Gotvach.bg»Статии»Готвене на пуйка
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Готвене на пуйка

Търсиш информация за Готвене на пуйка? Разгледай последните ни публикации и статии за Готвене на пуйка.
Съвети при готвенето на пуйкаСъвети при готвенето на пуйка
Ако все пак сте я замразили, тогава е задължително, преди да я готвите, да я размразите добре. 2....
Да приготвим перфектната коледна пуйкаДа приготвим перфектната коледна пуйка
Пуйката е готова, когато термометър забит в месото показва около 85° С и на плънката е 75° С. Никога не гответе частично пуйката, гответе до пълната готовност....
Как да замразяваме и размразяваме пуйкаКак да замразяваме и размразяваме пуйка
Как правилно да замразим пуйка Замразяването на пуйки може да бъде полезно, особено по време на празници или при останал излишък след готвене/хранене....
Тайните на вкусното пуешко месоТайните на вкусното пуешко месо
Ако купувате не замразено, а охладено пуешко месо, купете го два дни, преди да го готвите....
Тайната на вкусната пуйкаТайната на вкусната пуйка
1
За предпочитане е, когато готвите пуешко месо, то да не е замразено. Препоръчваме ви преди големи празници да си поръчате или запазите прясно месо. Когато пуйката е замразена, соковете й се превръщат в кристали....
Тайните на готвенето на вкусно пуешкоТайните на готвенето на вкусно пуешко
Тайните на готвенето на вкусно пуешко Пуйката се готви по най-различни начини - яхния, пържена, печена, варена или на пара. В същото време най-полезно е печено, варено или приготвено на пара месо....
Съвети от старите книги при избора на меса за готвенеСъвети от старите книги при избора на меса за готвене
Вижте тази селекция от съвети от старите книги при избора на месо за готвене. Пуйки и кокошки - краката трябва да са черни и меки, а ноктите къси....
Как да готвим с по-малко мазнинаКак да готвим с по-малко мазнина
1
Изберете колбаси направени от пиле или пуйка вместо от свинско или говеждо месо. 9....
Как се замразяват правилно птициКак се замразяват правилно птици
Разликата е, че годна за употреба пуйката е само до 6 месеца....
Полезни съвети за начинаещи готвачиПолезни съвети за начинаещи готвачи
Когато започнете да се занимавате с него, първо ще приготвяте елементарни вкусотии, но в последствие ще умеете да готвите и по-сложния ястия като пълнена пуйка или солени пайове....
Малките тайни на голямата кухняМалките тайни на голямата кухня
Употребявайте го с пиле, пуйка, риба, деликатесни морски дарове, прасенца-сукалчета....
Какво да сготвим с остатъците от празничната вечеряКакво да сготвим с остатъците от празничната вечеря
Затова бъдете умни и прагматични и си помислиете какво ново и апетитно може да спретнете в остатъците от коледната пуйка....
Съвети за използване на готварско фолиоСъвети за използване на готварско фолио
Използвайте го при печене на пещ, това ще ви даде гаранция, че няма да изгорите пуйката, прасенцето или агнето. 11. Друго негово приложение е при печенето на зеленчуци....
Как да консервираме пуешко месоКак да консервираме пуешко месо
Птица в желе може да бъде приготвена от кокошка, гъска или пуйка....
Йога диетаЙога диета
На обяд можете да избирате между следните варианти: сто грама месо или риба или две яйца, или пък сто грама месо с голяма салата, един сандвич с шестдесет грама филе от пиле или пуйка, или пък едно авокадо, пълнено...