Admin

Администратор
Adminпубликува в кулинарната мрежапреди 1 месец, преди 2 седмици Здравейте, Кулинари,
от днес (13.01 - 27.01) започваме с новите ни тематични седмици и те ще бъдат тематични за следните видове рецепти:
- салати с авокадо;
- салати с булгур;
- баница с праз, ориз или картофи;
- лучник;
- родопски клин;
- гюзлеми;
- зелеви чорби;
- пача чорба;
- рецепти с кисело зеле;
- телешки врат;
- телешка плешка;
- боб яхния;
- готвено с джолан - свински и телешки;
- вайсбрат;
- домашни сушеници - суджук, луканка;
- домашен бахур;
- пуска, бански старец и други сушени деликатеси;
- домашно приготвена сланина;
- турска халва;
- торти с маскарпоне;
- портокалов кекс;
- портокалови сладкиши;
- морковен кекс и торта;
- сладкиши с маскарпоне;
- десерти с ананас;
- семифредо;
- индийска кухня.
Всяка тематична рецепта със снимки ще ви носи 28 точки, а зададените рецепти през периода по 35 точки.- Невена Блажева ИвановаЗащо рецептата ми "Маринован джолан с кисело зеле и сушени домати " все още чака одобрение ? И не е оценена подобаващо ?Харесва миОтговор
Adminявно не и е дошъл още редаХаресва ми
- НикиЗдравейте!Скоро не съм кавалл рецепти,нещо има проблем с качването на снимките ми,досега не е имало такъв!Благодаря!Харесва миОтговор
Adminснимката е необичаем формат - heic, който не се приема от системата като снимка. Променете си настройката на телефона да снима jpg или нещо друго общоприето.Харесва ми1
НикиЗдравейте,дали направихте проверка,за да знам в мен ли е проблема?БлагодаряХаресва ми
Adminявно снимката е различен формат от разрешените досега. Изпрати ми снимката на gradbg@gmail.com, за да тестваме какво се случва.Харесва ми1
НикиПозволено е само качването на снимки,това изписва!Харесва ми
AdminКаква грешка ти дава? Всеки ден се добавят рецепти и никой ме се е оплакал към моментаХаресва ми
- Рени85Може ли да задам един въпрос на кои ястия слагате фолио,от коя страна се слага от лъскавата или от матовата и кога се правят дупки отгореХаресва миОтговор
Adminдобави коментар към: Банска Капамапреди 1 месец
Банска Капама23.12.2016КапамаВода не се слага, листата от зелето навлажняват ориза достатъчно.
Adminдобави коментар към: Телешки джолан в соспреди 1 месец
Телешки джолан в сос11.12.2019Печено телешкоако има фолио отгоре няма как да загори
Adminдобави коментар към: Лесно тесто с мая за всичкопреди 1 месец
Лесно тесто с мая за всичко25.04.2020Тестопрясно
Adminдобави в любими: Как да разпознаем дали мидите са пресни?преди 1 месец
Как да разпознаем дали мидите са пресни?09.01.2025
Adminдобави в любими: Броколи темпурапреди 1 месец
Броколи темпура09.01.2025Мезета
Adminдобави в любими: За или против замразения спанакпреди 1 месец
За или против замразения спанак09.03.2012Кое за какво е полезно
Adminдобави в любими: Пюре от батат и картофипреди 1 месец
Пюре от батат и картофи08.01.2025Пюрета
Adminдобави в любими: Касиспреди 1 месец
Касис09.08.2022Плодове
Adminдобави в любими: Основни грешки при печене на кекспреди 1 месец
Основни грешки при печене на кекс09.01.2025Кулинарни Съвети
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest