Людмила

Иноватор
Моята стенаРецепти593Статии2СъветиКоментари174Форумни темиПостове във форумаЗа менИзпрати съобщениеточки17265
Людмиласготви: Пълнени жълти чушкипреди 11 месеца
Пълнени жълти чушки17.04.2024Пълнени чушки
Людмиласготви: Постни морковени мъфинипреди 11 месеца, преди 10 месеца
Постни морковени мъфини16.04.2024Моркови
Людмиласготви: Гризини с овесени ядки и кашкавалпреди 11 месеца
Гризини с овесени ядки и кашкавал17.04.2024Гризини
Людмиласготви: Чия пудинг със скир и плодовепреди 11 месеца
Чия пудинг със скир и плодове16.04.2024Пудинг
Людмиласготви: Кашкавал пане в ресторантски стилпреди 11 месеца
Кашкавал пане в ресторантски стил16.04.2024Кашкавал на фурна
Людмиласготви: Специална торта с маскарпоне и ягодипреди 11 месеца
Специална торта с маскарпоне и ягоди08.04.2024Плодова торта
Людмиласготви: Веган разядка със спанак и грахпреди 11 месеца
Веган разядка със спанак и грах08.04.2024Разядки
Людмиладобави коментар към: Веган затворен пай с боровинкипреди 11 месеца
Веган затворен пай с боровинки29.01.2024ПайДругите брашна са по две супени лъжици, няма как да са достатъчни, добавя се бяло брашно тип 500 до събиране тестото на топка
Людмиладобави коментар към: Веган затворен пай с боровинкипреди 11 месеца
Веган затворен пай с боровинки29.01.2024ПайЗдравейте, да, бялото брашно е две чаши приблизително, не знам как е изпуснато в продуктите.
Людмилагласува за: Ягодов кекс с халва и гореща водапреди 11 месеца
Ягодов кекс с халва и гореща вода06.04.2024Кекс
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest