Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Ризото в мултикукърУредът се включва на програма за ризото за 35 мин и се затваря.
След като ризотото е готово, се оставя на програма за поддържане на топлина.
Ризотото в мултикукър е готово....
26 Април
1
Ризото с тръбенкиПоднесете ризотото с тръбенки с поръска от пармезан и скълцан свеж магданоз.
Гъбите тръбенки правят това ризото наистина невероятно като цвят, вид и вкус!...
31 Окт.
Ризото с калмариВ гововото ризото сложете зехтин, пармезан и магданоз.
Ризотото с калмари е много вкусно....
17 Окт.
Ризото с гъбиХубавото ризото е с кремообразна консистенция.
След като оризът е сварен, се прибавят маслото и настърганият пармезан. Може по желание да се поръси с магданоз. Ризотото с гъби е готово....
07 Февр.
Ризото с КладницаГотовото ризото с гъби разсипете на порции.
Поръсете ризотото с кладница с пармезан на прах.
Добър апетит!...
03 Април
Ризото с коприваПърво, слагаме 2 черпак, разбъркване, изчакваме да се изпари течността и се прибавят пак 2 черпака и това се повтаря, докато се свари оризът за нашето вкусно ризото....
18 Февр.
Ризото с грейпфрутЛукът се запържва със зехтина до омекване. Добавя се оризът, като се бърка. Пържи се около 2 мин., без да се спира бъркането. Добавят се сокът от грейпфрут, и малко след това зеленчуковият бульон, постепенно - на порции по...
13 Януари
Ризото с къриЛукът и целината се запържват на умерена температура около 5 мин. Добавя се оризът като се бърка около 2 мин.
Добавя се виното и се държи на огъня, докато се изпари, а след това и зеленчуковият бульон се добавя постепенно...
11 Дек.
Ризото с шункаМоже да сварите ризотото с шунка и в тенджера на котлона, като добавяте бульона постепенно....
13 Ноем.
2
Ризото с аспержиИзбират се крехките връхчета, които се режат на едро. Запържват се в 2 с.л. от маслото. Добавя се 1 ч.ч. от зеленчуковия бульон и се варят около 15 мин.
Прехвърлят се в блендер и се разбива до получаването на гладка смес...
14 Февр.
Ризото с шафранПуснете шафрана в купичка с врящата вода и оставете да престои. Сипете бульона в тенджера и го кипнете. Намалете огъня. Разтопете 55 г от маслото в отделен съд, добавете лука и чесъна и ги задушете за 5 минути.
Добавете...
24 Май
Ризото с ягодиСлед като се запържи лукът в зехтина, се изважда и се добавя оризът, който се пържи около 2 мин. Прибавя се виното и се държи на огъня, докато се изпари.
Прибавя се 1/2 ч.ч. от бульона. Държи се на огъня, докато оризът...
22 Февр.
1
Ризото в таваПочиствате и измивате ориза. Слагате го в намазнена с олиото тава и му добавяте вода в съотношение 3:1 /вода:ориз/.
Добавяте подправките и доматения сок/доматеното пюре. Печем в нагрята фурна около 15 -20 мин.
След...
06 Януари
Ризото с рибаНарежете на отделни късчета филето от риба, посолето го леко и го сложете да се изпържи в сгорещено олио за кратко. Извадете го и в същата мазнина сложете ситно нарязаните лук, чесън, грах, след което и ориза. Щом оризът...
25 Май
1
Ризото с телешкоСложете ризотото и го оформете красиво, върху него поставете телешкото и полейте всичко с гъбите и образувалия се сос....
18 Април
Ризото с патладжаниОставете ризотото да се задуши за 10 минути, подправете със сол и черен пипер. Сервирайте....
15 Март
Ризото с тикваРизотото с тиква е страхотна идея за различна и интересна вечеря.
Добър апетит!...
21 Септ.
Ризото с охлювиПри сервиране сипваме ризото в купички с обло дъно и обръщаме в чиния.
Разтопяваме масло и сипваме хряна в него.
С това поливаме ризотото и го поръсваме с нарязан магданоз....
06 Окт.
Ризото с кестениЗапържваме ситно нарязания лук в сгорещеното олио, добавяме целината, обелена и нарязана на малки кубчета и запържена с лука и захарта.
Прибавяме ориза, добре измит. След като оризът се позапържи и стане прозрачен, наливаме...
28 Окт.
Ризото с крушиКрушите се обелват, почистват от семенната част и се нарязват на кубчета. Лукът се запържва в маслото, докато омекне. Добавя се оризът и се пържи 2 мин. Добавя се виното и се изчаква, докато се изпари.
Прибавя се един...
12 Януари
Ризото с кладницаГотовото ризото се поднася след като се поръси с настърган пармезан и ситно нарязана мащерка....
21 Юни
Ризото с рибаНарежете на отделни късчета филето от риба, посолето го леко и го сложете да се изпържи в сгорещено олио за кратко. Извадете го и в същата мазнина сложете ситно нарязаните лук, чесън, грах, след което и ориза. Щом оризът...
25 Май
1