Моите коментари

Сия Рибагина коментира:
Аз бих пропуснала орехите,не съм им голяма почитателка,но идеята със салама ми хареса:)
Сия Рибагина коментира:
Страхотно ти се е получило,времето за печене тук е много важно,за да се получи шоколадовата лава.
Сия Рибагина коментира:
Харесаха ми тези палми,Джеми,марципана както си го написала предполагам че е от шоколадово марципанените блокчета или се бъркам? Защото марципан аз знам този от бадемова паста
Сия Рибагина коментира:
Експериментирах малко с тази рецепта,наистина си почистих хладилника,може да сложиш каквото искаш :)
Сия Рибагина коментира:
Благодаря Цвети :)Кокоса и шоколада се допълват идеално,калорично но вкусно :)
Сия Рибагина коментира:
Страхотно и интересно предложение за овчарски пай,Ани :)
Сия Рибагина коментира:
Това е десертът,който от много време ми се иска да си направя.Обожавам го,но искам да попитам от къде си купувате суров кадаиф?
Сия Рибагина коментира:
не,изпържва се и осле се задушава в соса
Сия Рибагина коментира:
Страхотни са,никога не съм правила и мн ми е мерак да опитам.Благодаря за рецептата :)
Сия Рибагина коментира:
И аз я приготвям по същия начин с разликата че запържвам лука и морковите за кратко и не слагам картофи :)
Сия Рибагина коментира:
Моите уважения,всеки има право на мнение. Когато опитате и пробвате рецептата ми,тогава може да коментирате дали съм "разсипала продуктите"
Сия Рибагина коментира:
Страхотна вкусотия,правила съм го с бекон и сирене чедър,скоро ще пусна рецептата,наистина мн добро предложение :)
Сия Рибагина коментира:
Винаги когато приготвям маслено тесто ми се налага да добавя няколко капки вода,иначе не ми се споява,незнам защо така ми се получава
Сия Рибагина коментира:
някаква течност не се ли добавя,само маслото ли споява сухите съставки?
Сия Рибагина коментира:
Идеално е за регулиране на високо кръвно :)
Сия Рибагина коментира:
Обожавам вкуса на сирене чедър и ми допадна тази идея,само мога да си представя какъв страхотен аромат се носи докато се пече това пиле :)
Сия Рибагина коментира:
С маслото се маже формата а с меда се залива сладкишът като изстине.Съжалявам,написах си точно рецептата,незнам защо не е публикувано,след като са я модерирали от сайта.