Моята Стена

  • /AdminAdminдобави в любими: Най-вкусното пиле с ориз на фурнапреди 7 часа Най-вкусното пиле с ориз на фурнаНай-вкусното пиле с ориз на фурна27.03.2025Пилешки бутчета
  • /AdminAdminдобави рецепта със снимка: Най-вкусното пиле с ориз на фурнапреди 19 часа Най-вкусното пиле с ориз на фурнаНай-вкусното пиле с ориз на фурна27.03.2025Пилешки бутчета
  • /AdminAdminпубликува в кулинарната мрежапреди 2 седмици, преди 1 седмица Скъпи Кулинари,

    от днес (13.03 - 24.03) ще имаме нови тематични седмици и те ще бъдат тематични за следните видове рецепти:
    - запеканки с броколи;
    - запеканки със спанак;
    - рецепти с арпа фиде (критараки);
    - картофени кюфтета и крокети;
    - крокети от тиквички;
    - кюфтета от тиквички;
    - печен заек;
    - чорба от заек;
    - заешка яхния;
    - лучена яхния;
    - палачинкови торти;
    - постни дребни сладки;
    - спаначена торта;
    - ягодова торта;
    - хърватска кухня;
    - унгарска кухня;

    Всяка тематична рецепта със снимки ще ви носи 28 точки, а зададените рецепти през периода по 35 точки.

    поздрави,
    Готвач.бг
    • AneliaStefanova
      AneliaStefanovaЗдравейте, защо не ми се отчитат точки, когато сготвя дадена рецепта?
    • Албена Асенова-Писева
      Албена Асенова-ПисеваИталиански сладки бухти Zeppole е от предварително зададените, а е отценена с 19 точки. Може ли точките да бъдат коригирани? Благодаря предварително!
  • /AdminAdminдобави коментар към: Дроб сарма с пилешки дробчетапреди 3 седмици Дроб сарма с пилешки дробчетаДроб сарма с пилешки дробчета22.02.2016Дроб сармаОризът е суров. Ако сложите ястието в студена със студена фурна, печете около час.
  • /AdminAdminгласува за: Любимата баница със сусампреди 4 седмици Любимата баница със сусамЛюбимата баница със сусам28.02.2025Баница
  • /AdminAdminдобави коментар към: Чийзкейк с боровинково сладкопреди 4 седмици Чийзкейк с боровинково сладкоЧийзкейк с боровинково сладко10.04.2018Чийзкейкда, и двете се слагат в крема едновременно
  • /Teodora KrumovaTeodora Krumovaдобави коментар към: Перфектните яйца по панагюрскипреди 4 седмици Перфектните яйца по панагюрскиПерфектните яйца по панагюрски26.02.2025Поширани яйцаУважаема / и госпожо / господин Анонимен - не знам как да Ви нарека, може и в среден род да сте. Ако обичате научете се да се държите уважително, без значение дали заставате с името си или не. Рецептите ми ги няма в Wikipedia, сверете си информацията преди да пишете. Препоръчвам също да се научите да пишете, защото израз “бълване на рецепти” няма. Споделям рецепти, ако не Ви интересуват, просто ги подминете. Щом ги коментирате, значи се интересувате и ги четете. Мога да си ги “кръщавам” както си искам, а и не сте Вие човекът, който ще ги одобрява - има администратори на сайта, ако не сте запознат/а. А относно работата ми това не е изобщо по темата с рецептата, но щом я намесвате, явно Вие си нямате. Успех!
    • Admin
      AdminНе им обръщай внимание, ще погледнем откъде пише и ще го блокираме
  • /AdminAdminсготви: Сръбска Мучкалицапреди 1 месец Сръбска МучкалицаСръбска Мучкалица24.02.2025Домати
  • /AdminAdminпубликува в кулинарната мрежапреди 1 месец, преди 3 седмици Здравейте, Кулинари,

    от днес (21.02 - 9.03) ще имаме нови тематични седмици и те ще бъдат тематични за следните видове рецепти:
    - предястия с авокадо;
    - салати със спанак;
    - спаначена супа;
    - спаначени кюфтета;
    - солени торти;
    - гъбена чорба;
    - салати с месо;
    - основни ястия с готварска сметана;
    - телешко с грах;
    - телешко с ориз;
    - картофени кюфтета;
    - рецепти със скумрия;
    - панирана риба;
    - пилешки запеканки;
    - паста с кайма на фурна;
    - пуешко;
    - лимонови сладки;
    - сладкиши с овесени ядки;
    - мляко с ориз;
    - сутляш;
    - кекс с газирана вода;
    - родопска кухня;
    - сръбска кухня;

    Всяка тематична рецепта със снимки ще ви носи 28 точки, а зададените рецепти през периода по 35 точки.

    поздрави,
    Готвач.бг
    • marcheva14
      marcheva14Здравейте! Трябваше ми малка справка от една моя рецепта - СТУДЕНА ЛЯТНА СУПА С АВОКАДО" , направих си справката, но забелязах, че снимката ми е АНОНИМНА не, не съм анонимна, все още съм си аз и действам на много позиции. Отворих си рецептите пуснати при Вас и всички снимки са с надпис - автор - АНОНИМЕН??? Нещо не е точно, моля да бъде поправено. Не мисля, че някого от Вас съм обидила, за да ми се отстрани името - marcheva. Благодаря!
      • AdminAdminПривет, в профила ти не беше избрана опцията - желая профилът ми да бъде показван в сайта, и затова те показваше като Анонимен. Сега вече се показва.
    • Невена Блажева Иванова
      Невена Блажева ИвановаРецептата ми "Сръбска Мучкалица" не е ли тематична ?
      • AdminAdminготово
    • Невена Блажева Иванова
      Невена Блажева ИвановаОтново да попитам ?...
      • AdminAdminкакво питате?
  • /AdminAdminгласува за: Зеленчуков гювечпреди 1 месец Зеленчуков гювечЗеленчуков гювеч18.02.2025Гювеч
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest