Моите коментари

Сия Рибагина коментира:
Обожавам скалички, правила съм ги по какъв ли не начин, хубавото при тях че стават вкусни със всичко. Не съм опитвала с тахан, но ще пробвам, хареса ми идеята
Сия Рибагина коментира:
Идеята ти е страхотна и на мен ми харесаха, интересен и удобен начин за поднасяне :)
Сия Рибагина коментира:
Бибе, тази рецепта е за всички любители на домашната тип селска кухня като мен. Аз крачета не ям, но с удоволствие бих я опитала, защото съм сигурна че ще е вкусно. С лют пипер и домашен хляб ще трепач!
Сия Рибагина коментира:
Аз с кеф преглеждам рецептите ти, Марчи.. Не знам какво да кажа за тази..отново ме остави без думи, перфектен, изкушаващ, рецептата описана ясно и точно и докато се наканим да го приготвим ще гледаме и ще преглъщаме...
Сия Рибагина коментира:
Здравейте, Галя, не знам защо се чувствате обидена от коментара, който направих, тъй като очевидно снимката е лоша. Сладкото със сигурност е чудесно и аз лично много го обичам, а с този бърбън наистина ще е разкошно и както казах рецептата ви е чудесна, просто не си личи по снимката с която го представяте. Снимката е неясна, не се вижда какво всъщност е снимано – заготовка ли е, в готов вид ли е, сладко ли е, супа, компот или сос. Аз не съм фотограф, няма и да бъда, също имам лоши фотоси и никога не съм се чувставала засегната, когато ми го кажат, но поне когато пусна снимка се вижда какаво е снимано. Относно това за приемането на новите, тук не съм у нас и няма какво да приемам. Ако сте ми на гости вкъщи може и да ви приема. Поздрави! Сия
Сия Рибагина коментира:
Ооо да, ориз с праз..ммм и маслини...и по едно ребърце за гарнитурка :)) еххх огладнях :)
Сия Рибагина коментира:
Много ти е хубава рецептата, само ако ми позволиш бих те посъветвала да ползваш по малка тавичка, така няма да е така разлят, ще получи височина и ще бъде по пухкав
Сия Рибагина коментира:
Язък за хубавото сладко, по добре да бяхте го пуснали без снимка, защото тази, с която е представено едва ли ще изкуши някой да го опита...
Сия Рибагина коментира:
Прекрасна торта, за прекрасен повод :) Да е много здрава и щастлива дъщеря ти, миличка!
Сия Рибагина коментира:
Страхотна ти е тортата, Хрисе , като гледам това парче в разрез колко е сочно и богато на крем и блатове със сигурност е супер вкусно :)
Сия Рибагина коментира:
Наистина е голяма вкусотия, приготвяла съм го много пъти, само че аз ползвам повече праз, защото при печенето се свива, а той става много вкусен от мазнината на свинското и го обичаме в повече :)
Сия Рибагина коментира:
И аз не съм фен на Хелоуин, лично за мен е пълна простотия, ама хора разни... Но пък определено съм фен на сладкиша ти, паяжината си я изпипала, а тези паячета са супер сладки :)
Сия Рибагина коментира:
Перфектно си го приготвила, определено ми се дояде, а рецептата както винаги е изпипана до край :) Страхотно е, Марчи, отива в любими за правене! :)
Сия Рибагина коментира:
Благодаря ти, мила Ели :) Думи като тези от прекрасен и умел кулинар като теб за мен значат много, напълни ми душата :) Поздрави!
Сия Рибагина коментира:
Страхотно вкусен е, и аз правих тези дни, но без юфка, следващия път ще опитам твоето предложение :)
Сия Рибагина коментира:
Страхотна е, Ани, този десерт е в топ 5 на любимите ми :)
Сия Рибагина коментира:
Хапвай си, Марианче, сигурна съм, че и анцуга ще ти стои добре :)))
Сия Рибагина коментира:
И на мен ми е много любима, уникална е наистина. Аз дето не ям супи и чорби съм луда по тази рецепта :)