Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
Добър вечер! Правих я два пъти миналата година. При мен не се получи с килограмите, но наистина действа много разтоварващо. Смятам пак да я направя. За началото на лятото е направо чудесна.
Анонимен коментира:
Една част от написаното е много вярно, дори и да говорим само за свинско. Само, че има различни техники за термичната обработка при която месото се приготвя на високо загрята плоскост за да може да остане с по - мека вътрешност със слабо розов цвят и запазени сокове. Колкото за след термичното третиране на месото избора е много голям и не всеки харесва мащерка и чесън. Може да се ползва салатен лук със или без дафинов лист. Или меки на вкус и аромат подправки със свежи цветове и вкусове, както и гъбени, винени или зеленчукови сосове. Важното е да има веселие на масата. Наздраве и весел празник.