• /Сия РибагинаСия Рибагинадобави коментар към: Пиле с разкошен соспреди 3 месецаПиле с разкошен сосПиле с разкошен сос02.10.2017Задушено ПилеЗдравейте, аз ви благодаря че опитахте и се радвам че ви е харесало. Сърдечни поздрави!
  • /Стефан ДимСтефан Димпубликува на стената на: преди 5 месецаНай-добрите и подробни рецепти!Благодаря!
    • Сия Рибагина
      Сия РибагинаАз Ви благодаря за хубавите думи :)
  • /Стефан ДимСтефан Димпубликува на стената на: преди 5 месецаНай-добрите и подробни рецепти!Благодаря!
    • Сия Рибагина
      Сия РибагинаАз Ви благодаря за хубавите думи :)
  • /Стефан ДимСтефан Димпубликува на стената на: Сия Рибагинапреди 5 месеца, преди 5 месецаНай-добрите и подробни рецепти!Благодаря!
    • Сия Рибагина
      Сия РибагинаАз Ви благодаря за хубавите думи :)
  • /Rositsa IvanovaRositsa Ivanovaпубликува в кулинарната мрежапреди 5 месецаМомичета, имам въпрос към вещите по темата :)
    С кое друго сирене/кашкавал може да се замени сиренето Раклет.

    Дано някоя от вас има идея
    • Rositsa Ivanova
      Rositsa IvanovaМерси, момичета, спрях се на мек кашкавал от овче мляко :)
    • Сия Рибагина
      Сия РибагинаРоси, в emag може да си поръчаш Раклет, ако ще го правиш на раклет грил не го заменяй с нищо, иначе ако ще замества опитай с ементал или Том де савоа от магазин Дар от боговете
    • Н.Акифова
      Н.АкифоваИма едни немски '' Appenzellen'' и "тилсит" и както е казала Ivi Vacca "ементал" и едно друго " Maasdam".
    • Всички коментари
  • /АнонименАнонименпубликува на стената на: преди 7 месеца, преди 7 месецаЗдравейте! Направих вашата "рязана питка с масло". Възхитена съм от точната рецепта, питата стана много вкусна и точно сте я описали,за което много благодаря!
    • Сия Рибагина
      Сия РибагинаЗдравейте, много се радвам, че рецептата е отговорила на очакванията Ви и питата Ви е харесала. За мен е важна обратната връзка с читателите и се стремя рецептите ми да са лесни, практични и вкусни. Ще се радвам да опитате и други мои рецепти, гарантирам Ви че няма да съжалявате :) Поздрави! Бъдете здрави!
  • /АнонименАнонименпубликува на стената на: преди 7 месецаЗдравейте! Направих вашата "рязана питка с масло". Възхитена съм от точната рецепта, питата стана много вкусна и точно сте я описали,за което много благодаря!
    • Сия Рибагина
      Сия РибагинаЗдравейте, много се радвам, че рецептата е отговорила на очакванията Ви и питата Ви е харесала. За мен е важна обратната връзка с читателите и се стремя рецептите ми да са лесни, практични и вкусни. Ще се радвам да опитате и други мои рецепти, гарантирам Ви че няма да съжалявате :) Поздрави! Бъдете здрави!
  • /АнонименАнонименпубликува на стената на: Сия Рибагинапреди 7 месеца, преди 7 месецаЗдравейте! Направих вашата "рязана питка с масло". Възхитена съм от точната рецепта, питата стана много вкусна и точно сте я описали,за което много благодаря!
    • Сия Рибагина
      Сия РибагинаЗдравейте, много се радвам, че рецептата е отговорила на очакванията Ви и питата Ви е харесала. За мен е важна обратната връзка с читателите и се стремя рецептите ми да са лесни, практични и вкусни. Ще се радвам да опитате и други мои рецепти, гарантирам Ви че няма да съжалявате :) Поздрави! Бъдете здрави!
  • /Сия РибагинаСия Рибагинагласува за: Розов вегетариански кимбап по корейскипреди 7 месецаРозов вегетариански кимбап по корейскиРозов вегетариански кимбап по корейски02.04.2020Суши
  • /Сия РибагинаСия Рибагинагласува за: Пролетна риба плакия на Утипреди 7 месецаПролетна риба плакия на УтиПролетна риба плакия на Ути10.04.2020Плакия