Gotvach.bg»Статии»Готвене на нахут
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Готвене на нахут

Търсиш информация за Готвене на нахут? Разгледай последните ни публикации и статии за Готвене на нахут.
Съвети и трикове при готвенето на нахутСъвети и трикове при готвенето на нахут
Нахута се слага в кошница за готвене на пара и се налива малко вода в тенджера под налягане или специален уред за готвене на пара....
Правила при варене на нахут и как да го запазим по-дългоПравила при варене на нахут и как да го запазим по-дълго
Нахутът се изцежда и изплаква добре. Готвене: От накиснатия нахут трябва да излезе около 3 чаши....
Нахут - ЛеблебияНахут - Леблебия
3
Готвене на нахут Нахут се добавя често в супи с нахут, пилаф с нахут, гарнитури, салати с нахут, пирожки и нахутови кюфтенца (фалафели)....
Вегетариански ястия с нахутВегетариански ястия с нахут
Смесете копъра и лук в тенджерата с нахут. Подправете със сол. Продължете с готвенето за около още 15 минути. Добавя се и сместа от доматите и граха и продължавате да готвите още 5 минути, докато граха стане готов....
Подправки, подходящи за нахутПодправки, подходящи за нахут
Подправките, които можете да използвате, когато готвите нахут, са: кориандър, кимион, канела, чили, бахар, джинджифил, кайенски пипер, черен пипер, червен пипер, чубрица, сол, ким, карамфил, кардамон...
Защо да похапваме по-често печен нахутЗащо да похапваме по-често печен нахут
Вижте още: - Съвети и трикове при готвенето на нахут; - Диета с нахут за отслабване; - Всичко за брашното от нахут....
Как да готвим черен нахутКак да готвим черен нахут
Този сорт нахут, в сравнение с белия, има доста богат и по-подчертан вкус и с него можете да готвите различни ястия с нахут. Не е чудно, че шеф готвачи все по-често го използват в своите ястия....
Неустоими рецепти за фалафелиНеустоими рецепти за фалафели
Начин на приготвяне: Ако готвите със сух нахут, той трябва да се накисне предварително във вода за една нощ. На сутринта се вари около 40-50 минути, докато зрънцата поомекнат....
Съвети за начинаещи, които приготвят хумус у домаСъвети за начинаещи, които приготвят хумус у дома
Използвайте правилния вид нахут Това винаги е правило номер 1 за всеки хумус. Така че, ако имате средства, се уверете, че купувате правилния вид нахут, от който се нуждаете. Нашата препоръка?...
Какво да приготвим с пречистено масло ГхиКакво да приготвим с пречистено масло Гхи
1
Начин на приготвяне: Нахутът се намачква. В тиган с масло Гхи се запържват синап, люта чушка и нахут. Добавят им се асафетида, кимион, кориандър и куркума. Накрая се прибавят киселото мляко и наситненият магданоз....
Колбаси без месо само с тези веган рецептиКолбаси без месо само с тези веган рецепти
Веган колбас с нахут Необходими продукти: ⅓ ч.ч. нахут (55 г) от консерва, отцеден 2 с.л. соев сос 1 с.л. кленов сироп Половин кубче зеленчуков бульон, разтворено в малко вода ⅓ ч.ч. доматено пюре (87 г) 1 с.л. дижонска...
Аквафаба - какво е това и как да го използваме?Аквафаба - какво е това и как да го използваме?
Най-хубавата аквафаба се получава от нахут....
10 зеленчука, които е по-добре да се ядат сготвени10 зеленчука, които е по-добре да се ядат сготвени
Зелен боб (и други видове бобови растения) Когато става въпрос за боб, било то зелен фасул, грах или нахут, готвенето е от съществено значение....
Как да се храним правилно - здравословно менюКак да се храним правилно - здравословно меню
Здравословно хранене с готвене на варива Леща, боб, каша, грах, нахут, варива. Противно на това, което мислите, не всички бобови култури изискват накисване и дълго време за подготовка....
Асафетида овкусява идеално леща и оризАсафетида овкусява идеално леща и ориз
1
С нея най-често се овкусяват различни видове къри, леща, пилафи, ястия с основа нахут. В комбинация със сол е перфектен дресинг за салати....