Gotvach.bg»Кулинарна мрежа»Admin»Моите коментари

Моите коментари

Admin коментира:
Маста се добавя непосредствено след разбиването на яйцата със захарта и отново се разбърква, докато се усвои от тях, тогава се добавя шупналото кисело мляко със содите.
Admin коментира:
не, варете ги 10 минути преди това, не повече.
Admin коментира:
Олиото се слага още при варенето на пилето
Admin коментира:
Здравейте, прав сте. Рецептата е коригирана, благодарим за забележката.
Admin коментира:
добавя се към брашното
Admin коментира:
използва се за плънката, така баницата има по-плътен и наситен вкус
Admin коментира:
Защото консервира месото, запазва го за по-дълго време и му придава по-хубав цвят.
Admin коментира:
напротив, възможно е, но трябва да се сложи вряла вода в тавата за водната баня и фурната да е предварително загрята. Пече се на най-долното ниво на фурната. Точно за 30 мин става супер. След това може да изглежда леко течно, но като се остави в хладилника то си стегне.
Admin коментира:
печете кроасанчетата на 180 градуса на най-ниското ниво на предварително загрята фурна за около 30 минути или на 160 градуса за 40 минути. Ако желаете да се запекат отгоре може да пуснете грил функцията за 5 минути.
Admin коментира:
захарта се слага в плънката. Добавена е към рецептата, явно авторката я е пропуснала.
Admin коментира:
страхотна крем пита, само от снимката му се дояжда на човек
Admin коментира:
Изпратете ми линка като съобщение
Admin коментира:
когато не е уточнено каква е чашата, се има предвид чаена чаша
Admin коментира:
1 чаена чаша кисело мляко - сложете каквото имате
Admin коментира:
на килограм брашно се добавят 20 грама суха мая. Ако направите по-малко количество, както на видеото, съответно можете да намалите маята
Admin коментира:
прочетете внимателно рецептата, всичко е написано - маята се разтваря с прясното мляко, а киселото се слага с брашното
Admin коментира:
слага се едра морска сол, 80 грама на литър вода е достатъчно