Gotvach.bg»Статии»Готвене на сьомга
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Готвене на сьомга

Търсиш информация за Готвене на сьомга? Разгледай последните ни публикации и статии за Готвене на сьомга.
Сьомга - видове, състав, съхранение и ползиСьомга - видове, състав, съхранение и ползи
2
Процесът на готвене на сьомгата не бива да бъде прекалено дълъг, защото рибата може да стане прекалено суха и неприятна за консумация....
Правилата за наистина здравословно готвенеПравилата за наистина здравословно готвене
1
Пригответе риби като сьомга или скумрия вместо говеждо месо. Авокадото също е отличен източник на здравословни мазнини. Избягвайте трансмазнините....
Сьомгова пъстърваСьомгова пъстърва
Готвене на сьомгова пъстърва Сьомговата пъстърва е много вкусна риба, която може да се готви по най-различни начини....
Как да си приготвим сьомга за НикулденКак да си приготвим сьомга за Никулден
Крехкото месо на сьомгата изисква много по-малко време за готвене, отколкото другите меса. Ако ще печете рибата на скара, са необходими не повече от 3 до 5 минути за всяка страна....
Как да пошираме сьомга?Как да пошираме сьомга?
Стъпка 6 – Готвене на сьомгата Ако поширате на котлон, месото трябва да стои във водата в продължение на 8 - 10 минути в зависимост от това как ви харесва....
Как да сготвим вкусна сьомгаКак да сготвим вкусна сьомга
Най-добре е да поръсите сьомгата с лимон преди готвене....
Защо е полезна редовната консумация на сьомга?Защо е полезна редовната консумация на сьомга?
Можете да готвите месото по различни начини - варите, печете във фурната, печете на скара с дървени въглища, опушвате....
Как да замразяваме и размразяваме сьомга?Как да замразяваме и размразяваме сьомга?
За да направите това, трябва да извадите рибата от фризера и да я оставите там 12 часа, преди да я готвите. Премахнете това, в което сте увили рибата и я сложете в купа....
Готвене в съдомиялна: Мисия възможна!Готвене в съдомиялна: Мисия възможна!
Гответе на нормален 50-минутен цикъл....
Как да се храним правилно - здравословно менюКак да се храним правилно - здравословно меню
Добре е да се яде риба от Северно море: риба тон, скумрия, сьомга, херинга, камбала, защото те са отличен източник на мазнини от омега-3....
Как да намалим мазнините в менюто сиКак да намалим мазнините в менюто си
1
Като заговорихме за пържене, заменете този начин на готвене с варене или печене; 3. Гответе с по-малко мазнина....
Тайните на приготвянето на вкусна и сочна рибаТайните на приготвянето на вкусна и сочна риба
Например, сьомга, пъстърва и лаврак ще бъдат сочни с минимални подправки. Те са мазни риби, така че не изискват наситени маслени маринати....
Кои риби могат да се приготвят на параКои риби могат да се приготвят на пара
Това означава, че добър резултат в кухнята бихте постигнали с: атлантическа треска, морски и речен костур, морска треска, мерлуза, скумрия, сьомга, барбун, писия....
Молекулярната кухня - пътят на здравословното хранене!Молекулярната кухня - пътят на здравословното хранене!
4
Този метод на готвене залага най-вече на готвенето на пара. Някои от продуктите са полусурови и така в тях се запазват техните ценни вещества....
Как да готвим с джинджифилКак да готвим с джинджифил
Начин на приготвяне: Накълцайте лука и го гответе бавно в зехтин с щипка сол, докато не омекне и не се карамелизира леко. Междувременно, обелете и нарежете на кубчета сладкия картоф....