Gotvach.bg»Кулинарна мрежа»Сия Рибагина в Gotvach.bg
Сия Рибагина
Мастър Шеф
Моята стенаРецепти750Снимки2268Статии72СъветиКоментари972Форумни теми119Постове във форума428За менИзпрати съобщениеточки16955
- Сия Рибагинагласува за: Най-бързия крем карамел в Термомикспреди 2 седмициНай-бързия крем карамел в Термомикс04.11.2024Крем карамел
- Adminпубликува в кулинарната мрежапреди 3 седмициЗдравейте, кулинари,
от днес имаме нови тематични седмици (20.10 - 10.11) и те ще бъдат тематични за следните видове рецепти:
- рецепти за Хелоуин;
- десерти с тиква;
- крем супа от тиква;
- печена тиква;
- баница с тиква;
- баница с ябълки;
- катми;
- тиквеник;
- крем супа от карфиол;
- запеканка с карфиол;
- телешки ребра;
- манджи с телешко;
- печен заек;
- гювечета;
- картофени кюфтета;
- паниран карфиол;
- рецепти с броколи;
- десерти с дюли;
- печени и/или пълнени дюли;
- еклери;
- сладкиши и торти с маскарпоне.
Всяка тематична рецепта със снимки ще ви носи 28 точки, а зададените рецепти през периода по 35 точки.
Надяваме се новият дизайн и функционалност на рецептите да ви харесва!
Поздрави,
Готвач.бг - Сия Рибагинадобави коментар към: Шоколатопита - гръцки сиропиран сладкишпреди 3 седмициШоколатопита - гръцки сиропиран сладкиш13.05.2024Сиропирани сладкишиЗдравейте, ползвах правоъгълна тава с размери 40х28х6,5. Може да ползвате и кръгла с диаметър 28см. Сладкиша се получава страхотен, опитайте! ?
- Сия Рибагинаполучи точки за многократно използвана рецепта: Сочен тиквен сладкиш с какаопреди 1 месецСочен тиквен сладкиш с какао03.11.2024Сладкиши
- Сия Рибагинаполучи точки за многократно използвана рецепта: Свинско с прясно зеле и лютеница (ЗА ПОВТОРНО ПОЛЗВАНЕ)преди 1 месец
- Adminпубликува в кулинарната мрежапреди 1 месецЗдравейте, кулинари,
от днес имаме нови тематични седмици (8.10 - 20.10) и те ще бъдат тематични за следните видове рецепти:
- паста с рикота;
- рецепти с карфиол;
- рецепти със спанак;
- рецепти с прясно зеле;
- рецепти с тиква;
- рецепти с нар;
- десерти с боровинки;
- десерти с круши;
- десерти с рикота;
- домашни туршии;
Всяка тематична рецепта със снимки ще ви носи 28 точки, а зададените рецепти през периода по 35 точки.
Поздрави,
Готвач.бг - Сия Рибагинадобави коментар към: Уникално зеле с патешко на фурнапреди 2 месецаУникално зеле с патешко на фурна26.09.2024ЗелеСтана модерно в интернет хората да изтъкват анонимно качествата си в коментари и самооценката им да е „с едни гърди“ пред събеседника. Вероятно сте прочели повече, вероятно знаете повече, вероятно сте друга класа и вероятно имате добра работа, но така като го пишете изглежда като: „Книгите, които не съм написал, са по–добри от книгите, които са написали другите.“ Тук сме различни хора, различни интереси и различни вкусове. За разлика от вашата заетост, аз намирам време за всичко, да правя това което обичам, да живея не само в работата и дори намирам време за глупости. Всички тук отделяме време да публикуваме рецепти, с които хора като Вас от време на време да добиват идеи за бързи и вкусни ястия. Естествено няма как всичко да се хареса на всеки и никой не Ви кара да четете това, което не ви интересува. Ако бяхте само Вие потребител на този сайт, вероятно рецептите ми щяха да бъдат съобразени с предпочитанията ви, с това дали имате алергии, с това какви заглавия да слагам и продуктите с които да готвя. Гурме кухнята не ми е по вкуса, забърквам си манджички, ползвам думата „уникално“, готвя аматьорски, дай Боже да мога да прочета все повече книги и не мисля, че щом потребител То не консумира чесън, аз трябва да не готвя с него. „За всеки влак си има пътници“ и това какво е нужно или ненужно да правя тук не зависи от Вас, в крайна сметка гледайте си предаванията!
- Сия Рибагинадобави коментар към: Уникално зеле с патешко на фурнапреди 2 месецаУникално зеле с патешко на фурна26.09.2024ЗелеЗдравейте, тъй като сте анонимен и не знам г-жа ли сте или г-н, ще се обръщам към вас с То. Като не Ви харесват рецептите, То, просто не ги четете, но виждам че сте запознати със заглавията на моите рецепти, и явно са хванали окото Ви, а това точно е целта на Уникалните заглавия. Когато Вие сготвите, напишете и покажете рецептата използвайте каквито продукти са по вкуса Ви. Чесън ям и слагам, не просто защото е ароматен и много вкусен, а и е супер полезен, но за да знаете, трябва да четете повече, не само заглавия. Поздрави!
- Сия Рибагинадобави ТЕМАТИЧНА рецепта СЪС снимка: Уникално зеле с патешко на фурнапреди 2 месецаУникално зеле с патешко на фурна26.09.2024Зеле
- Сия Рибагинадобави ТЕМАТИЧНА рецепта СЪС снимка: Страхотна туршия за бърза консумацияпреди 2 месецаСтрахотна туршия за бърза консумация26.09.2024Буркани
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest