Gotvach.bg»Кулинарна мрежа»Анонимен в Gotvach.bg
Анонимен
Новак
Моята стенаРецептиСнимкиСтатииСъветиКоментари1Форумни темиПостове във форумаЗа менИзпрати съобщениеточки5
- Анонимендобави коментар към: Тайната на истинските картофени кюфтетапреди 4 годиниТайната на истинските картофени кюфтета06.09.2022КулинарияМалко от моя опит: сгорещената мазнина не бива да прегрява по време на пърженето, за да не се "пукат" кюфтетата. Това може да се постигне, ако от време навреме котлона се намалява на 5-та степен (ако е със 6 степени). Друг възможен изход е ако мазнината покрива поне около 3/4 от кюфтетата при пържене.
- Анонименнаправи своята регистрация в gotvach.bgпреди 4 години
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest