Gotvach.bg»Статии»Подправки за Свинско
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Подходящи подправки за свинско месо
- Чесън – обичате или не, на тежките меса като свинското, чесънът е идеалната подправка. Може да го сложите към гювеч, към шкембе и т.н.
- Кориандър – също много ароматна подправка....
Подходящи подправки за свински език
За още по-голямо разнообразие, приготвяйте свинския език всеки път по различен начин и с различни подправки.
Експериментирайте с вкусни идеи за предястия със свински език, а защо не и супи със свински език....
Кои подправки подхождат на различните меса
Задължителни подправки за свинско
- Черен пипер – тази подправка е изключително подходяща за много видове меса. На свинско подхожда, ако приготвяте печено месо, свинско варено....
За какви ястия е подходяща свинската плешка
Свинска плешка на скара
Скарата е отличен начин за приготвяне на свинска плешка. Можете да добавите различни подправки и маринати, за да придадете разнообразие на вкуса на грилованата свинска плешка....
Какво да сготвя със свинско месо
Със свинско месо обаче можете да приготвите и много други супи, към които освен ароматни подправки, можете да добавите и лук, моркови, картофи, грах, ориз и т.н....
Колбасите в испанската кухня
Приготвя се от свински субпродукти и се подправя с индийско орехче, сол и бял пипер.
3....
За какви ястия е подходящ свинският врат
Могат да се приготвят на скара, барбекю, грил тиган или във фурна с различни подправки, маринати и сосове....
Тайните на перфектния свински джолан по баварски
Типично за приготвянето на свински джолан в Бавария е това, че готвачите не се ограничават в количеството нито на месото, нито на подправките в рецептата....
Как да си приготвим крехко свинско месо
Това важи и при готвенето на свински черен дроб;
- Когато приготвяте месо в глинен съд, шансът да сбъркате е сведен до минимум. Важни са само подходящите подправки и готвенето на ниска температура....
Да си направим кайма за кюфтетаИзползваното тлъсто свинско е универсално, но като негов заместител може да се използва и свинска сланина. Изобщо у нас кюфтета без свинска мазнина са сухи....
4
Как да съчетаваме правилно подправкитеМента
Ментата е подправка, която може да ни послужи отлично както при десерти, така и солени ястия. С нея добре се съчетават свинското, картофите, грахът, както и шоколадът и плодовете....
1
Как да сотираме хапки от свинско месо?
Подправките, добавени малко преди или след топлинната обработка, допълнително придават още по-пикантен вид и вкус на свинското.
Инструкции за сотиране на свинско месо
1....
Пет рецепти за грил тиган
Свински котлети на грил тиган
Необходими продукти: 4 котлета свинско бонфиле, 3 с. л. горчица, 2 с. л. зехтин, сол и черен пипер на вкус....
Какво да сготвим набързо със свинскоЗа около 40 минути пък можете да приготвите свински пържоли с картофи. Пържолите се запичат в грил тиган с малко подправки за скара....
1
Вентричина - перфектният италиански колбас
За приготвянето му се избират само благородните части от месото на животното като свински бут, филе, свинска мас....