Моите форумни постове

ГЕРГАНА ЯНКОВА
Аз съм готвила агнешки момици запържени с масло и в дроб сарма съм ги слагала. Не мога да определя точно какъв вкус имат.
ГЕРГАНА ЯНКОВА
Благодаря ви за рецептите... Ще отделя един ден и ще пробвам да видим какво ще излезе
ГЕРГАНА ЯНКОВА
Обичам да правя торти и сладкиши... Всеки път са различни
ГЕРГАНА ЯНКОВА
Само под формата на сок съм го ползвала и разбира се съм похапвала зрънцата
ГЕРГАНА ЯНКОВА
Аз съм опитвала само луканки с конско и магарешко месо.
ГЕРГАНА ЯНКОВА
Брашното от рожков се използва като заместител на какаото за направата на сладкиши и десерти, но не съм го употребявала в рецепта. Четох някъде, че отварата от шушулката му лекува кашлица.
ГЕРГАНА ЯНКОВА
Прави предимно закуска.
ГЕРГАНА ЯНКОВА
На работа ни задължават да носим униформи, но в свободното време се обличам спортно - елегантно.
ГЕРГАНА ЯНКОВА
През свободното си време обичам да гледам кулинарни предавания... Винаги научавам нещо ново
ГЕРГАНА ЯНКОВА
Правя запръжка на фасул и леща.
ГЕРГАНА ЯНКОВА
Обожавам салата с моркови, риба тон, маслини и орехи
ГЕРГАНА ЯНКОВА
Чувала съм, че някои видове теменужки са ядливи. Използват ги като добавка към салати или за декорация.
ГЕРГАНА ЯНКОВА
Пробвала съм да направя карамелена торта /Кодрид Кадир/, но не ми се получава... Къде е тайната?
ГЕРГАНА ЯНКОВА
Всеки път различно... По принцип салата, предястие, основно и разбира се торта
ГЕРГАНА ЯНКОВА
Като се замисля само брашно съм използвала за супите
ГЕРГАНА ЯНКОВА
Ние ги варим за 3мин., за да останат хрупкави
ГЕРГАНА ЯНКОВА
Обожавам картофи... най - често ги приготвям варени или на фурна
ГЕРГАНА ЯНКОВА
Да, имам. Записвам си всички рецепти, които ми харесат