Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
На обикновенна печка пак става, и наистина е лкусно, успех!
Анонимен коментира:
Добавих и няколко гулии земна ябълка, много приятно допълнение към вкуса се получи! Добър апетит на тези които ще пробват рецептата!
Анонимен коментира:
Добавих към картофите, след като ги надробих, едно сурово яйце, за да може да го използвам като спойка, добре се получи!
Анонимен коментира:
А какво правим със зеления лук?
Анонимен коментира:
Добавих и малко земна ябъка към картофите и така се допълниха вкусовете. Иначе и аз сложих червен пипер и ми хареса вкуса.
Анонимен коментира:
Много бързо и лесно се прави и наистина е с чудесен вкус. Добавих песто от магданоз и се допълват много добре. Благодарности за рецептата и успех на тези, които ще я сготвят!
Анонимен коментира:
Много се чудех дали ще се получи само с накиснат нахут, но наистина след като кисна повече от 4 часа, стана доста мек и се получи невероятно добър вкус на ястието.
Анонимен коментира:
Комбинирах го с отделно приготвен ориз със зеленчуци и стафиди, и като смесих двете ястия много добре се допълват като вкус. Смелите експериментатори може да пробват! :)
Анонимен коментира:
Много бързо и вкусно, комбинацията с горчица или коркума също е много приятна!
Анонимен коментира:
Наистина става много вкусно ястие! Благодаря за рецептата!!! :)
Анонимен коментира:
Интересна рецепта, поздравления! Вкусно става, обаче докато оврът картофите, доста вода се слага и много бавно стана, 2 часа го пекох.
Анонимен коментира:
Вкусно и лесно! Благодаря за рецептата! :)
Анонимен коментира:
Да уникално вкусно е, за тези които не вярват, че манждата трябва да е само солена, нека опитат! Благодаря за рецептата и добър апетит на тези които ще я сготвят!
Анонимен коментира:
Много бързо се приготвя, става лесно и е много вкусно наистина, единствено което може да се добави е да се намазни тавичката преди да се сложат първия ред патладжани. Добавих и чесанче после, много си отива на птладжана поне за мен.
Анонимен коментира:
Много лесна и вкусна рецепта, добавих орехи като сложих да се пече за около 15 мин. и добавих чубрица, и доби много приятен балкански привкус, приятно се вписва в общия вкус. Много е хранителна и едновременно не тежка храна. Успех!
Анонимен коментира:
Аз използвах голяма глава карфиол, т.е. нормална, каквато се продава на всякъде, и спазих останалите пропорции, и стана супер! Успех!
Анонимен коментира:
Направих както е описана рецептата, много е вкусна, лесно се приготвя едновременно нахранва и не е тежка за консумиране.