Gotvach.bg»Кулинарна мрежа»Анонимен в Gotvach.bg
Анонимен
Анонимен
Новак

Моята Стена

  • /АнонименАнонимендобави коментар към: Сос Грибихпреди 4 годиниСос ГрибихСос Грибих05.07.2017ДресингРецептата е представена много добре. Една приятелска забележка: Не ‘грибих’, а ‘грибиш’ (думата е френска – sauce gribiche). В емблематичната готварска книга на Жанет Матио „Аз знам да готвя”, преиздавана неизменно от 1932 насам, фигурира не домат, а корнишони – кисели или пресни. Така е и във другите ‘по-сериозни’ литературни източници. Това, разбира се, не пречи да проявите творчество и да попромените нещо. Но е добре промяната да се отбележи в текста. Винаги следя с удоволствие рецептите Ви!
  • /АнонименАнонимендобави коментар към: Шукрут (Опушени свински гърди с кисело зеле и подправки)преди 4 годиниШукрут (Опушени свински гърди с кисело зеле и подправки)Шукрут (Опушени свински гърди с кисело зеле и подправки)26.04.2017Кисело ЗелеШукрут и австрийци?! Това ми звучи малко като Ямбол и Стамбул...Думата е френска, а яденето се причислява към регионалната кухня на Елзас. Нищо, че почти същото ядене е известно в немскоезичните страни под името Зауеркраут А иначе рецептата е представена добре!
  • /АнонименАнонименнаправи своята регистрация в gotvach.bgпреди 4 години
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest