Моите коментари

Сия Рибагина коментира:
Благодаря ви :) Може да се използва силиконова форма,но пак си я подмажете с олио и след изпичане веднага я извадете от формата
Сия Рибагина коментира:
Интересна рецепта,не съм опитвала подобен таратор досега
Сия Рибагина коментира:
Колко сладки ти се получиха от тази доза?
Сия Рибагина коментира:
Идеално са станали,върна ме години назад,когато за пръв път опитах такива сладки :)
Сия Рибагина коментира:
Взимам си виличка и идвам,Джеми :) Пристрастена съм към сиропираните десерти,а тази баклава с голям кеф бих я опитала :)
Сия Рибагина коментира:
Бързо,лесно и вкусно,и аз често ги приготвям така :)
Сия Рибагина коментира:
Мерси,Вили :) Предполагам знаеш колко обичам месо,а това е най-вкусната част от прасето,колкото и да му се мръщат някои хора :)
Сия Рибагина коментира:
Малко трудно се намира прясна коприва точно сега,но наистина е полезна :)
Сия Рибагина коментира:
Съгласна съм,класика в българската кухня! Обожавам ги! Чудесни са Виле :)
Сия Рибагина коментира:
оо да,това е идея,следващия път и пушено сирене ще сложа :)
Сия Рибагина коментира:
Точно предложение за предстоящия празник,мн са сладки :)
Сия Рибагина коментира:
Знаменитый и удивительно вкусный торт Наполеон,в нем тесто для коржей замешивается на пиве :)
Сия Рибагина коментира:
Класика,мога да ги ям по всяко време,но ги предпочитам на фурна :)
Сия Рибагина коментира:
Аз бих пропуснала орехите,не съм им голяма почитателка,но идеята със салама ми хареса:)
Сия Рибагина коментира:
Страхотно ти се е получило,времето за печене тук е много важно,за да се получи шоколадовата лава.
Сия Рибагина коментира:
Харесаха ми тези палми,Джеми,марципана както си го написала предполагам че е от шоколадово марципанените блокчета или се бъркам? Защото марципан аз знам този от бадемова паста
Сия Рибагина коментира:
Експериментирах малко с тази рецепта,наистина си почистих хладилника,може да сложиш каквото искаш :)
Сия Рибагина коментира:
Благодаря Цвети :)Кокоса и шоколада се допълват идеално,калорично но вкусно :)