Моите коментари

Евтини Рецепти коментира:
Много ги обичам такива избухнали :D :D :D Страхотни са!
Евтини Рецепти коментира:
Благодаря за доверието,много се радвам,че ти е харесала.Ако я бях пекла в моята фурна,вероятно и аз бих намалила градусите,но тя е много силна.Пекох я в на свекървата фурната,че бяхме на гости.Даже нямах време да я опитам и я оставих да я допекат.И те още ми говорят за нея :)) Да ви е сладко,миличка!
Евтини Рецепти коментира:
Пробвай,няма да съжаляваш Миме,само гледай хубаво да натъпчеш кадаифа,да се сбие.А петмез вече продават и в Кауфланд,може да погледнеш и за кадаиф,защото са направили турски щанд.В България масово се прави с моцарела,само в Турция го предлагат с козе сирене,но тъй като аромата е много по-остър и не всеки го предпочита.Така че,спокойно можеш да го замениш с моцарела,без притеснения.
Евтини Рецепти коментира:
Нищо де .. Ще ви се радвам на красотите,пък и все за някой друг ще си начеша ръчичките :)
Евтини Рецепти коментира:
Не е страшно,винаги можеш да я смачкаш и да започнеш отново ;)
Евтини Рецепти коментира:
Спрях глутена по здравословни причини и все още се чудя с какво да заместя бялото брашно,за да не се лиша от такива вкусотии.От тук даже и усещам миризмата.И като видя такава хубава снимка,ми иде да запретна ръкави и да развъртя корите :) .
Евтини Рецепти коментира:
Сигурна съм,че ще стане.Само я остави след оформянето пак да почине :) Ще се радвам да я видя!
Евтини Рецепти коментира:
Колко е голяма тавичката,в която го приготвихте?
Евтини Рецепти коментира:
Така е,освен това всички тестени направени с мас,на следващия ден са пак също толкова меки и вкусни.
Евтини Рецепти коментира:
Със заливка от масло и мас няма как да не стане невероятна ,Дани :)
Евтини Рецепти коментира:
Ако още нещо съм пропуснала - питайте.И много ще се радвам след това да споделите мнение.
Евтини Рецепти коментира:
Печете на загрята на 180* фурна на най-долна скара.Може отгоре да сложите парче ананас,за да предпази месото от прегаряне.Пробвайте с вилица дали месото е изпечено.
Евтини Рецепти коментира:
Извинявайте,отплеснала съм се.Нанизвате месото на шишчетата,а на тях като подложка можете да сложите дбел картоф.Идеята е да не се раздроби,докато се изпекат и да паднат.
Евтини Рецепти коментира:
Благодаря Мария,снимката не стана много добра,защото нямах достатъчно светлина.Следващият път ще добавя нова или още повече ще се радвам,ако ти добавиш :)))
Евтини Рецепти коментира:
Само ще ти препоръчам ,като ги извадиш от фурната да ги намажеш по края с масло :)
Евтини Рецепти коментира:
Получили са се чудесни.