Vildan Ahmedova
![Vildan Ahmedova](https://gotvach.bg/files/avatars/p_20160426_051421_56285.webp)
Чирак
Моята стенаРецепти27СтатииСъветиКоментари37Форумни теми7Постове във форума23За менИзпрати съобщениеточки1210
![Vildan Ahmedova](https://gotvach.bg/files/avatars/thumb/p_20160426_051421_56285.webp)
Ще имам важни за мен гости пред които ни искам да се изложа, мисля да направя пържени кюфтета, но като стигна до въпроса за гарнитурата се двоумя. Моля за идеи
![Vildan Ahmedova](https://gotvach.bg/files/avatars/thumb/p_20160426_051421_56285.webp)
Чувала съм че има хора, които захранват децата си без да им пасират храната, но се чудя дали така децата не остават гладни.
![Vildan Ahmedova](https://gotvach.bg/files/avatars/thumb/p_20160426_051421_56285.webp)
Родопски деликатес ли е пататника и в кой край на страната ни как се приготвя той?
![Vildan Ahmedova](https://gotvach.bg/files/avatars/thumb/p_20160426_051421_56285.webp)
Когато варите зрял боб колко гъст трябва да е той? Да може да се яде с вилица топейки си хлебчето или да е рядко като супа
![Vildan Ahmedova](https://gotvach.bg/files/avatars/thumb/p_20160426_051421_56285.webp)
Как едно дете с родители вегетарианци може да разбере вкуса на месото и да реши дали му харесва или не, ако родителите му вегетарианци са решили принудително да го правят вегетарианец. Познавам родители които позволяват на детето си да яде невегетарианска храна, и такива който твърдо са решили, че детето им няма нужда да се храни с месо
![Vildan Ahmedova](https://gotvach.bg/files/avatars/thumb/p_20160426_051421_56285.webp)
Наскоро от колежка в офиса чух твърдение спопед, което, дори прясно изцеденият сок не е бил полезен. Изнендах се чесно казано. Ясно е че е по-добре да си изядеш плода, но пък изцеден на сок можеш да поемеш доста по-голямо количество витамини от колкото с яденето на самия плод
![Vildan Ahmedova](https://gotvach.bg/files/avatars/thumb/p_20160426_051421_56285.webp)
От личен опит мога да споделя, че най-добрият начин на съхранение на подобни ароматни подправки става като се закупят когато им е сезона и се нарежат на ситно, след което се съхраняват във фризер. При нужда от подправката, се взима необходимото количество и останалото се връща за съхранение във фризера.