Моите коментари

Сия Рибагина коментира:
На какво става,разясни ми?
Сия Рибагина коментира:
и аз ви благодаря за милите думи :)
Сия Рибагина коментира:
Радвам се че ви е харесало :)
Сия Рибагина коментира:
Подправките са си точно колкото е необходимо,за да постигна резултата,който исках.Въпрос на вкус :)
Сия Рибагина коментира:
Никнай,ако използваш глинен съд вероятно си запознат(а) с предимствата му при печене.Джолана със зеленчуците се задушават и мога да ти кажа че като ги извадих зеленчуците си бяха в цял вид,нито се скашкаха,нито се раздробиха както би станало ако се пече в алпака :) Може да опиташ затова съм приложила и рецептата. Относно подправките,колкото по ароматно толкова по добре,въпрос на вкус.Ти ако прецениш може да си го сложиш само с вода и сол :)
Сия Рибагина коментира:
Благодаря ви :) Може да се използва силиконова форма,но пак си я подмажете с олио и след изпичане веднага я извадете от формата
Сия Рибагина коментира:
Интересна рецепта,не съм опитвала подобен таратор досега
Сия Рибагина коментира:
Колко сладки ти се получиха от тази доза?
Сия Рибагина коментира:
Идеално са станали,върна ме години назад,когато за пръв път опитах такива сладки :)
Сия Рибагина коментира:
Взимам си виличка и идвам,Джеми :) Пристрастена съм към сиропираните десерти,а тази баклава с голям кеф бих я опитала :)
Сия Рибагина коментира:
Бързо,лесно и вкусно,и аз често ги приготвям така :)
Сия Рибагина коментира:
Мерси,Вили :) Предполагам знаеш колко обичам месо,а това е най-вкусната част от прасето,колкото и да му се мръщат някои хора :)
Сия Рибагина коментира:
Малко трудно се намира прясна коприва точно сега,но наистина е полезна :)
Сия Рибагина коментира:
Съгласна съм,класика в българската кухня! Обожавам ги! Чудесни са Виле :)
Сия Рибагина коментира:
оо да,това е идея,следващия път и пушено сирене ще сложа :)
Сия Рибагина коментира:
Точно предложение за предстоящия празник,мн са сладки :)
Сия Рибагина коментира:
Знаменитый и удивительно вкусный торт Наполеон,в нем тесто для коржей замешивается на пиве :)
Сия Рибагина коментира:
Класика,мога да ги ям по всяко време,но ги предпочитам на фурна :)