Стана модерно в интернет хората да изтъкват анонимно качествата си в коментари и самооценката им да е „с едни гърди“ пред събеседника. Вероятно сте прочели повече, вероятно знаете повече, вероятно сте друга класа и вероятно имате добра работа, но така като го пишете изглежда като: „Книгите, които не съм написал, са по–добри от книгите, които са написали другите.“ Тук сме различни хора, различни интереси и различни вкусове. За разлика от вашата заетост, аз намирам време за всичко, да правя това което обичам, да живея не само в работата и дори намирам време за глупости. Всички тук отделяме време да публикуваме рецепти, с които хора като Вас от време на време да добиват идеи за бързи и вкусни ястия. Естествено няма как всичко да се хареса на всеки и никой не Ви кара да четете това, което не ви интересува. Ако бяхте само Вие потребител на този сайт, вероятно рецептите ми щяха да бъдат съобразени с предпочитанията ви, с това дали имате алергии, с това какви заглавия да слагам и продуктите с които да готвя. Гурме кухнята не ми е по вкуса, забърквам си манджички, ползвам думата „уникално“, готвя аматьорски, дай Боже да мога да прочета все повече книги и не мисля, че щом потребител То не консумира чесън, аз трябва да не готвя с него. „За всеки влак си има пътници“ и това какво е нужно или ненужно да правя тук не зависи от Вас, в крайна сметка гледайте си предаванията!
Здравейте, тъй като сте анонимен и не знам г-жа ли сте или г-н, ще се обръщам към вас с То. Като не Ви харесват рецептите, То, просто не ги четете, но виждам че сте запознати със заглавията на моите рецепти, и явно са хванали окото Ви, а това точно е целта на Уникалните заглавия. Когато Вие сготвите, напишете и покажете рецептата използвайте каквито продукти са по вкуса Ви. Чесън ям и слагам, не просто защото е ароматен и много вкусен, а и е супер полезен, но за да знаете, трябва да четете повече, не само заглавия.
Поздрави!
Страхотно е, и аз по същата рецепта го приготвям, този път като правих обаче сложих и 1ч.л. масло. За този трик прочетох в една от групите, маслото помага да не се пени толкова, докато се вари сладкото. Пробвах и на ягодите и на смокините, вярно изобщо не се получи такава пяна, каквато друг път греба ли греба и все има. Чудесно ти е сладкото!
Лежа и си мисля че ми се хапвам нещо, но не знам какво, отворих готвача и твоята торта е пред очите ми, голямо изкушение, не мога да устоя.. сега май ще трябва да ставам, еклери ли ще е, боровинки ли, цялата торта ли, не знам, но много, много ми се дояде ? Страхотна е!
Здравейте, Господин Славейков, Госпожо Славейкова, Г-н/Г-жа Анонимен хейтър или както там се казвате. В отговор на написания от вас коментар на моята рецепта и на моята стена бих искала да ви уверя, че рецептата ми е супер точна, агнешкото си го опекох за 3 часа и половина и месото падаше от костта и го хапнахме отдавна. Всяка фурна пече и нагрява различно, за това съм написала след като се махне фолиото да се провери готовността и при необходимост да се допече. Времето посочено е ориентировъчно, на мен месото ми беше разфасовано на две и стана повече от перфектно, дори начинаещ готвач да сготви рецептата, като провери месото, ако му трябва още време ще го остави да се допече. Съветвам ви и да погледнете жена ви какво е сложила да пече, вероятно не е агне, а овца или овен, за които със сигурност и да ги обливате яко, ще ви трябват поне 5часа. Относно коментара ви за Мастъри, Гуровци и Вейдърите ще ви отговоря така: за ваше сведение втора година вече не събирам точки в сайта, публикувам рецепти е така, щото ми е кеф, ранговете, които вие така гръмко изписвате се дават от администраторите и всички сме си ги заслужили с постоянство, упоритост, много труд, старание и страст към готвенето с лично изпробвани рецепти, за да разнообразим менюто на всеки потребител, който е пожелал да сготви или научи нещо. Аз като „Мастър” не съм се изложила с нищо, вие като „Новак” се излагате с елементарния си коментар.
Поздрави!
Моите коментари