Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Търсене в сайта

Приготвяне на домашно ГХИПриготвяне на домашно ГХИ
21 Окт.
През цялото време трябва да се стои над котлона, защото пяната, която се появява, ако не се махне, пада на дъното и започва да загаря....
Приготвяне на домашен кефирПриготвяне на домашен кефир
27 Ноем.
Това са тънкостите в приготвянето на домашен кефир....
ГлювайнГлювайн
28 Ноем.
1
Поднесете чаша Глювайн още горещо с резен лимон и портокали от варенето по желание....
ГлювайнГлювайн
28 Ноем.
1
Поднесете чаша Глювайн още горещо с резен лимон и портокали от варенето по желание....
ГлювайнГлювайн
06 Дек.
Приготвяне на Глювайн Само по себе си приготвянето на греяно вино не е сложен процес, но все пак си има някои тънкости, които е хубаво да се знаят....
Ароматен глювайнАроматен глювайн
15 Дек.
Оставя се да къкри около един час на слаб огън. Може да се добави още захар на вкус. Сервира се горещо с портокалови или лимонови резенчета за украса....
Глювайн и грог не могат без бахарГлювайн и грог не могат без бахар
24 Февр.
1
Глювайн е ароматна и вкусна напитката. Тя е перфектна, когато е приготвена на основата на сухи вина, без значение дали са бели или червени....
Приготвяне на плодови винаПриготвяне на плодови вина
10 Май
1
Приготвя се като ябълковото вино....
Приготвяне на домашни бонбониПриготвяне на домашни бонбони
24 Април
Приготвени по този начин, бонбоните могат да се съхраняват до 2 дни, но ако искате да ги запазите за по-дълго, първо ги потопете в течен шоколад и след това в какао на прах....
Приготвяне на домашни пастетиПриготвяне на домашни пастети
23 Април
1
За да си го приготвите са ви необходими: Пастет от риба тон с копър Необходими продукти: 1 бр. риба тон консерва, нахут, сол, копър, черен пипер Начин на приготвяне: Слагате всичко това в блендера и разбивате...
Приготвяне на домашни колбасиПриготвяне на домашни колбаси
14 Февр.
Освен мускулната тъкан за приготвянето на повечето месни изделия, се изисква добавянето на сланина, най-често свинска....
Приготвяне на домашен бабекПриготвяне на домашен бабек
06 Февр.
3
Вкусът на домашния бабек е много специфичен, той не може да се сравни с вкуса на бабека, който се предлага в магазините. Всеки сам може да си направи домашен бабек, но трябва да се знае, че бабекът става за около 3 месеца...
Технология на приготвяне на сорбеТехнология на приготвяне на сорбе
31 Август
Калории и хранителна стойност на сорбето Сорбетът е сладост без наличие на глутен, не съдейства за повишаване на теглото (ако не е приготвено с много захарен сироп), в същото време е от полза за тялото....
Тънкости при приготвяне на спанакТънкости при приготвяне на спанак
16 Април
4
От коренчетата на спанака обикновено се приготвя салата....
Приготвяне и овкусяване на сланинаПриготвяне и овкусяване на сланина
04 Дек.
Начин на приготвяне: Сланината се измива и нарязва на парчета с ширина от около 10 см и дължина около 30 см....
Приготвяне на сладка с дюлиПриготвяне на сладка с дюли
11 Окт.
1
Ето и рецептите: Сладко от дюли Необходими продукти: 1 кг дюли, 2 кг захар, 1 ч.л. лимонена киселина Начин на приготвяне: измивате дюлите и ги обелвате, след което ги завивате в намокрена с солена вода кърпа, за...
Грешки при приготвяне на яхнииГрешки при приготвяне на яхнии
26 Януари
3
Той не ускорява, а забавя приготвянето на храната. При силен огън водата бързо се изпарява и трябва да доливате нови и нови количества вода....
Съвети при приготвяне на елдаСъвети при приготвяне на елда
05 Февр.
Все по-често срещаме рецепти, приготвени с така полезната елда, или т.нар. гречка. Тук в стегнат стил, кратко, точно и ясно, ще ви представя някои основни моменти в приготвянето на елда в кулинарията....
Съхранение и приготвяне на кестениСъхранение и приготвяне на кестени
19 Окт.
1
Съществуват много различни технологии, по които може да бъде приготвен....
Приготвяне и подреждате на мезетаПриготвяне и подреждате на мезета
08 Окт.
Топлите мезета се сервират в съда, в който са приготвени, за да останат топли по-дълго време. Топлите съдове се слагат върху дъска, покрита с хартиена ажурна салфетка....
Тънкости при приготвяне на пържолиТънкости при приготвяне на пържоли
11 Септ.
22
Приготвянето на вкусни пържоли е цяло изкуство. За да се получат крехки, топящи се в устата пържолки, трябва да сте наясно с изкуството на приготвянето им....
Приготвяне на домашни плодови сиропиПриготвяне на домашни плодови сиропи
17 Май
1
Всичко, което се приготвя между четирите стени да един дом трябва да е направено с много желание, за да се хареса на онези, за които го приготвяме....
Тънкости при приготвяне на сушиТънкости при приготвяне на суши
17 Април
1
Вкусно и апетитно суши можете да приготвите и в домашни условия....
Приготвяне на сладкиши без печенеПриготвяне на сладкиши без печене
09 Март
1
Капризен десерт, в който се слагат няколко аромата, както споменахме приготвя се дълго и се изяжда изключително бързо....
История и приготвяне на фондюИстория и приготвяне на фондю
03 Юни
1
Приготвянето на фондю е много забавно, тъй като при него участват както гостите, така и домакините....