• /Диана КостоваДиана Костовадобави снимка към: Крехко агнешко печено с бирапреди 2 месеца
  • /Диана КостоваДиана Костовадобави снимка към: Крехко агнешко печено с бирапреди 2 месеца
  • /Диана КостоваДиана Костовадобави снимка към: Крехко и сочно агнешкопреди 2 месеца
    • Сия Рибагина
      Сия РибагинаМного Благодаря отново за чудесно представените рецепти :)
  • /Диана КостоваДиана Костовадобави снимка към: Крехко и сочно агнешкопреди 2 месеца
  • /Диана КостоваДиана Костовадобави снимка към: Крехко и сочно агнешкопреди 2 месеца
  • /Диана КостоваДиана Костовадобави снимка към: Крехко и сочно агнешкопреди 2 месеца
    • Сия Рибагина
      Сия РибагинаМного Благодаря отново за чудесно представените рецепти :)
  • /Диана КостоваДиана Костовадобави снимка към: Крехко и сочно агнешкопреди 2 месеца
  • /Диана КостоваДиана Костовадобави снимка към: Лесен Козунак с Газирана Водапреди 2 месеца
  • /Сия РибагинаСия Рибагинадобави коментар към: Бавно печено агне с натурален вкуспреди 2 месецаБавно печено агне с натурален вкусБавно печено агне с натурален вкус08.01.2019Здравейте, Господин Славейков, Госпожо Славейкова, Г-н/Г-жа Анонимен хейтър или както там се казвате. В отговор на написания от вас коментар на моята рецепта и на моята стена бих искала да ви уверя, че рецептата ми е супер точна, агнешкото си го опекох за 3 часа и половина и месото падаше от костта и го хапнахме отдавна. Всяка фурна пече и нагрява различно, за това съм написала след като се махне фолиото да се провери готовността и при необходимост да се допече. Времето посочено е ориентировъчно, на мен месото ми беше разфасовано на две и стана повече от перфектно, дори начинаещ готвач да сготви рецептата, като провери месото, ако му трябва още време ще го остави да се допече. Съветвам ви и да погледнете жена ви какво е сложила да пече, вероятно не е агне, а овца или овен, за които със сигурност и да ги обливате яко, ще ви трябват поне 5часа. Относно коментара ви за Мастъри, Гуровци и Вейдърите ще ви отговоря така: за ваше сведение втора година вече не събирам точки в сайта, публикувам рецепти е така, щото ми е кеф, ранговете, които вие така гръмко изписвате се дават от администраторите и всички сме си ги заслужили с постоянство, упоритост, много труд, старание и страст към готвенето с лично изпробвани рецепти, за да разнообразим менюто на всеки потребител, който е пожелал да сготви или научи нещо. Аз като „Мастър” не съм се изложила с нищо, вие като „Новак” се излагате с елементарния си коментар. Поздрави!
  • /Христо СлавейковХристо Славейковпубликува на стената на: Сия Рибагинапреди 2 месецаГ-жо Рибагина, Тази рецепта е неточна, а това не е коректно към начинаещите готвачи, които имат доверие в този сайт! Не е възможно нито физически, нито технически агне 6 килограма да се изпече за 2,5 - 3 часа!!! По принцип агнешка плешка или бут, които са нормално около 2-3 кг. имат нужда от бавна и постепенна термична обработка поне 3,5-4 часа, с непрекъднато периодично обливане на месото! А какво да кажем за цяло или половин агне!!! Моля Дарт-Вейдърите и Гурувиците в този сайт да редактират съвестно рецептите, защото жена ми за малко да съсипе агнешкото следвайки вашата рецепта! Аз я поправих и скоро ще побликувам истинската рецепта! Разбирам че трупате точки, но се излагате като Мастър.........