Моите коментари

Сия Рибагина коментира:
И без бадемите си е разкош :) Хареса ми и я запазвам в любими!
Сия Рибагина коментира:
Крем карамела ви се е получил разкошен, рядко срещам толкова изчистен и гладък крем, обаче за да се получи такъв резултат си има тънкости по приготвянето, които в самата рецепта не са описани. Рецептата е доста "постна" от към описание и с нищо не се различа от десетките рецепти за крем карамел в сайта. Аз лично съм правила крем карамел много пъти и мога да кажа че ако се приготвя така "джаста-праста" както е описано ще се получат не шупли, а направо ями.
Сия Рибагина коментира:
С извинение- буквално лигите ми потекоха. Чудесна рецепта като предложение, визия и изпълнение, Марчи!
Сия Рибагина коментира:
Заглавието е малко пресилено на тази торта. Два вида крем, аз никъде крем не видях освен сметана. По скоро би трябвало да се казва торта с два вида блат- демек кафяв и бял, защото като гледам снимката в разрез на тортата блатовете изпъкват а крема е на супер тънък пласт. От горе не знам с какъв крем е по рецепта, но на снимката е със сметана спрей, която е изцвръцкана супер зле и прекалено. На вкус вероятно е добра, но със сигурност много тежка. И този маргарин, за какво е при наличие на масло, за вкус ли, за аромат ли?
Сия Рибагина коментира:
Ехх че вкусотия, Данче, гледам и се облизвам :) Имам само въпросче за мидите, от къде си купуваш белите миди?
Сия Рибагина коментира:
Благодаря ви, радвам се че ви е харесва. :)
Сия Рибагина коментира:
Аз ти благодаря за доверието, радвам се че ви е харесало.Снимките са чудесни, благодаря ти, миличка :)
Сия Рибагина коментира:
Охх, Ели, как обичам такива джоланчета, само че още съм на много драстична диета, но си запазвам рецептата и ще я приготвя, уникално изглежда!
Сия Рибагина коментира:
Дани, няма да мога да спя спокойно при вида на тези разкошни снимки, направо са жестоки, ще ги сънувам да знаеш :)
Сия Рибагина коментира:
Марчи, ти ако си скарана с рибата, то си представи аз колко съм :) Обичам я, но също като теб рядко я приготвям. Даже напоследък като се замисля не съм правила нищо рибно. Рецептата ти е чудесна и сигурна съм че е много вкусна :)
Сия Рибагина коментира:
Разкошна рецепта, изчетох я на един дъх и за също толкова време бих я хапнала тази риба. Много подробно и изчерпателно описание, а снимките са чудесни. Устата ми се пълни със слюнки само като си помисля за този дресинг, чудесна, много хубава рецепта!
Сия Рибагина коментира:
Обожавам скалички, правила съм ги по какъв ли не начин, хубавото при тях че стават вкусни със всичко. Не съм опитвала с тахан, но ще пробвам, хареса ми идеята
Сия Рибагина коментира:
Идеята ти е страхотна и на мен ми харесаха, интересен и удобен начин за поднасяне :)
Сия Рибагина коментира:
Бибе, тази рецепта е за всички любители на домашната тип селска кухня като мен. Аз крачета не ям, но с удоволствие бих я опитала, защото съм сигурна че ще е вкусно. С лют пипер и домашен хляб ще трепач!
Сия Рибагина коментира:
Аз с кеф преглеждам рецептите ти, Марчи.. Не знам какво да кажа за тази..отново ме остави без думи, перфектен, изкушаващ, рецептата описана ясно и точно и докато се наканим да го приготвим ще гледаме и ще преглъщаме...
Сия Рибагина коментира:
Здравейте, Галя, не знам защо се чувствате обидена от коментара, който направих, тъй като очевидно снимката е лоша. Сладкото със сигурност е чудесно и аз лично много го обичам, а с този бърбън наистина ще е разкошно и както казах рецептата ви е чудесна, просто не си личи по снимката с която го представяте. Снимката е неясна, не се вижда какво всъщност е снимано – заготовка ли е, в готов вид ли е, сладко ли е, супа, компот или сос. Аз не съм фотограф, няма и да бъда, също имам лоши фотоси и никога не съм се чувставала засегната, когато ми го кажат, но поне когато пусна снимка се вижда какаво е снимано. Относно това за приемането на новите, тук не съм у нас и няма какво да приемам. Ако сте ми на гости вкъщи може и да ви приема. Поздрави! Сия
Сия Рибагина коментира:
Ооо да, ориз с праз..ммм и маслини...и по едно ребърце за гарнитурка :)) еххх огладнях :)
Сия Рибагина коментира:
Много ти е хубава рецептата, само ако ми позволиш бих те посъветвала да ползваш по малка тавичка, така няма да е така разлят, ще получи височина и ще бъде по пухкав