5 Звезди
- 2 Анонимни
4 Звезди
- 3 Анонимни
3 Звезди
- 3 Анонимни
2 Звезди
Няма гласували
1 Звезди
Няма гласували
Рейтинг
3.9
Общо гласували: 8
52
43
33
20
10
Дай твоята оценка:
Подобните новини с най-висок рейтинг
- Сярна гъба
- Здравословни ползи от сребърна вода
- Учени направиха сварено яйце отново сурово
- Изомалт - безвредният подсладител
- Великите готвачи: Жак Пепен
- Толстолоб
- Засаждане и отглеждане на чайот у нас
- Каракуда
- Кефал
- Подсилване на организма със суроватка
- Джоджен при зъбобол и болни венци
- Как храната да не ни разболее?