Моите коментари

Сия Рибагина коментира:
Това е десерта от моите топ10 любими и му е отредено първо място.Обожавам го! Само ще допълня че млякото и яйцата трябва да са в съотношение 1:1, т.е на 1яйце се слага 100мл прясно мляко
Сия Рибагина коментира:
Чак се изчервих,благодаря много за милите думи :)
Сия Рибагина коментира:
В началото правех питките като в тестото слагах оцет,но мой познат майстор пекар ми каза да го заменя с портокалов сок.По принцип киселина се слага за да се получи еластично тесто,да може да се разтегля по добре.Също и захарта в маята ме посъветва да я заменя с мед,той активира маята много по бързо.
Сия Рибагина коментира:
На това аз му викам пърженица,добавям и тиквички,които предварително изпържвам във фритюрника..вкусотия,ядеш и ревеш за още :)
Сия Рибагина коментира:
Точно снощи правих пържени кюфтета с картофи и домати с праз.Приготвям я по същия начин,слагам малко люто за разкош.но краставичките ме изненадаха,ако бях видяла вчера рецептата щях да сложа,но нищо,следващия път ще опитам непременно :)
Сия Рибагина коментира:
Страхотно предложение,това наистина трябва да опитам,защото откачам при аромата на печен лук,голяма вкусотия ще е!
Сия Рибагина коментира:
Тази рецепта с удоволствие бих я опитала,пробвала съм кисели тиквички,но бяха сурово стерилизирани,като краставичките,дори повече ми харесаха от тях,но така овкусени и печени на скара не съм
Сия Рибагина коментира:
Много ги уважавам тези манджички,простичко но много вкусно :)
Сия Рибагина коментира:
Качамак не съм вкусвала от дете,едно време на село го приготвяха с пръжки и хич не го харесвах,затова и никога не съм го приготвяла,Виле,твоя на снимката изглежда мн вкусно,чак ми се прииска да опитам :)
Сия Рибагина коментира:
Любима моя риба,обожавам я на скара :)
Сия Рибагина коментира:
Много апетитен и сочен омлет,а с бекона и моцарелата само мога да си представя каква вкусотия е
Сия Рибагина коментира:
Джеми,няма да споря,това е лично мое мнение и не те ангажирам с него,тези кръгове по палачинката стават единствено и само на сач,с помощта на черпака,който разстила сместа върху сача и не може да ме убедиш че са правени в тава.
Сия Рибагина коментира:
Ванче,аз обичам люто и почти във всичко слагам по малко за по пикантен вкус,някак чушлето придава апетит :)
Сия Рибагина коментира:
Благодаря Гери,ще се радвам да опиташ :)
Сия Рибагина коментира:
Моите уважения,мила,но това са катми(палачинки),правени на сач,купени и снимани,в тава или тиган няма как да се покажат типичните кръгове по основата на палачинката.Точно такива си купувам от морето,а сега ги правят и в Аладин
Сия Рибагина коментира:
Благодаря Ради,кокоса и шоколада се допълват идеално,аз дори бих сложила тъмен шоколад,защото не обичам бял,личи си че е много сочен
Сия Рибагина коментира:
Страхотни са,и аз ги приготвям по същия начин,но накрая ги глазирам със смес от кетчуп и къри,намазвам отгоре всяко рулце и става много вкусно :)
Сия Рибагина коментира:
и аз нещо не можах да разбера за тази глазура,Ради да няма нещо объркано,хем с бял шоколад,хем фъча е целия кафяв