Обожавам скалички, правила съм ги по какъв ли не начин, хубавото при тях че стават вкусни със всичко. Не съм опитвала с тахан, но ще пробвам, хареса ми идеята
Бибе, тази рецепта е за всички любители на домашната тип селска кухня като мен. Аз крачета не ям, но с удоволствие бих я опитала, защото съм сигурна че ще е вкусно. С лют пипер и домашен хляб ще трепач!
Аз с кеф преглеждам рецептите ти, Марчи.. Не знам какво да кажа за тази..отново ме остави без думи, перфектен, изкушаващ, рецептата описана ясно и точно и докато се наканим да го приготвим ще гледаме и ще преглъщаме...
Здравейте, Галя, не знам защо се чувствате обидена от коментара, който направих, тъй като очевидно снимката е лоша. Сладкото със сигурност е чудесно и аз лично много го обичам, а с този бърбън наистина ще е разкошно и както казах рецептата ви е чудесна, просто не си личи по снимката с която го представяте. Снимката е неясна, не се вижда какво всъщност е снимано – заготовка ли е, в готов вид ли е, сладко ли е, супа, компот или сос.
Аз не съм фотограф, няма и да бъда, също имам лоши фотоси и никога не съм се чувставала засегната, когато ми го кажат, но поне когато пусна снимка се вижда какаво е снимано. Относно това за приемането на новите, тук не съм у нас и няма какво да приемам. Ако сте ми на гости вкъщи може и да ви приема.
Поздрави!
Сия
Много ти е хубава рецептата, само ако ми позволиш бих те посъветвала да ползваш по малка тавичка, така няма да е така разлят, ще получи височина и ще бъде по пухкав
Наистина е голяма вкусотия, приготвяла съм го много пъти, само че аз ползвам повече праз, защото при печенето се свива, а той става много вкусен от мазнината на свинското и го обичаме в повече :)
И аз не съм фен на Хелоуин, лично за мен е пълна простотия, ама хора разни...
Но пък определено съм фен на сладкиша ти, паяжината си я изпипала, а тези паячета са супер сладки :)
Моите коментари