Gotvach.bg»Кулинарна мрежа»Admin»Моите форумни теми

Моите форумни теми

AdminЧерен списък на храните и хранителните продукти
Кулинари, нека тук въвеждаме всички храни и хранителни продукти, които не са ни харесали и не отговарят на необходимото качество. Българският пазар за съжаление е заринат от боклуци, затова тук ще създадем един черен списък на храните, които ни тровят. Качвайте и снимки!
AdminКакъв чай пиете?
Кой е любимият ви чай и знаете ли кой чай как действа? Кои видове чай можете да препоръчате?
AdminКакво кафе пиете? Препоръчайте качествено кафе
Споделете кое кафе ви харесва и защо? Кое кафе според вас е качествено и може ли да се купи качествено кафе на прилична цена? Кои са любимите ви марки кафе
AdminКакво сирене купувате и защо?
Споделете какво сирене купувате и защо? Кои са любимите ви сирена? Нека разберем, кои са качествените сирена на българския пазар.
AdminНов формат на кулинарния ни конкурс с мноого награди
Здравейте Кулинари, мислим за следващата година да въведем нов формат на нашия кулинарен конкурс. Идеята се изразява в това всеки да събира точки, които в един момент ще може да осребри срещу дадена награда. Така ще можем да въведем мноого награди, които да осребрявате когато съберете съответните точки. Например за 2000 точки да кажем ще можете да спечелите пасатор, миксер или електрическа кана. За 3000 точки можете да спечелите да кажем блендер, ютия, тостер или кафемашина. За 4000 точки можете да спечелите електрическа скара, мултикукър или електрически робот. За 10 000 точки можете да спечелите смартфон, фотоапарат или лаптоп. Така като спечелите 2000 точки ако искате можете да си вземете една от наградите, по избор, които се дават за 2000 точки, ако не искате можете да продължавате да събирате точки за някоя по-голяма награда. Когато съберете ние ви изпращаме наградата. Когато вземете една награда, натрупаните точки се нулират и почвате да събирате отново за следващата награда, която искате да получите. Така ще можем да въведем голямо разнообразие от награди, а вие обичате да готвите така или иначе и ще си печелите награди периодично, които ще можете да си ги избирате. И най-важното, няма да има открита конкуренция по-между ви, защото всеки, който си събере необходимите точки ще си спечели желаната награда независимо от точките на останалите. На нас ни харесва идеята, а вие какво мислите? Някакви предложения и идеи?
AdminКакво ще предложите за следващия месец?
Скъпи Кулинари, както знаете, опитваме се да правим играта ни все по-интересна, затова сега ще се допитаме и до вас. Какво бихте предложили да добавим за следващия месец? Тук визирам нови функционалности и екстри, а не неща от рода - ограничете на този и този точките, изтривайте тези и тези рецепти. Ние планираме да почнем да публикуваме рецепти и без снимки и първият, който добави снимка към такава рецепта да получи добър брой точки. Така няма да се налага да се чудим откъде да намерим снимки, които не винаги отговарят на рецептата, а и вие ще можете да сготвите нещо по-различно и да представите снимка. Кажете си мнението и дайте вашите предложения
AdminСрещате ли грешки в сайта?
Здравейте всички, интересува ни персоналното ви мнение. Напоследък сървърите ни, поради увеличаващите се потребители и хакерски атаки, с които се сблъскваме, изпитват затрудения. Екипът ни постоянно работи по подобряването на сайта, затова е важно мнението ви. Срещате ли грешки в сайта и какви? Кога се е случило това? Ако ви се появи нова грешка пишете тук след това, за да знаем кога е имало проблеми. Мерси!
AdminВреме е да видите и годишните награди
За да освободим напрежението от днес и да ви мотивираме още повече, публикувахме годишните награди от конкурса ни. Трима от вас ще си тръгнат с нашите специални награди за своя принос в Готвач.бг! Избрали сме само хубави, качествени и изискани марки, които всеки от нас би искал да има. Надяваме се да ви харесат: Към годишните награди Да не забравяме, че трите най-посещавани рецепти в края на годината също ще бъдат наградени, както и всеки станал МастърШеф в сайта. ps:
AdminДобавянето на рецепти е отворено! Участвай и ти!
Уважаеми посетители, читатели и приятели на Готвач.бг От днес 30.12.2010 добавянето на рецепти в сайта е отворено отново за всички посетители. ps: Можете да предложите своите рецепти, както като нерегистриран (анонимен) потребител, така и като регистриран потребител. Под всяка рецепта от раздела рецепти има нов линк предложи рецепта, където можете да предложите своите уникални рецепти. Ако се регистрирате в сайта и добавите своите рецепти като регистриран потребител, тогава ще имате възможността да спечелите някои от нашите награди за най-посещавани и най-хубави рецепти, както и за най-активни потребители. Като регистриран потребител, от вашият администраторски панел, ще можете да наблюдавате статистиката на вашите рецепти, техният статус, колко коментари и посетители имат. Ако още не сте регистрирани, можете да се регистрирате от тук и да влезнете във вашият профил от тук. Екипът на Готвач.бг е благодарен на критики и предложения за подобрения на сайта! --- Поздрави екипът на Готвач.бг и весело посрещане на новата 2011 година!
AdminОсновни правила на форума!
За да се поддържа качеството на сайта и разглеждането на форума да бъде удоволствие за всеки, ето и някои правила, които въвеждаме: Седемте форумни закони 1. Писането на кирилица е закон; Теми и коментари написани на латиница се изтриват без предупреждение! 2. Писането само с големи букви е забранено. 3. Обидни квалификации и заяждания са недопустими; 4. Спамът се наказва с блокиране на потребителя 5. Текстове и коментари некасаещи темата ще бъдат изтривани. 6. Връзки към сайтове, които не са полезни за дискутираните теми ще бъдат изтривани; 7. Връзки към сайтове с рекламна цел ще бъдат изтривани; При системно нарушаване на правилата на форума съответния потребител ще бъде блокиран от форума без предупреждение. Приятно разглеждане на всички
AdminПолзване на другите ни форуми
Здравейте всички, Системата на сайта е така изградена, че с вашият потребител и парола можете да влезнете във вашия панел и в другите ни форуми: Форум за жената, Съновник форум, Град.бг, Почивки, Футбол Повторна регистрация не е нужна! Всички форуми са на различна темата и ще намерите за всеки по нещо! ps: