Admin

Администратор
Admin коментира:
Сложете мед колкото желаете, въпрос на вкус
Admin коментира:
Сметаната е доста и по-добре добавете желатин, иначе ще е воднисто
Admin коментира:
Сметаната трябва да е сладкарска, тя е с по-висок процент масленост. Готварската е само около 20%
Admin коментира:
Здравейте,
отраснал съм в разлог и шупката се прави с яйца, точно както е описано в рецептата. В бачево и драглище има и някои други вариации на шупли, но разложката шупка е описаната в рецептата.
Admin коментира:
Не се слага желатин, но кремът трябва да се бърка с лъжица, не с миксер, защото ще го втечните.
Admin коментира:
Намажете с мазнина и поръсете леко с брашно, тогава няма да залепват
Admin коментира:
печете на много силен котлон, затова
Admin коментира:
Рецептата е много сполучлива, вече няколко пъти я правя и всички са много впечатлени. Единственото, което трябва да знаете е, че като извадите крем брюлето от фурната, първоначално може да изглежда леко течно, но като го оставите в хладилника за през ноща, на другия ден е стегнало и е супер. Самото карамелизиране на захарта се прави непосредствено преди поднасяне на крема.
Admin коментира:
Тортата е страхотна, приготвих я за гости и всички останаха мнооого очаровани. Влиза в списъка на любими рецепти. Тъй като формата ми е 26 см, увеличих малко дозата - в блата сложих 4 яйца вместо 3, цяло пакетче масло от 125 грама и 230 г шоколад, а в муса добавих 2 супени лъжици с връх нишесте, 3 жълтъка, 300 мл прясно мляко, 300 мл сметана и цяло пакетче желатин. Резултатът е невероятен.
Admin коментира:
Много сполучлива рецепта за картофен огретен, получават се невероятно ароматни и вкусни картофи.
Admin коментира:
Рецептата е много добра. Държах пържолите цялата нощ в маринатата, на другия ден станаха като мозък. Препоръчвам!
Admin коментира:
напротив, от Разлог съм и точно с яйца я правим. Баба я правеше така и от там и ние.
Admin коментира:
Привет, каква е есенцията използвана в тази рецепта и какво количество?
Admin коментира:
колко е бамбука като грамаж?
Admin коментира:
Обожаваме гирос, скоро ще опитам някоя от рецептите