сварен......му-ха-ха..
    • Мария Божилова
      Мария БожиловаРецептата е много точно написана.Специаният нож за гъби се използва за равни и гладки шайби, което е поздравително за автора, че е посочила използването.Степен на приготвяне "Ал денте" е характерна за доброто ризото.Другото е ориз на тенджера.Браво за добрата рецепта.Вместо с лоши коментари, учете се от подобни автори, защото Йорданка няма лоши рецепти и заслужава поздравления!
      • Yordanka KovachevaYordanka KovachevaБлагодаря за коментара и добрите думи, Мария. Прегръдка!
    • Yordanka Kovacheva
      Yordanka KovachevaАми направете си ориза сварен до степен каквато ви харесва, например като кашичка. Лошо няма.
  • /Потребител#240253Потребител#240253добави коментар към: Как да сготвим ориза ал дентепреди 5 месецаКак да сготвим ориза ал дентеКак да сготвим ориза ал денте15.10.2019"Ориз ал денте" значи да хруска и да не е сварен....... АЛ ДЕНТЕ важи само за пастата, за да остане малко по-жилава. За ориза е измишльотина на някой готвач от квартална кръчма, на който са му продали мешан ориз от различни сортове и не могат да уврат едновременно... му-ха-ха
  • /Потребител#240253Потребител#240253добави коментар към: Френска леща яхнияпреди 10 месецаФренска леща яхнияФренска леща яхния17.09.2019ЯхнияНЕ ЗНАЕХ, ЧЕ БАБА МИ Е ФРАНЦУЗОЙКА..... ТЯ ВСЕ ТАКА ГОТВИ ЛЕЩАТА... ХА-ХА...
  • /Потребител#240253Потребител#240253добави коментар към: Шкембе - чорбапреди 10 месецаШкембе - чорбаШкембе - чорба19.01.2016Шкембе ЧорбаЗастройката на шкембе чорбата е топла застройка от кисело мляко, брашно и яйце..... ЗАПОМНЕТЕ ГО....
  • /Потребител#240253Потребител#240253добави коментар към: Оригинална шкембе чорбапреди 10 месеца, преди 10 месецаОригинална шкембе чорбаОригинална шкембе чорба10.03.2017Шкембе ЧорбаАбе какво е това прясно мляко 1 литър? Вие шкембе чорба ли правите или попара? За да е по-плътен бульона шкембето се вари заедно с едно джоланче, (което после се вади, обезкостява се, запича се леко и отива за мезе на бирата). Застройката на шкембе чорбата е топла застройка от кисело млако, брашно и яйце..... ЗАПОМНЕТЕ ГО....
  • /Потребител#240253Потребител#240253добави коментар към: Вкусна леща яхнияпреди 10 месецаВкусна леща яхнияВкусна леща яхния29.04.2018Супа от ЛещаРецептата е добра, но мила СТЕФАНИЯ запомни.... подправките, чесъна и лука се запържват в началото, за да може аромата им да остане в мазнината, иначе, ако само ги вариш или добавиш накрая аромата им намалява със 70 %....
  • /Бойчо НиколовБойчо Николовпопълни профила сипреди 2 години
  • /Потребител#240253Потребител#240253публикува на стената на: Бойчо Николовпреди 2 години, преди 2 годиниСЕГА РАЗБИРАМ ЗАЩО ПОЖАРНИКАРА "БУДА" НИ УПРАВЛЯВА 10 ГОДИНИ...... НЕ МОЖЕ ЕДИН ЕЛ.ТЕХНИК ДА ОБЯСНЯВАТ НА ЕДИН ИНЖ.ХИМИК КАК СЕ ПРАВИ КИСЕЛО ЗЕЛЕ БЕЗ ДА ЗНАЕ КАКВИ ПРОЦЕСИ ПРОТИЧАТ .... И 80 % ОТ ФОРУМА ДА ЗАЩИТАВАТ ТЕЗАТА НА ЕЛ.ТЕХНИКА ..
    • Бойчо Николов
      Бойчо НиколовМежду другото съм електроинженер! Какви "сложни" процеси протичат? Обикновена млечнокисела ферментация!
  • /Потребител#240253Потребител#240253добави коментар към: На 10 литра вода колко сол се слага за кисело зеле?преди 2 годиниНа 10 литра вода колко сол се слага за кисело зеле?На 10 литра вода колко сол се слага за кисело зеле?30.10.2017СЕГА РАЗБИРАМ ЗАЩО ПОЖАРНИКАРА "БУДА" НИ УПРАВЛЯВА 10 ГОДИНИ...... НЕ МОЖЕ ЧОВЕК С ШИВАШКО СПТУ ДА ОБЯСНЯВАТ НА ЕДИН МИКРОБИОЛОГ КАК СЕ ПРАВИ КИСЕЛО ЗЕЛЕ.... И 80 % ОТ ФОРУМА ДА ЗАЩИТАВАТ ТЕЗАТА НА ЧОВЕКА С ШИВАШКО СПТУ......
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest