Gotvach.bg»Кулинарна мрежа»Admin в Gotvach.bg

Моята Стена

  • /AdminAdminпубликува в кулинарната мрежапреди 1 седмица, преди 1 ден Здравейте, Кулинари,

    време е за нашата дълга и тематична великденска седмица (11.04 - 22.04) и тя е бъде тематична за следните видове рецепти:
    - агнешка чорба
    - курбан чорба
    - боядисани яйца
    - агнешко под всяка форма
    - дроб сарма
    - рецепти със спанак
    - рецепти с лапад
    - рецепти със зелен лук
    - козунак
    - великденски курабии
    - великденски сладки
    - великденски сладки
    - великденски зайчета
    - козуначени мъфини
    - козуначени кифлички
    - празнични питки и погачи
    - всякакви тематични рецепти за Лазаров ден и Цветница.
    - тематични великденски рецепти от други страни.  

    Всяка тематична рецепта със снимки ще ви носи 30 точки, а зададените рецепти през периода по 35 точки.

    поздрави,
    Готвач.бг
  • /AdminAdminпубликува в кулинарната мрежапреди 3 седмици, преди 2 седмици Здравейте, Кулинари,

    от днес имаме нови тематични седмици (29.03 - 9.04) и те ще бъдат тематични за следните видове рецепти:
    - лучена яхния;
    - рецепти с критараки (орзо);
    - рецепти с лапад;
    - рецепти с аспержи;
    - рецепти с червено цвекло;
    - рецепти с пъстърва;
    - рецепти с пъдпъдъци;
    - пудинг от хляб;
    - веган пудинг;
    - безглутенов кекс;
    - веган чийзкейк;
    - профитероли;
    - дребни ретро сладки;
    - португалска кухня;
    - арабска кухня;

    Всяка тематична рецепта със снимки ще ви носи 28 точки, а зададените рецепти през периода по 35 точки.

    поздрави,
    Готвач.бг
  • /AdminAdminдобави в любими: Най-вкусното пиле с ориз на фурнапреди 3 седмици Най-вкусното пиле с ориз на фурнаНай-вкусното пиле с ориз на фурна27.03.2025
  • /AdminAdminдобави рецепта със снимка: Най-вкусното пиле с ориз на фурнапреди 3 седмици Най-вкусното пиле с ориз на фурнаНай-вкусното пиле с ориз на фурна27.03.2025
  • /AdminAdminпубликува в кулинарната мрежапреди 1 месец, преди 1 месец Скъпи Кулинари,

    от днес (13.03 - 24.03) ще имаме нови тематични седмици и те ще бъдат тематични за следните видове рецепти:
    - запеканки с броколи;
    - запеканки със спанак;
    - рецепти с арпа фиде (критараки);
    - картофени кюфтета и крокети;
    - крокети от тиквички;
    - кюфтета от тиквички;
    - печен заек;
    - чорба от заек;
    - заешка яхния;
    - лучена яхния;
    - палачинкови торти;
    - постни дребни сладки;
    - спаначена торта;
    - ягодова торта;
    - хърватска кухня;
    - унгарска кухня;

    Всяка тематична рецепта със снимки ще ви носи 28 точки, а зададените рецепти през периода по 35 точки.

    поздрави,
    Готвач.бг
    • AneliaStefanova
      AneliaStefanovaЗдравейте, защо не ми се отчитат точки, когато сготвя дадена рецепта?
    • Албена Асенова-Писева
      Албена Асенова-ПисеваИталиански сладки бухти Zeppole е от предварително зададените, а е отценена с 19 точки. Може ли точките да бъдат коригирани? Благодаря предварително!
  • /AdminAdminдобави коментар към: Дроб сарма с пилешки дробчетапреди 1 месец Дроб сарма с пилешки дробчетаДроб сарма с пилешки дробчета22.02.2016Оризът е суров. Ако сложите ястието в студена със студена фурна, печете около час.
  • /AdminAdminгласува за: Любимата баница със сусампреди 2 месеца Любимата баница със сусамЛюбимата баница със сусам28.02.2025
  • /AdminAdminдобави коментар към: Чийзкейк с боровинково сладкопреди 2 месеца Чийзкейк с боровинково сладкоЧийзкейк с боровинково сладко10.04.2018да, и двете се слагат в крема едновременно
  • /Teodora KrumovaTeodora Krumovaдобави коментар към: Перфектните яйца по панагюрскипреди 2 месеца Перфектните яйца по панагюрскиПерфектните яйца по панагюрски26.02.2025Уважаема / и госпожо / господин Анонимен - не знам как да Ви нарека, може и в среден род да сте. Ако обичате научете се да се държите уважително, без значение дали заставате с името си или не. Рецептите ми ги няма в Wikipedia, сверете си информацията преди да пишете. Препоръчвам също да се научите да пишете, защото израз “бълване на рецепти” няма. Споделям рецепти, ако не Ви интересуват, просто ги подминете. Щом ги коментирате, значи се интересувате и ги четете. Мога да си ги “кръщавам” както си искам, а и не сте Вие човекът, който ще ги одобрява - има администратори на сайта, ако не сте запознат/а. А относно работата ми това не е изобщо по темата с рецептата, но щом я намесвате, явно Вие си нямате. Успех!
    • Admin
      AdminНе им обръщай внимание, ще погледнем откъде пише и ще го блокираме
  • /AdminAdminсготви: Сръбска Мучкалицапреди 2 месеца Сръбска МучкалицаСръбска Мучкалица24.02.2025
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest