Моите коментари

Admin коментира:
20-тина минути е достатъчно
Admin коментира:
да, това е така когато става въпрос за течност и продуктите са посочени в милилитри. Когато става въпрос за грамажи, тогава теглото се определя спрямо плътността на продукта. Например една чаша захар е 200 грама, но една чаша брашно е между 130-140 грама в зависимост от вида на брашното.
Admin коментира:
напротив, брашното е по-леко и една чаена чаша брашно е 140 грама, а две, ако не са пълни, са около 270
Admin коментира:
В рецептата имаше леки пропуски, но е коригирана и изпитана!
Admin коментира:
Сложете още ориз и повече вода
Admin коментира:
1 чаша е достатъчна, защото доматите пускат доста течност и ще стане много течно, ако сложите повече вода
Admin коментира:
Сложете мед колкото желаете, въпрос на вкус
Admin коментира:
Сметаната е доста и по-добре добавете желатин, иначе ще е воднисто
Admin коментира:
малки по 125 грама
Admin коментира:
Сметаната трябва да е сладкарска, тя е с по-висок процент масленост. Готварската е само около 20%
Admin коментира:
Здравейте, отраснал съм в разлог и шупката се прави с яйца, точно както е описано в рецептата. В бачево и драглище има и някои други вариации на шупли, но разложката шупка е описаната в рецептата.
Admin коментира:
Не се слага желатин, но кремът трябва да се бърка с лъжица, не с миксер, защото ще го втечните.
Admin коментира:
Намажете с мазнина и поръсете леко с брашно, тогава няма да залепват
Admin коментира:
печете на много силен котлон, затова
Admin коментира:
Рецептата е много сполучлива, вече няколко пъти я правя и всички са много впечатлени. Единственото, което трябва да знаете е, че като извадите крем брюлето от фурната, първоначално може да изглежда леко течно, но като го оставите в хладилника за през ноща, на другия ден е стегнало и е супер. Самото карамелизиране на захарта се прави непосредствено преди поднасяне на крема.
Admin коментира:
Тортата е страхотна, приготвих я за гости и всички останаха мнооого очаровани. Влиза в списъка на любими рецепти. Тъй като формата ми е 26 см, увеличих малко дозата - в блата сложих 4 яйца вместо 3, цяло пакетче масло от 125 грама и 230 г шоколад, а в муса добавих 2 супени лъжици с връх нишесте, 3 жълтъка, 300 мл прясно мляко, 300 мл сметана и цяло пакетче желатин. Резултатът е невероятен.
Admin коментира:
Много сполучлива рецепта за картофен огретен, получават се невероятно ароматни и вкусни картофи.