Рецепти
Мрежата
Статии
Игра
Магазин
1
Вход
Gotvach.bg
»
Кулинарна мрежа
»
Vildan Ahmedova
»
Моите коментари
»
Страница 2
Vildan Ahmedova
Чирак
Моята стена
Рецепти
27
Снимки
102
Статии
Съвети
Коментари
37
Форумни теми
7
Постове във форума
23
За мен
Изпрати съобщение
точки
1210
Моите коментари
Vildan Ahmedova
коментира:
Кесадия с шунка
03.08.2016
Аламинути
Надявам се да може с повече шунка, поне аз ще я пробвам така
Vildan Ahmedova
коментира:
Чорба от праз с крутони
31.07.2016
Зеленчукова супа
А и ако се използва истински лимон ще е най-добре
Vildan Ahmedova
коментира:
Раирани кренвиршки с чубрица
02.08.2016
Кренвиршки
Разбира се и кренвиршът трябва да качествен
Vildan Ahmedova
коментира:
Раирани кренвиршки с чубрица
02.08.2016
Кренвиршки
Чубрицата е основното което прави апетитни кренвиршките
Vildan Ahmedova
коментира:
Кюфтета с картофи на фурна
21.11.2021
Кюфтета
Дано се сетя да снимам следващия път за да споделя снимки
Vildan Ahmedova
коментира:
Кюфтета с картофи на фурна
21.11.2021
Кюфтета
мхмммм, много вкусни стават така и мама ги прави същите
Vildan Ahmedova
коментира:
Зеленчуци със зехтин на фурна
03.08.2016
Зеленчукова салата
ще се радвам на отзиви от пробвалите
Vildan Ahmedova
коментира:
Пиле с грах и картофи на фурна
03.08.2016
Пилешко месо
Днес ще пробвам и това, дано на всички вкъщи им хареса
Vildan Ahmedova
коментира:
Крем супа от целина
31.07.2016
Крем супи
Обожавам всичко направено с целина
Vildan Ahmedova
коментира:
Чорба от праз с крутони
31.07.2016
Зеленчукова супа
много полезна за на идея
Vildan Ahmedova
коментира:
Ротеле с провансалски доматен сос
12.07.2016
Паста
За първи път ще пробвам нещо подобно
Vildan Ahmedova
коментира:
Домашни кокосови стърготини
01.08.2016
Други десерти
Моите стават малко по наситно, но също много сочни
Vildan Ahmedova
коментира:
Алжирска мусака
08.07.2016
Мусака
малко и черен пипер ако се добави би станала още по-добра
Vildan Ahmedova
коментира:
Гъби с моркови на тиган
15.07.2016
Аламинути
Това леко се доближава до китайската кухня
Vildan Ahmedova
коментира:
Обожавам тези понички, аз бих им добавила кафява захар вместо пудра захар, само че трябва да се добави докато са топли. Стават чудесни
Vildan Ahmedova
коментира:
Пастет от език
31.07.2016
Пастет
Няма по-вкусно от деликатеси направени от език или мозък
Vildan Ahmedova
коментира:
Хайдушки калпак
07.07.2016
Солен пай
Да, надавам се и моята питка да стане толкова вкусна колко изглежда тази, ще споделя и снимки когато имам резултат
Vildan Ahmedova
коментира:
Раирани кренвиршки с чубрица
02.08.2016
Кренвиршки
Уникални стават и моите
|<
<
1
2
3
>
>|
Моите коментари