- 06.08.16 12:31#1Какво точно трябва да съдържа така популярният български пататник?Родопски деликатес ли е пататника и в кой край на страната ни как се приготвя той?ОтговорОтговор с цитат
- 19.08.16 09:29#2от: Какво точно трябва да съдържа така популярният български пататник?Пататникът си е типично ястие от родопската кухня и основата съставка е картофа.ОтговорОтговор с цитат
- 20.08.16 01:18#3от: Какво точно трябва да съдържа така популярният български пататник?Аз правя всяка седмица пататник за бг вечерята в хотела, където работя. Слагам картофи, лук, сирене, яйца, чубрица, джоджен и разтопено масло. Става много вкусно и туристите го омотават за нула времеОтговорОтговор с цитат
- 20.08.16 08:37#4от: Какво точно трябва да съдържа така популярният български пататник?Страхотно ястие!Картофите,сиренето и маслото са задължителни продуктиОтговорОтговор с цитат
- 20.08.16 09:14#5от: Какво точно трябва да съдържа така популярният български пататник?Опитвала съм, но никога не съм приготвяла, няма да е зле да взема да го направя вечеОтговорОтговор с цитат
- 21.08.16 12:16#6от: Какво точно трябва да съдържа така популярният български пататник?Опитай, няма да съжалявашОтговорОтговор с цитат
- 21.08.16 05:23#7от: Какво точно трябва да съдържа така популярният български пататник?Хапвали сме в ресторант , много е вкусно , но не съм приготвяла, трябва да разгледам за рецептиОтговорОтговор с цитат
- 21.08.16 08:55#8от: Какво точно трябва да съдържа така популярният български пататник?не съм опитвала този родопски пататник ,може и да ми харесаОтговорОтговор с цитат
- 21.08.16 12:29#9от: Какво точно трябва да съдържа така популярният български пататник?Илияна, вижте в профила ми, скоро качвах рецепта за пататник ОтговорОтговор с цитат
- 21.08.16 12:32#10от: Какво точно трябва да съдържа така популярният български пататник?Илияна, вижте в профила ми, скоро качвах рецепта за пататник ОтговорОтговор с цитат
- 21.08.16 12:33#11от: Какво точно трябва да съдържа така популярният български пататник?ИлиянаДимова :Хапвали сме в ресторант , много е вкусно , но не съм приготвяла, трябва да разгледам за рецепти Виж в профила ми, скоро качвах рецепта за пататник ОтговорОтговор с цитат
- 21.08.16 09:37#12от: Какво точно трябва да съдържа така популярният български пататник?Съдържа лук, картофи, сол и джоджен и се готви на тиган на котлона.Пече се.Това е най срещаният вариант.Хапвала съм в няколко варианта-със сирене вътре, както и такъв без сиренето, но в тесто на фурна.ОтговорОтговор с цитат
- 22.08.16 01:47#13от: Какво точно трябва да съдържа така популярният български пататник?kakata_tedi@abv.bg :[quote=ИлиянаДимова]Хапвали сме в ресторант , много е вкусно , но не съм приготвяла, трябва да разгледам за рецепти Виж в профила ми, скоро качвах рецепта за пататник [/quote]
Ще се справиш, не е трудноОтговорОтговор с цитат - 22.08.16 12:00#14от: Какво точно трябва да съдържа така популярният български пататник?Правила съм няколко пъти и съм хапвала в ресторант. Това е едно от нещата които много харесвам.ОтговорОтговор с цитат
- 30.08.16 02:48#15от: Какво точно трябва да съдържа така популярният български пататник?Пататник и качамака са емблематични ястия за Родопите. Основните съставки на пататника са картофи,джоджън и кромид лук,като освен тях според предпочитанията се добавят сирене,яйца,масло и т.н. Не по малко важни за традиционния пататник са и корите ( има много варианти и без кори),като те се замесват от брашно,сол и вода. Пататника се пече върху печка на дърва,като се обръща за да се изпече и от двете страни. Много прости,семпли и достъпни съставки, съчетани по уникален начин,който ти позволява да се докоснеш до бита и културата на ропчанина,това е пататника.ОтговорОтговор с цитат
- 25.09.16 12:17#16от: Какво точно трябва да съдържа така популярният български пататник?Картофи, Сирене, Масло, Чубрица и Сол.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest