Gotvach.bg»Статии»Подправки за Сьомга
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Подправки за Сьомга

Търсиш информация за Подправки за Сьомга? Разгледай последните ни публикации и статии за Подправки за Сьомга.
Сьомга и пъстърва при суха кожаСьомга и пъстърва при суха кожа
Изненадайте близките си със сьомга с лук и лимон, която се приготвя много бързо и лесно. Ще ви е необходим един килограм сьомга, която можете да замените с пъстърва, една глава лук, един лимон, подправки за риба....
Зеленчуци, подходящи за сьомгаЗеленчуци, подходящи за сьомга
Копър Копърът - подправка, характерна за Средиземноморската кухня, чудесно се вписва с вкуса на сьомгата. Задушен копър със сьомга е изключително вкусно ястие....
Сьомгова пъстърваСьомгова пъстърва
Предлагаме ви невероятна рецепта за сьомгова пъстърва с подправки. Необходими продукти: филе от сьомгова пъстърва, лимонов сок, босилек, риган, бял пипер, сол, девесил и майорана....
Как да приготвим сьомга на фурна?Как да приготвим сьомга на фурна?
Сьомга със соев сос и джинджифил на фурна Трябва ви соев сос, лимонов сок, джинджифил на прах, щипка канела, щипка черен пипер. Смесете в купичка соевия сос и подправките и залейте със сместа рибата....
Вкусотии със сьомга за Новогодишната трапезаВкусотии със сьомга за Новогодишната трапеза
Върху парчета фолио се слагат малко зелени подправки, сьомгата, намазва се рибата с малко зехтин или масло и се добавят още зелени подправки....
Подправки, подходящи за рибаПодправки, подходящи за риба
Розмаринът се съчетава приятно със деликатната сьомга. Той е типична за средиземноморската кухня подправка. Ароматната стрита мащерка е перфектна добавка както към сосове за риба, така и към рибените панировки....
Как да си опушим сьомгаКак да си опушим сьомга
Ще Ви трябват и чаша суров ориз и подправки (копър, розмарин и естрагон). Преди да започнете процеса на опушването на сьомгата, трябва да я овкусите със сол и черен пипер....
Най-екзотичните подправки, които ще намерите и у насНай-екзотичните подправки, които ще намерите и у нас
Сьомгата със звезден анасон е абсолютна класика, така че не бихте сбъркали, ако опитате тази комбинация; - Черен сусам – уникалният му аромат изпълва цялата къща, можете да го използвате за поръсване на соленки;...
Билката бабина душичка - характеристики и кулинарна употребаБилката бабина душичка - характеристики и кулинарна употреба
За готвене можете да вземете сьомга, треска, шаран, сафрид, пъстърва, щука и др. Изсушената мащерка се смесва с панировка, брашно или се добавя към кайма от риба....
Латинката придава неповторим аромат на сьомгатаЛатинката придава неповторим аромат на сьомгата
Подправят се със сол и черен пипер на вкус и им се добавят накъсаните на по-малки парченца листа от латинки. Филетата сьомга се намазват добре с по малко зехтин от двете страни и се пекат на скара или на тиган....
Как да си приготвим сьомга за НикулденКак да си приготвим сьомга за Никулден
Подходящи подправки за сьомгата освен лимоновия сок, черния пипер и солта са още розмарин, естрагон, индийско орехче, соев сос и джинджифил....
Кои подправки дават почерка на българската традиционна кухняКои подправки дават почерка на българската традиционна кухня
Днес в менюто ни присъстват често и обичаме сьомга, авокадо, чили кон карне, киноа... но когато ги готвим ги приготвяме съобразно рецептата, или я побългаряваме и като цяло... къри и куркума все още не са влезли в рецептата...
Защо е полезна редовната консумация на сьомга?Защо е полезна редовната консумация на сьомга?
В същото време, сьомгата се справя добре без допълнителни подправки, най-често към нея се добавя само лимон. Варената или печена сьомга запазва най-много вкуса и полезните свойства на рибата....
Как да сготвим вкусна сьомгаКак да сготвим вкусна сьомга
Едно от основните правила: риба, в която има толкова много вкус и аромат, има минимална нужда от подправки. Най-добре е да поръсите сьомгата с лимон преди готвене....
Как да съчетаваме правилно подправкитеКак да съчетаваме правилно подправките
1
Отлично довършва вкуса на сьомгата и киселото мляко и изварата. Другите подправки, с които отлично се комбинира, са бахар, пипер, джинджифил, магданоз, канела, карамфил и лук....