Gotvach.bg»Кулинарна мрежа»Анонимен в Gotvach.bg
Анонимен
Анонимен
Новак

Моята Стена

  • /АнонименАнонимендобави коментар към: Тънкости при приготвяне на пържолипреди 4 годиниТънкости при приготвяне на пържолиТънкости при приготвяне на пържоли11.09.2012КулинарияАбе тука -само професори, начи... Пържолата, то са знай -са приготвя като са земи вратна пържола и ни съ чука... Може в марината, ама -кой щи чака ? Дебела между сантим и половина и два... Хубу са загрява олиото в тигана и са джаска месото вътре... За овкусяване тъй е хубу да са сложи с нея и половин глава лук-нарязан-да ни го бухнити цял... после лука може да го изхвърлити ако искати... Кът са Запечата от едната страна-обръщате от другата...и там кът са запечата-то отива ина малка ракия време-намалява са огъня и са върти през 2-3 минути пържолата.Като са поопече вече -накрая са посолява и и слагате черен пипер също, който иска-може и семе от чушка-люта... Сига в други държави-понеже не знаят-хакат и кой каквото свари-някои базилика и слагат, други- босилек-ама ахмаци-колкото щеш...Ний си знаим пипера-може и червен пипер да са сложи.Сига--горчица са слага-който обича-ама чак После-като я извадиш от тигана... Норвежцити няма как да ни и сложат -резен ананас-ама те са ахмаци...
  • /АнонименАнонименнаправи своята регистрация в gotvach.bgпреди 4 години
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest