Сия Рибагина

Мастър Шеф
Моята стенаРецепти754Статии72СъветиКоментари971Форумни теми119Постове във форума428За менИзпрати съобщениеточки17049
Сия Рибагинаполучи точки за многократно използвана рецепта: Свинско с прясно зеле и лютеницапреди 6 месеца
Свинско с прясно зеле и лютеница14.02.2025Свинско печено
Adminпубликува в кулинарната мрежапреди 6 месеца Здравейте, кулинари,
от днес имаме нови тематични седмици (8.10 - 20.10) и те ще бъдат тематични за следните видове рецепти:
- паста с рикота;
- рецепти с карфиол;
- рецепти със спанак;
- рецепти с прясно зеле;
- рецепти с тиква;
- рецепти с нар;
- десерти с боровинки;
- десерти с круши;
- десерти с рикота;
- домашни туршии;
Всяка тематична рецепта със снимки ще ви носи 28 точки, а зададените рецепти през периода по 35 точки.
Поздрави,
Готвач.бгСия Рибагинадобави коментар към: Уникално зеле с патешко на фурнапреди 6 месеца
Уникално зеле с патешко на фурна26.09.2024ЗелеСтана модерно в интернет хората да изтъкват анонимно качествата си в коментари и самооценката им да е „с едни гърди“ пред събеседника. Вероятно сте прочели повече, вероятно знаете повече, вероятно сте друга класа и вероятно имате добра работа, но така като го пишете изглежда като: „Книгите, които не съм написал, са по–добри от книгите, които са написали другите.“ Тук сме различни хора, различни интереси и различни вкусове. За разлика от вашата заетост, аз намирам време за всичко, да правя това което обичам, да живея не само в работата и дори намирам време за глупости. Всички тук отделяме време да публикуваме рецепти, с които хора като Вас от време на време да добиват идеи за бързи и вкусни ястия. Естествено няма как всичко да се хареса на всеки и никой не Ви кара да четете това, което не ви интересува. Ако бяхте само Вие потребител на този сайт, вероятно рецептите ми щяха да бъдат съобразени с предпочитанията ви, с това дали имате алергии, с това какви заглавия да слагам и продуктите с които да готвя. Гурме кухнята не ми е по вкуса, забърквам си манджички, ползвам думата „уникално“, готвя аматьорски, дай Боже да мога да прочета все повече книги и не мисля, че щом потребител То не консумира чесън, аз трябва да не готвя с него. „За всеки влак си има пътници“ и това какво е нужно или ненужно да правя тук не зависи от Вас, в крайна сметка гледайте си предаванията!
Сия Рибагинадобави коментар към: Уникално зеле с патешко на фурнапреди 6 месеца
Уникално зеле с патешко на фурна26.09.2024ЗелеЗдравейте, тъй като сте анонимен и не знам г-жа ли сте или г-н, ще се обръщам към вас с То. Като не Ви харесват рецептите, То, просто не ги четете, но виждам че сте запознати със заглавията на моите рецепти, и явно са хванали окото Ви, а това точно е целта на Уникалните заглавия. Когато Вие сготвите, напишете и покажете рецептата използвайте каквито продукти са по вкуса Ви. Чесън ям и слагам, не просто защото е ароматен и много вкусен, а и е супер полезен, но за да знаете, трябва да четете повече, не само заглавия. Поздрави!
Сия Рибагинадобави ТЕМАТИЧНА рецепта СЪС снимка: Уникално зеле с патешко на фурнапреди 6 месеца
Уникално зеле с патешко на фурна26.09.2024Зеле
Сия Рибагинадобави ТЕМАТИЧНА рецепта СЪС снимка: Страхотна туршия за бърза консумацияпреди 6 месеца
Страхотна туршия за бърза консумация26.09.2024Буркани
Сия Рибагинадобави коментар към: Смокиново сладко по стара рецептапреди 6 месеца
Смокиново сладко по стара рецепта15.09.2024СладкаСтрахотно е, и аз по същата рецепта го приготвям, този път като правих обаче сложих и 1ч.л. масло. За този трик прочетох в една от групите, маслото помага да не се пени толкова, докато се вари сладкото. Пробвах и на ягодите и на смокините, вярно изобщо не се получи такава пяна, каквато друг път греба ли греба и все има. Чудесно ти е сладкото!
Сия Рибагинагласува за: Смокиново сладко по стара рецептапреди 6 месеца
Смокиново сладко по стара рецепта15.09.2024Сладка
Сия Рибагинагласува за: Лежерно пилешко с картофки и бирпреди 6 месеца
Лежерно пилешко с картофки и бир16.09.2024Пилешки бутчета
Сия Рибагинагласува за: Студена лятна супа с авокадопреди 6 месеца
Студена лятна супа с авокадо16.09.2024Авокадо
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest