Admin
Администратор
- Adminдобави коментар към: Баница с готови кори и брашнопреди 2 седмици Баница с готови кори и брашно16.12.2019Вита баницаизползва се за плънката, така баницата има по-плътен и наситен вкус
- Adminдобави коментар към: Какво е E250 и за какво се използва?преди 2 седмици Какво е E250 и за какво се използва?25.05.2022Защото консервира месото, запазва го за по-дълго време и му придава по-хубав цвят.
- Adminдобави коментар към: Маринован черноморски сафрид с подправкипреди 2 седмици Маринован черноморски сафрид с подправки03.10.2017Маринована рибане, няма нужда
- Adminдобави коментар към: Домашен лесен крем Брюлепреди 2 седмици Домашен лесен крем Брюле06.11.2018Крем брюленапротив, възможно е, но трябва да се сложи вряла вода в тавата за водната баня и фурната да е предварително загрята. Пече се на най-долното ниво на фурната. Точно за 30 мин става супер. След това може да изглежда леко течно, но като се остави в хладилника то си стегне.
- Adminдобави коментар към: Как се правят бутерки с формата на кроасан?преди 2 седмици Как се правят бутерки с формата на кроасан?27.11.2015печете кроасанчетата на 180 градуса на най-ниското ниво на предварително загрята фурна за около 30 минути или на 160 градуса за 40 минути. Ако желаете да се запекат отгоре може да пуснете грил функцията за 5 минути.
- Adminгласува за: Макарони Болонезе на фурнапреди 2 седмици Макарони Болонезе на фурна02.08.2021Макарони на фурна
- Adminдобави коментар към: Крушник – сладка баница с крушипреди 2 седмици Крушник – сладка баница с круши09.11.2019Сладка баницазахарта се слага в плънката. Добавена е към рецептата, явно авторката я е пропуснала.
- Adminдобави коментар към: Крем пита от детствотопреди 3 седмици Крем пита от детството17.11.2024Сладка баницастрахотна крем пита, само от снимката му се дояжда на човек
- Adminдобави коментар към: Най-лесната баница с готови кори и газирана водапреди 3 седмици Най-лесната баница с готови кори и газирана вода10.11.2024БаничкиИзпратете ми линка като съобщение
- Adminпубликува в кулинарната мрежапреди 3 седмици, преди 2 седмици
Скъпи Кулинари,
време е за новите ни тематични седмици (13.11 - 24.11) и те ще бъдат тематични за следните видове рецепти:
- соленки;
- телешка супа;
- телешко варено;
- гювеч със свинско;
- гювеч с телешко;
- карантия;
- кебап;
- пълнена тиква;
- баница със спанак;
- баница с тиква;
- баница с ябълки;
- щрудел;
- сладкиши с грис;
- кремчета с грис;
- сладкиши с тиква;
- тиквен пай;
Всяка тематична рецепта със снимки ще ви носи 28 точки, а зададените рецепти през периода по 35 точки.
Поздрави,
Готвач.бг
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest