Gotvach.bg»Кулинарна мрежа»Вера»Единичен статус #668801
Vera
Vera
Новак
  • ВераВерадобави коментар към: Домашна майонеза за 30 секундипреди 5 годиниДомашна майонеза за 30 секундиДомашна майонеза за 30 секунди18.02.2017Домашна МайонезаПри добра техника на приготвянето на едно средно голямо яйце - 150 мл. олио. Много е важно да се ползва тесен и висок съд. Яйцата и олиото трябва да са напълно разделени преди да се започне разбиването. Аз наливам олиото след като потопя пасатора в яйцата. Изчаквам 5 сек. и тогава пускам пасатора. Вкарате ли повече олио в яйцата още в началото - няма майонеза! Пасатора се вдига нагоре чак когато на дъното вече се е захванала.