Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Храни за Вегани

Храни за Вегани

Разгледай всички 77 кулинарни идеи относно храни за вегани в Gotvach.bg.
Веган кексчетаВеган кексчетаОтгоре веган кексчетата се украсяват по желание....
Веган вкусотияВеган вкусотия
Нарязвате лука и чесъна на ситно и леко ги запържвате. Към тях добавете морковите и чушката за малко, нарязани по желание. През това време нарязвате...
Веган милинкиВеган милинки
Тавичката се намазнява хубаво със зехтин. От тестото се взима парче, слага се в него тофу и се прави на топче, да не излиза тофуто. Така се прави...
Веган фалафелиВеган фалафели
1
Залейте нахута с вода и го оставете да престои за 1 нощ. Отцедете го, залейте с вода и варете за 90-120 минути. Отцедете го. Пасирайте нахута заедно...
Веган бонбониВеган бонбони
Накиснете ядките и сушените плодове в хладка вода за няколко часа. След това ги смелете в кухненски робот, блендер или друг подобен уред....
Шоколад (веган)Шоколад (веган)
Лешниците се пускат в робота с S нож. Трябва да останат натрошени на едро. Добавя се авокадото и пак се пасира. Сместа остава по стените и с лъжица...
Веган тараторВеган таратор
4
Съхраняваме веган таратора в хладилник....
Веган кишВеган киш
В тенджера под налягане сварете нахута за 30 минути, след което го смелете. Смелете и семената от чиа и ги смесете с нахута, като размачквате...
Веган омлетВеган омлет
Накиснете лененото семе във вода за 5-10 мин. Брашното и водата се смесват заедно с подправките и семето. Прибавете след това наситнените продукти...
Веган мъфиниВеган мъфини
2
След 15 минути, се проверява с клечка дали веган мъфините са изпечени. Добър апетит :)...
Веган козунакВеган козунак
1
Брашното се пресява в дълбок съд за месене и се прави кладенче. Млякото се затопля и в едната половина се разтваря маята с 1 с.л. захар и 2 с.л. брашно...
Веган брауниВеган брауни
Смесват се всички сухи съставки - брашно, захар, какао, сол, ванилия и бакпулвер. Към тях се прибавят течните - олио и вода, и се разбърква до гладка...

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 3
51
42
30
20
10
Дай твоята оценка: