Моите коментари

Admin коментира:
Рецептата е много добра. Държах пържолите цялата нощ в маринатата, на другия ден станаха като мозък. Препоръчвам!
Admin коментира:
напротив, от Разлог съм и точно с яйца я правим. Баба я правеше така и от там и ние.
Admin коментира:
Привет, каква е есенцията използвана в тази рецепта и какво количество?
Admin коментира:
и снимките са хубави, благодарим!
Admin коментира:
джинджифилът на прах ли е?
Admin коментира:
колко е бамбука като грамаж?
Admin коментира:
Обожаваме гирос, скоро ще опитам някоя от рецептите
Admin коментира:
Привет, кой еър фрайър използвате?
Admin коментира:
Привет, кой еър фрайър е използван тук?
Admin коментира:
Привет, кой мултикукур използваш? Този на филипс ли? поздрави, Готвач.бг
Admin коментира:
Здравей, Валерия, за кой мултикукър е рецептата? Този на Филипс ли? поздрави, Готвач.бг
Admin коментира:
Привет, колко е количеството на дулсе-де-лече-то като грамаж или мл?
Admin коментира:
Колко е киселото мляко в блата, че е пропуснато?
Admin коментира:
Здравейте, авторката на рецептата е сред най-добрите кулинарки в сайта. Всички нейни рецепти са лично приготвени и снимани. Няма нито една с чужда снимка или непасваща такава. Поздрави, Готвач.бг
Admin коментира:
затова са бавно печени - защото се пекат на бавен огън, но пък стават много вкусни
Admin коментира:
малко пакетче от 125 грама
Admin коментира:
Привет, сиропът от агаве колко е? Че не е написан в продуктите.
Admin коментира:
Привет, колко са големи мерителните лъжици?