Gotvach.bg»Статии»Маслена глазура
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Маслена глазура

Търсиш информация за Маслена глазура? Разгледай последните ни публикации и статии за Маслена глазура.
Шест идеи за перфектната глазура за сладкишиШест идеи за перфектната глазура за сладкиши
Ето няколко предложения за разнообразни маслени глазури: Глазура Мокка, можем да приготвим, като се снабдим с едно масло 125 г, 2 чаши пудра захар, 80 г шоколад, 1 с.л. инстантно кафе, разтворено в 1 пълна лъжица...
Ето как да приготвите идеалния ПандишпанЕто как да приготвите идеалния Пандишпан
Глазури и пълнежи за пандишпан Тортите с пресни плодове са най-хубави, когато са украсени с разбита сметана, но ароматизираните кейкове, например шоколадов или орехов, са чудесни с маслена глазура или маслен крем с допълнителен...
Глазури за кексГлазури за кекс
Маслена глазура с дъх на ликьор Тази глазура е с ухание, на което не може да се устои. Необходими продукти: три четвърти чаша масло, 2 чаши пудра захар, 2 супени лъжици прясно мляко, 1 чаена лъжичка ликьор....
Как да си направим украса за тортаКак да си направим украса за торта
С помощта на шприц направете вълнообразни маслени „бразди„ върху повърхността на тортата....
Как се прави Огледална глазура (ГАЛЕРИЯ)Как се прави Огледална глазура (ГАЛЕРИЯ)
Всъщност огледалната глазура не е нищо друго освен емулсия - тя има водна част (сироп) и маслена (шоколад)....
Как да декорираме коледните меденки?Как да декорираме коледните меденки?
Цветна захар Пригответе гладък маслен крем. С помощта на шприц направете желания от вас дизайн върху меденките. Веднага ги поръсете с цветна захар....
Хитрата домакиня: Важни съвети за тестените изделияХитрата домакиня: Важни съвети за тестените изделия
1
За да получите съвсем гладка глазура върху тортата, потапяйте ножа в гореща вода и заглаждайте бързо глазурата. За да не разлива глазурата, поръсете я предварително с малко нишесте....
Лесни Сладкиши за ВеликденЛесни Сладкиши за Великден
Сладкиш с орехи и маслена глазура Необходими продукти: 4 яйца, 1 ½ ч.ч. захар, 2 ч.ч. брашно, 2 с.л. какао, 4 с.л. вода, 1 ч.ч. нарязани орехи, 2 ванилии на прах....
Идеи за сладки хапки с повод и без поводИдеи за сладки хапки с повод и без повод
Мини шоколадови кексчета с цветна глазура Изпечете кексчетата и ги оставете да изстинат. Разпределете цветната глазура в различни купички. Намажете кексчета с маслен крем и след това ги залейте с глазурата....
Функциите на мазнините в хранитеФункциите на мазнините в храните
Тази характеристика е особено важна за продукти като шоколад, глазура и салатни дресинги....
Традиционна великденска храна от цял ​​святТрадиционна великденска храна от цял ​​свят
Могат да се потапят в различни ароматизирани глазури, в канелена захар или просто да се оставят обикновени....
Майсторските десерти, които са истинско произведение на изкуствотоМайсторските десерти, които са истинско произведение на изкуството
Manon Cafe – бонбоните са произведени от белгийски шоколад с пълнеж от цял лешник и маслен крем с кафе. За приготвянето им се използва само най-чисто какаово масло;...
Рецепти с арарут, които всеки може да приготвиРецепти с арарут, които всеки може да приготви
Изпичат се и се заливат с шоколадова глазура....
Сладки идеи с комбинация от ягоди и сметанаСладки идеи с комбинация от ягоди и сметана
Представете си маслена тарта, пълна с кадифен сладкарски крем, напоен с ванилия, гарнирана със смес от пресни ягоди и завършена със струйка ягодова глазура....
Как се замразяват тестени изделия и сладкишиКак се замразяват тестени изделия и сладкиши
Тестото с мая има срок на съхранение е 2 до 3 месеца, а на ронливото маслено тесто – един до два месеца....