Коментарите на Сия Рибагина

 • Сия Рибагина коментира:Черешов сладкиш с крема сирене и сметанаЧерешов сладкиш с крема сирене и сметана27.06.2018Марчи, аз ти благодаря, че си се доверила на рецептата ми. Сладкиша ти е превъзходен, жалко че късно го виждам, щях и аз да пробвам с череши. Това лято разполагах с количества, ама не се сетих да опитам с тях...вече рядко ги срещам на пазара, но нищо, догодина ще опитам . Снимките ти са както винаги супер изкушаващи! Поздрави!...покажи още
 • Сия Рибагина коментира:Компрес от охлюви за премахване на шиповеКомпрес от охлюви за премахване на шипове09.05.2018Днес чакам да завали и слизам пред блока за охлюви :) Ванка, това с чукането в хаванче ми се струва много жестоко, то ще хвърчи слуз и гнус навсякъде, блендер или смути мейкър, разбиваш и миеш после с дезинфектант :)
 • Сия Рибагина коментира:Компрес от охлюви за премахване на шиповеКомпрес от охлюви за премахване на шипове09.05.2018Моя приятелка си правеше същия бъркоч. Имаше ошипяване на шийни прешлени и си правеше компрес от смлени охлюви, като директно ги слагаше в блендера, направо бях в потрес, но първо се мажеше със свинска мас, после с получената каша, чак след това слага найлон, отгоре вестник и се омотава с шал. Правят се няколко процедури, и аз имам на врата но не съм го правила. При нея помагаше дотолкова че да няма силна болка и скованост....покажи още
 • Сия Рибагина коментира:Зеленчукова тартаЗеленчукова тарта13.04.2018Ивана ми е любима, всичките и рецепти са чудесни, а ти Марчи си пресъздала перфектно тази вкусотия! Разкошна е!
 • Сия Рибагина коментира:Празнична орехова торта с карамелено-огледална глазураПразнична орехова торта с карамелено-огледална глазура01.04.2018Чудесна торта, страхотно ти се е получила. Аз все още не съм опитвала да правя огледална глазура, много ми харесва, но събирам кураж, не смея да почвам, мисля че няма да ми се получи и ще се разочаровам :)
 • Сия Рибагина коментира:Любима Френска селска тортаЛюбима Френска селска торта28.03.2018Разкошна е, Дори, богата на съставки и наистина любима!
 • Сия Рибагина коментира:Патешко с грахПатешко с грах01.03.2018На пръв поглед толкова обикновено, а всъщност ужасно вкусно. Патешкото придава страхотен аромат, опитвала съм и е разкошно домашно ястие.
 • Сия Рибагина коментира:Лаврак Орио на фурна (Lubina estilo Orio)Лаврак Орио на фурна (Lubina estilo Orio)01.03.2018И без бадемите си е разкош :) Хареса ми и я запазвам в любими!
 • Сия Рибагина коментира:Крем карамел без шуплиКрем карамел без шупли06.02.2018Крем карамела ви се е получил разкошен, рядко срещам толкова изчистен и гладък крем, обаче за да се получи такъв резултат си има тънкости по приготвянето, които в самата рецепта не са описани. Рецептата е доста "постна" от към описание и с нищо не се различа от десетките рецепти за крем карамел в сайта. Аз лично съм правила крем карамел много пъти и мога да кажа че ако се приготвя така "джаста-праста" както е описано ще се получат не шупли, а направо ями....покажи още
 • Сия Рибагина коментира:Сьомга със солено-сладка глазура в препържено масло на тиганСьомга със солено-сладка глазура в препържено масло на тиган05.02.2018С извинение- буквално лигите ми потекоха. Чудесна рецепта като предложение, визия и изпълнение, Марчи!
 • Сия Рибагина коментира:Торта с два вида кремТорта с два вида крем11.01.2018Заглавието е малко пресилено на тази торта. Два вида крем, аз никъде крем не видях освен сметана. По скоро би трябвало да се казва торта с два вида блат- демек кафяв и бял, защото като гледам снимката в разрез на тортата блатовете изпъкват а крема е на супер тънък пласт. От горе не знам с какъв крем е по рецепта, но на снимката е със сметана спрей, която е изцвръцкана супер зле и прекалено. На вкус вероятно е добра, но със сигурност много тежка. И този маргарин, за какво е при наличие на масло, за вкус ли, за аромат ли?...покажи още
 • Сия Рибагина коментира:Мерлуза на барбекю с мидиМерлуза на барбекю с миди12.01.2018Ехх че вкусотия, Данче, гледам и се облизвам :) Имам само въпросче за мидите, от къде си купуваш белите миди?
 • Сия Рибагина коментира:Пиле с разкошен сосПиле с разкошен сос03.02.2016Благодаря ви, радвам се че ви е харесва. :)
 • Сия Рибагина коментира:Капуска - кулинарно вълшебство със зелеКапуска - кулинарно вълшебство със зеле13.01.2017Аз ти благодаря за доверието, радвам се че ви е харесало.Снимките са чудесни, благодаря ти, миличка :)
 • Сия Рибагина коментира:Телешки джолан в сосТелешки джолан в сос11.12.2017Охх, Ели, как обичам такива джоланчета, само че още съм на много драстична диета, но си запазвам рецептата и ще я приготвя, уникално изглежда!
 • Сия Рибагина коментира:Кюфтенца от мерлузаКюфтенца от мерлуза03.12.2017Дани, няма да мога да спя спокойно при вида на тези разкошни снимки, направо са жестоки, ще ги сънувам да знаеш :)
 • Сия Рибагина коментира:Перфектната сьомга с лимоново масло и сметанов сосПерфектната сьомга с лимоново масло и сметанов сос30.11.2017Марчи, ти ако си скарана с рибата, то си представи аз колко съм :) Обичам я, но също като теб рядко я приготвям. Даже напоследък като се замисля не съм правила нищо рибно. Рецептата ти е чудесна и сигурна съм че е много вкусна :)...покажи още
 • Сия Рибагина коментира:Филе от кефал с божествен дресингФиле от кефал с божествен дресинг01.12.2017Разкошна рецепта, изчетох я на един дъх и за също толкова време бих я хапнала тази риба. Много подробно и изчерпателно описание, а снимките са чудесни. Устата ми се пълни със слюнки само като си помисля за този дресинг, чудесна, много хубава рецепта!...покажи още