Много бързо и лесно се прави и наистина е с чудесен вкус. Добавих песто от магданоз и се допълват много добре. Благодарности за рецептата и успех на тези, които ще я сготвят!
Много се чудех дали ще се получи само с накиснат нахут, но наистина след като кисна повече от 4 часа, стана доста мек и се получи невероятно добър вкус на ястието.
Комбинирах го с отделно приготвен ориз със зеленчуци и стафиди, и като смесих двете ястия много добре се допълват като вкус. Смелите експериментатори може да пробват! :)
Да уникално вкусно е, за тези които не вярват, че манждата трябва да е само солена, нека опитат! Благодаря за рецептата и добър апетит на тези които ще я сготвят!
Много бързо се приготвя, става лесно и е много вкусно наистина, единствено което може да се добави е да се намазни тавичката преди да се сложат първия ред патладжани. Добавих и чесанче после, много си отива на птладжана поне за мен.
Много лесна и вкусна рецепта, добавих орехи като сложих да се пече за около 15 мин. и добавих чубрица, и доби много приятен балкански привкус, приятно се вписва в общия вкус. Много е хранителна и едновременно не тежка храна. Успех!
Моите коментари