Admin

Администратор
Adminдобави рецепта със снимка: Най-вкусното пиле с ориз на фурнапреди 3 месеца
Най-вкусното пиле с ориз на фурна27.03.2025
Adminпубликува в кулинарната мрежапреди 4 месеца, преди 4 месеца Скъпи Кулинари,
от днес (13.03 - 24.03) ще имаме нови тематични седмици и те ще бъдат тематични за следните видове рецепти:
- запеканки с броколи;
- запеканки със спанак;
- рецепти с арпа фиде (критараки);
- картофени кюфтета и крокети;
- крокети от тиквички;
- кюфтета от тиквички;
- печен заек;
- чорба от заек;
- заешка яхния;
- лучена яхния;
- палачинкови торти;
- постни дребни сладки;
- спаначена торта;
- ягодова торта;
- хърватска кухня;
- унгарска кухня;
Всяка тематична рецепта със снимки ще ви носи 28 точки, а зададените рецепти през периода по 35 точки.
поздрави,
Готвач.бг- AneliaStefanovaЗдравейте, защо не ми се отчитат точки, когато сготвя дадена рецепта?Харесва миОтговор
- Албена Асенова-ПисеваИталиански сладки бухти Zeppole е от предварително зададените, а е отценена с 19 точки. Може ли точките да бъдат коригирани? Благодаря предварително!Харесва миОтговор1
Adminдобави коментар към: Дроб сарма с пилешки дробчетапреди 4 месеца
Дроб сарма с пилешки дробчета22.02.2016Оризът е суров. Ако сложите ястието в студена със студена фурна, печете около час.
Adminгласува за: Любимата баница със сусампреди 4 месеца
Любимата баница със сусам28.02.2025
Adminдобави коментар към: Чийзкейк с боровинково сладкопреди 4 месеца
Чийзкейк с боровинково сладко10.04.2018да, и двете се слагат в крема едновременно
Teodora Krumovaдобави коментар към: Перфектните яйца по панагюрскипреди 4 месеца
Перфектните яйца по панагюрски26.02.2025Уважаема / и госпожо / господин Анонимен - не знам как да Ви нарека, може и в среден род да сте. Ако обичате научете се да се държите уважително, без значение дали заставате с името си или не. Рецептите ми ги няма в Wikipedia, сверете си информацията преди да пишете. Препоръчвам също да се научите да пишете, защото израз “бълване на рецепти” няма. Споделям рецепти, ако не Ви интересуват, просто ги подминете. Щом ги коментирате, значи се интересувате и ги четете. Мога да си ги “кръщавам” както си искам, а и не сте Вие човекът, който ще ги одобрява - има администратори на сайта, ако не сте запознат/а. А относно работата ми това не е изобщо по темата с рецептата, но щом я намесвате, явно Вие си нямате. Успех!
Adminсготви: Сръбска Мучкалицапреди 4 месеца
Сръбска Мучкалица24.02.2025
Adminпубликува в кулинарната мрежапреди 4 месеца, преди 4 месеца Здравейте, Кулинари,
от днес (21.02 - 9.03) ще имаме нови тематични седмици и те ще бъдат тематични за следните видове рецепти:
- предястия с авокадо;
- салати със спанак;
- спаначена супа;
- спаначени кюфтета;
- солени торти;
- гъбена чорба;
- салати с месо;
- основни ястия с готварска сметана;
- телешко с грах;
- телешко с ориз;
- картофени кюфтета;
- рецепти със скумрия;
- панирана риба;
- пилешки запеканки;
- паста с кайма на фурна;
- пуешко;
- лимонови сладки;
- сладкиши с овесени ядки;
- мляко с ориз;
- сутляш;
- кекс с газирана вода;
- родопска кухня;
- сръбска кухня;
Всяка тематична рецепта със снимки ще ви носи 28 точки, а зададените рецепти през периода по 35 точки.
поздрави,
Готвач.бг- marcheva14Здравейте! Трябваше ми малка справка от една моя рецепта - СТУДЕНА ЛЯТНА СУПА С АВОКАДО" , направих си справката, но забелязах, че снимката ми е АНОНИМНА не, не съм анонимна, все още съм си аз и действам на много позиции. Отворих си рецептите пуснати при Вас и всички снимки са с надпис - автор - АНОНИМЕН??? Нещо не е точно, моля да бъде поправено. Не мисля, че някого от Вас съм обидила, за да ми се отстрани името - marcheva. Благодаря!Харесва миОтговор
- Невена Блажева ИвановаРецептата ми "Сръбска Мучкалица" не е ли тематична ?Харесва миОтговор
AdminготовоХаресва ми
Adminгласува за: Зеленчуков гювечпреди 5 месеца
Зеленчуков гювеч18.02.2025
Adminдобави в любими: Зеленчуков гювечпреди 5 месеца
Зеленчуков гювеч18.02.2025
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest