Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Търсене в сайта

Ризото в мултикукърРизото в мултикукър
26 Април
1
Уредът се включва на програма за ризото за 35 мин и се затваря. След като ризотото е готово, се оставя на програма за поддържане на топлина. Ризотото в мултикукър е готово....
Ризото с тръбенкиРизото с тръбенки
31 Окт.
Поднесете ризотото с тръбенки с поръска от пармезан и скълцан свеж магданоз. Гъбите тръбенки правят това ризото наистина невероятно като цвят, вид и вкус!...
Ризото с калмариРизото с калмари
17 Окт.
В гововото ризото сложете зехтин, пармезан и магданоз. Ризотото с калмари е много вкусно....
Ризото с гъбиРизото с гъби
07 Февр.
Хубавото ризото е с кремообразна консистенция. След като оризът е сварен, се прибавят маслото и настърганият пармезан. Може по желание да се поръси с магданоз. Ризотото с гъби е готово....
Ризото с КладницаРизото с Кладница
03 Април
Готовото ризото с гъби разсипете на порции. Поръсете ризотото с кладница с пармезан на прах. Добър апетит!...
Ризото с коприваРизото с коприва
18 Февр.
Първо, слагаме 2 черпак, разбъркване, изчакваме да се изпари течността и се прибавят пак 2 черпака и това се повтаря, докато се свари оризът за нашето вкусно ризото....
Ризото с грейпфрутРизото с грейпфрут
13 Януари
Лукът се запържва със зехтина до омекване. Добавя се оризът, като се бърка. Пържи се около 2 мин., без да се спира бъркането. Добавят се сокът от грейпфрут, и малко след това зеленчуковият бульон, постепенно - на порции по...
Ризото с къриРизото с къри
11 Дек.
Лукът и целината се запържват на умерена температура около 5 мин. Добавя се оризът като се бърка около 2 мин. Добавя се виното и се държи на огъня, докато се изпари, а след това и зеленчуковият бульон се добавя постепенно...
Ризото с шункаРизото с шунка
13 Ноем.
2
Може да сварите ризотото с шунка и в тенджера на котлона, като добавяте бульона постепенно....
Ризото с аспержиРизото с аспержи
14 Февр.
Избират се крехките връхчета, които се режат на едро. Запържват се в 2 с.л. от маслото. Добавя се 1 ч.ч. от зеленчуковия бульон и се варят около 15 мин. Прехвърлят се в блендер и се разбива до получаването на гладка смес...
Ризото с доматиРизото с домати
06 Юли
Сервирайте ризотото с босилек и пармезан....
Ризото с шафранРизото с шафран
24 Май
Пуснете шафрана в купичка с врящата вода и оставете да престои. Сипете бульона в тенджера и го кипнете. Намалете огъня. Разтопете 55 г от маслото в отделен съд, добавете лука и чесъна и ги задушете за 5 минути. Добавете...
Ризото с ягодиРизото с ягоди
22 Февр.
1
След като се запържи лукът в зехтина, се изважда и се добавя оризът, който се пържи около 2 мин. Прибавя се виното и се държи на огъня, докато се изпари. Прибавя се 1/2 ч.ч. от бульона. Държи се на огъня, докато оризът...
Ризото с каймаРизото с кайма
13 Май
4
Овкусете с подправки и поднесете ризотото с кайма топло....
Ризото в таваРизото в тава
06 Януари
Почиствате и измивате ориза. Слагате го в намазнена с олиото тава и му добавяте вода в съотношение 3:1 /вода:ориз/. Добавяте подправките и доматения сок/доматеното пюре. Печем в нагрята фурна около 15 -20 мин. След...
Ризото с рибаРизото с риба
25 Май
1
Нарежете на отделни късчета филето от риба, посолето го леко и го сложете да се изпържи в сгорещено олио за кратко. Извадете го и в същата мазнина сложете ситно нарязаните лук, чесън, грах, след което и ориза. Щом оризът...
Ризото с телешкоРизото с телешко
18 Април
Сложете ризотото и го оформете красиво, върху него поставете телешкото и полейте всичко с гъбите и образувалия се сос....
Ризото с патладжаниРизото с патладжани
15 Март
Оставете ризотото да се задуши за 10 минути, подправете със сол и черен пипер. Сервирайте....
Ризото с тикваРизото с тиква
21 Септ.
Ризотото с тиква е страхотна идея за различна и интересна вечеря. Добър апетит!...
Ризото с охлювиРизото с охлюви
06 Окт.
При сервиране сипваме ризото в купички с обло дъно и обръщаме в чиния. Разтопяваме масло и сипваме хряна в него. С това поливаме ризотото и го поръсваме с нарязан магданоз....
Ризото с кестениРизото с кестени
28 Окт.
Запържваме ситно нарязания лук в сгорещеното олио, добавяме целината, обелена и нарязана на малки кубчета и запържена с лука и захарта. Прибавяме ориза, добре измит. След като оризът се позапържи и стане прозрачен, наливаме...
Ризото с крушиРизото с круши
12 Януари
Крушите се обелват, почистват от семенната част и се нарязват на кубчета. Лукът се запържва в маслото, докато омекне. Добавя се оризът и се пържи 2 мин. Добавя се виното и се изчаква, докато се изпари. Прибавя се един...
Ризото с пъстърваРизото с пъстърва
20 Май
Поднасяме ризотото, покрито с порция риба и малко градински чай....
Ризото с кладницаРизото с кладница
21 Юни
Готовото ризото се поднася след като се поръси с настърган пармезан и ситно нарязана мащерка....
Ризото с рибаРизото с риба
25 Май
1
Нарежете на отделни късчета филето от риба, посолето го леко и го сложете да се изпържи в сгорещено олио за кратко. Извадете го и в същата мазнина сложете ситно нарязаните лук, чесън, грах, след което и ориза. Щом оризът...