• /АдминистраторАдминистраторгласува за: Класическа пилешка супа с фидепреди 6 дниКласическа пилешка супа с фидеКласическа пилешка супа с фиде29.12.2018
 • /АдминистраторАдминистраторпубликува в кулинарната мрежапреди 6 дни, преди 4 дниСкъпи Кулинари,

  време е за новата ни тематична седмица (14.01 - 20.01) и тя ще бъде тематична за следните видове рецепти:
  - Пилешки крилца на скара
  - Заек в Гювеч
  - Ребърца на Тиган
  - Пъстърва на скара
  - Пържена Скумрия
  - Сарми с Булгур
  - Постно Ризото
  - Къпана Баница
  - Мини Палачинки
  - Бисквити с лимец
  - Маслен кекс
  - Веган торта
  - Маслен крем

  Всяка одобрена тематична рецепта със снимки ще ви носи 24 точки.

  В момента имаме много заредени зададени рецепти, съвети и статии, които също ви носят по-голям брой точки. Всяка зададена рецепта и съвет ще ви носят по 30 точки тази седмица!

  Успех на всички!
  • Пламена Иванова Екимова
   Пламена Иванова ЕкимоваЗдравейте! Днес добавих рецепта за лозови сарми с булгур, но получих съобщение, че снимката ми не може да се използва. Аз ще ги снимам отново, но не мога да разбера къде има грешка, за да не я повтарям? Снимката, която направих е хоризонтална и е от телефона ми, не е и редактирана по никакъв начин. Снимала съм по същия начин както при предишни снимки.
  • Пламена Иванова Екимова
   Пламена Иванова ЕкимоваЗдравейте! Днес добавих рецепта за лозови сарми с булгур, но получих съобщение, че снимката ми не може да се използва. Аз ще ги снимам отново, но не мога да разбера къде има грешка, за да не я повтарям? Снимката, която направих е хоризонтална и е от телефона ми, не е и редактирана по никакъв начин. Снимала съм по същия начин както при предишни снимки.
  • Росица Петрова
   Росица ПетроваЗдравейте, днес също попаднах на моя рецепта, която обаче е преразказани, но са ползвали моя снимка
  • Всички коментари
 • /АдминистраторАдминистраторпубликува на стената на: ДОРА ХОЛЯНОВАпреди 2 седмициПривет, като качвате снимки към чужди рецепти, снимките трябва да бъдат на ястието в завършен вид! Само на собствени рецепти, на които вие сте автор, можете да си добавяте снимки от различните етапи на готвене. Добавят се само хоризонтални снимки и ако една снимка бъде изтрита, т.е. не е одобрена, не трябва да се добавя отново и отново, защото рискувате да ви блокираме. Снимки, които са обърнати или завъртяни, няма как да бъдат допуснати, излишно е да качвате такива. Затрупани сме от снимки, които спрямо определени критерии за качество, трябва да отсеем. Поздрави, Готвач.бг
 • /АдминистраторАдминистраторгласува за: Уникална разядка с тиквички и сиренепреди 2 седмициУникална разядка с тиквички и сиренеУникална разядка с тиквички и сирене07.01.2019
 • /АдминистраторАдминистраторгласува за: Дунавски вълни - сладкиш мечтапреди 2 седмициДунавски вълни - сладкиш мечтаДунавски вълни - сладкиш мечта07.01.2019
 • /Сия РибагинаСия Рибагинадобави рецепта със снимка: Млечна баница с тиквапреди 2 седмициМлечна баница с тикваМлечна баница с тиква07.01.2019
  • Администратор
   АдминистраторПривет, за много години и добре се завърнала ;)
   • Сия РибагинаСия РибагинаЧестит имен ден, Ванка, за много години, да сте много здрави, успешни и благословени :)
 • /ДОРА ХОЛЯНОВАДОРА ХОЛЯНОВАдобави снимка към: Агнесипреди 2 седмици
 • /АдминистраторАдминистраторпубликува в кулинарната мрежапреди 2 седмици, преди 1 седмицаСкъпи Кулинари,

  Честита Нова Година! Нека да е здрава, мирна и успешна за всички вас, вашите семейства, България и света...

  Декември бе месец на много работа, но и много празници със семейството и близките. В пиковите моменти Готвач.бг се пукаше по шевовете от посетители, а сега е вече тихо, много тихо ;)

  След тежките трапези, цял ден мислим, каква тематична седмица да обявим. И решихме тя да бъде в полза на хората с висока кръвна захар и страдащи от диабет.

  Затова за периода 2.01 - 13.01 тематични и в двата сайта ще бъдат рецептите за диабетици - основни ястия, десерти, сладкиши, бонбони, палачинки, баници, кремове, супи, закуски и всичко друго, което се сетите.

  Всяка одобрена тематична рецепта със снимка ще ви носи цели 33 точки, но поинтересувайте се внимателно какви храни и продукти са допустими, защото НЕ искаме да изпратим някой в болница. За да бъде отчетена вашата рецепта като тематична, трябва при добавяне на рецептата, в полето Подкатегория, да изберете Рецепти за Диабетици.

  В момента имаме много заредени зададени рецепти, съвети и статии, които също ви носят двоен брой точки.

  Поздрави и успешна година на всички!
  Готвач.бг
  • Теодора Мещерова
   Теодора МещероваБлагодаря
  • Теодора Мещерова
   Теодора МещероваЗдравейте! Извинявам се за безпокойството, но вече трети месец чакам за пускане на статиите ми. Кога ще бъде възможно? Знам, че имате много работа, но все пак реших да попитам! Благодаря предварително и хубав ден!
  • Sevdalina Irikova
   Sevdalina IrikovaРецептата за Постни сарми със спаначни листа е към тематиката, но точките не. Благодаря!
  • Всички коментари
 • /АдминистраторАдминистраторсготви: Шоколадови бишкоти Кантучини с ядкипреди 3 седмициШоколадови бишкоти Кантучини с ядкиШоколадови бишкоти Кантучини с ядки02.01.2019
 • /АдминистраторАдминистраторпубликува на стената на: Гергана Георгиевапреди 3 седмици, преди 2 седмициПривет,
  тенджерите, които си поръчала се оказаха некачествени с дефекти, вече пратихме на друга потребителка, затова ще ги махнем от наградите и ще те помоля да си избереш друга награда.
  поздрави, Иван
  • Гергана Георгиева
   Гергана ГеоргиеваБлагодаря за коректноста, ще помисля и по късно ще реша.