Наистина е голяма вкусотия, приготвяла съм го много пъти, само че аз ползвам повече праз, защото при печенето се свива, а той става много вкусен от мазнината на свинското и го обичаме в повече :)
И аз не съм фен на Хелоуин, лично за мен е пълна простотия, ама хора разни...
Но пък определено съм фен на сладкиша ти, паяжината си я изпипала, а тези паячета са супер сладки :)
Със сигурност е много вкусно това което сте сготвили, но с тези гърдички и тоя смилянски боб никак не е Валенсиана :)
Допусната е и грешка в продуктите, вместо шафран е написан :"шаран", което е логично и се сещаме че е подправка, но някой ентусиаст може и шаран да добави.
Страхотни се получиха, Ели :) Аз за жалост не мога да ги опитам, защото ме оперираха и не трябва да ям такива неща, но моите мъже много ги харесаха :) Поздрави :)
Сопа Верде е испанска супа в превод: "Зелена супа" т.е със зелени съставки които правят цвета и зелен. Тук нито е сопа, нито е верде. Не виждам кое е зеленото в рецептата, да не говорим за снимката, която изобщо не е за супа верде...
Такава супа всяко дете би хапнало,сигурна съм, на вид е разкошна, за вкуса не се и съмнявам.
Марчи, просото е характерно за руските народи и тяхната кухня, дори по специално в украинския кулеш, който се приготвя по този начин.
Чудесно ти се е получил, борша в Украйна е като шкембе чорбата в България - често приготвяна. В различните части на Украйна се приготвя по различен начин.Не разбрах какъв джолан си ползвала, предимно се приготвя с телешко, но на много места заместват със свинско, дори със заешко и пилешко. Поздравления, ще взема и аз да си я спретна :))
Таня, никъде не съм написала, че трябва да се притесняваш от мен, мила :))
Ама понеже ти четеш между редовете явно така ти се е сторило :))))
Нямам и намерение да решавам колко ти е глупава рецептата, това е мое мнение и не знам ти за кво решение ми пишеш.. Казах ти че си публикувала глупост и това е мнение, за което решение не се изисква.
Никъде никой не може да те задължи с нищо, просто източника се упоменава от уважение към авторите, но това щеше да знаеш ако създаваше нещо наистина смислено и държеше на рецептите си, както всеки страстен кулинар държи на творенията си :)) Всяка една моя рецепта която съм взаимствала е с посочен източник, ако ти намериш някоя такава ми пиши, ще я прегледам и ако критиката ти е основателна ще я поправя.
В сайта влизам все по рядко, поради липса на интерес, както направиха и много добри кулинари. И със сигурност няма и да съм последната.... погледни примерно Кростините на Нина и си виж омазаната филия, кое според теб е рецепта за Кростини, твоята или нейните? Ако се интересуваше не само от точките,които ще ти дадат, а се беше позаинтересувала преди да напишеш заглавието на рецептата си " Кростини" сега изобщо нямаше да водим тази тема :)) А относно това дали влизам само за да критикувам ще ти кажа че си в голяма грешка – критикувам само тогава когато съм преценила, че имам какво да кажа, като в твоя случай, и да, гледам и не вярвам на очите си. ))
Моите коментари