Моите коментари

Сия Рибагина коментира:
Марчи, аз ти благодаря, че си се доверила на рецептата ми. Сладкиша ти е превъзходен, жалко че късно го виждам, щях и аз да пробвам с череши. Това лято разполагах с количества, ама не се сетих да опитам с тях...вече рядко ги срещам на пазара, но нищо, догодина ще опитам . Снимките ти са както винаги супер изкушаващи! Поздрави!
Сия Рибагина коментира:
Днес чакам да завали и слизам пред блока за охлюви :) Ванка, това с чукането в хаванче ми се струва много жестоко, то ще хвърчи слуз и гнус навсякъде, блендер или смути мейкър, разбиваш и миеш после с дезинфектант :)
Сия Рибагина коментира:
Моя приятелка си правеше същия бъркоч. Имаше ошипяване на шийни прешлени и си правеше компрес от смлени охлюви, като директно ги слагаше в блендера, направо бях в потрес, но първо се мажеше със свинска мас, после с получената каша, чак след това слага найлон, отгоре вестник и се омотава с шал. Правят се няколко процедури, и аз имам на врата но не съм го правила. При нея помагаше дотолкова че да няма силна болка и скованост.
Сия Рибагина коментира:
Ивана ми е любима, всичките и рецепти са чудесни, а ти Марчи си пресъздала перфектно тази вкусотия! Разкошна е!
Сия Рибагина коментира:
Чудесна торта, страхотно ти се е получила. Аз все още не съм опитвала да правя огледална глазура, много ми харесва, но събирам кураж, не смея да почвам, мисля че няма да ми се получи и ще се разочаровам :)
Сия Рибагина коментира:
Разкошна е, Дори, богата на съставки и наистина любима!
Сия Рибагина коментира:
На пръв поглед толкова обикновено, а всъщност ужасно вкусно. Патешкото придава страхотен аромат, опитвала съм и е разкошно домашно ястие.
Сия Рибагина коментира:
И без бадемите си е разкош :) Хареса ми и я запазвам в любими!
Сия Рибагина коментира:
Крем карамела ви се е получил разкошен, рядко срещам толкова изчистен и гладък крем, обаче за да се получи такъв резултат си има тънкости по приготвянето, които в самата рецепта не са описани. Рецептата е доста "постна" от към описание и с нищо не се различа от десетките рецепти за крем карамел в сайта. Аз лично съм правила крем карамел много пъти и мога да кажа че ако се приготвя така "джаста-праста" както е описано ще се получат не шупли, а направо ями.
Сия Рибагина коментира:
С извинение- буквално лигите ми потекоха. Чудесна рецепта като предложение, визия и изпълнение, Марчи!
Сия Рибагина коментира:
Заглавието е малко пресилено на тази торта. Два вида крем, аз никъде крем не видях освен сметана. По скоро би трябвало да се казва торта с два вида блат- демек кафяв и бял, защото като гледам снимката в разрез на тортата блатовете изпъкват а крема е на супер тънък пласт. От горе не знам с какъв крем е по рецепта, но на снимката е със сметана спрей, която е изцвръцкана супер зле и прекалено. На вкус вероятно е добра, но със сигурност много тежка. И този маргарин, за какво е при наличие на масло, за вкус ли, за аромат ли?
Сия Рибагина коментира:
Ехх че вкусотия, Данче, гледам и се облизвам :) Имам само въпросче за мидите, от къде си купуваш белите миди?
Сия Рибагина коментира:
Благодаря ви, радвам се че ви е харесва. :)
Сия Рибагина коментира:
Аз ти благодаря за доверието, радвам се че ви е харесало.Снимките са чудесни, благодаря ти, миличка :)
Сия Рибагина коментира:
Охх, Ели, как обичам такива джоланчета, само че още съм на много драстична диета, но си запазвам рецептата и ще я приготвя, уникално изглежда!
Сия Рибагина коментира:
Дани, няма да мога да спя спокойно при вида на тези разкошни снимки, направо са жестоки, ще ги сънувам да знаеш :)
Сия Рибагина коментира:
Марчи, ти ако си скарана с рибата, то си представи аз колко съм :) Обичам я, но също като теб рядко я приготвям. Даже напоследък като се замисля не съм правила нищо рибно. Рецептата ти е чудесна и сигурна съм че е много вкусна :)
Сия Рибагина коментира:
Разкошна рецепта, изчетох я на един дъх и за също толкова време бих я хапнала тази риба. Много подробно и изчерпателно описание, а снимките са чудесни. Устата ми се пълни със слюнки само като си помисля за този дресинг, чудесна, много хубава рецепта!