Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Погача без Яйца

Погача без Яйца

Прегледай всички 23 авторски предложения относно погача без яйца в Gotvach.bg.
Катми без яйцаКатми без яйцаРазмийте маята с 1 ч.л. захар и половин чаша хладка вода. Изчакайте да шупне. Разбъркайте брашното с чаша хладка вода, захарта и сол и добавете шупналата...
Кекс без яйцаКекс без яйца
10
Разбийте добре маслото със захарта за 5 минути, добавете прясното мляко и постепенно брашното при непрекъснато бъркане. Сипете солта, бакпулвера,...
Сладкиш без яйцаСладкиш без яйца
5
Сладкишът без яйца сложете да се пече в загряна на 180 градуса фурна до готовност (за около 20-25 минути). Поднесете нарязан на парчета....
Палачинки без яйцаПалачинки без яйца
10
Разбъркайте водата със солта, захарта, брашното. Трябва да се получи рядко тесто, към което добавете содата, олиото и разбъркайте още веднъж....
Майонеза без яйцаМайонеза без яйца
11
Щом се получи майонезата, добавете горчицата и отново разбийте вашата майонеза без яйца....
Реване без яйцаРеване без яйца
Двата вида брашното се пресяват и се смесват със содата, захарта, солта и ванилията. Разбъркват се и към тях се добавят водата и лимоновият сок....
Курабии без яйцаКурабии без яйца
3
В половината кисело мляко се слага амонячната сода и хлебната сода. В купа изсипваме млякото, добавяме захарта и олиото и ванилията, като се разтвори...
Кокоски без яйцаКокоски без яйца
1
Направете топчета от сместа, оставете ги в намаслена тавичка и печете кокоските без яйца 15 минути на 180 градуса в предварително загряна фурна....
Тиганички без яйцаТиганички без яйца
Тиганичките без яйца са много вкусни....
Брауни без яйцаБрауни без яйца
През това време проверяваме с клечка за зъби дали е готово нашето брауни без яйца....
Толумбички без яйцаТолумбички без яйца
Загрейте водата с олиото. След като водата е завряла, сипете на 1 път пресетите предварително брашно + бакпулвер и бъркайте енегрично, докато се...
Масленки без ЯйцаМасленки без Яйца
Масленките без Яйца са готови....

Рейтинг

4
Общо гласували: 10
54
42
34
20
10
Дай твоята оценка: