Моите коментари

Сия Рибагина коментира:
И аз често я правя,вече няколко пъти посрещах гости с такива питки и бяха впечатлени:)
Сия Рибагина коментира:
Използвах телешка кайма,а листата- консервирани и си спестих време.Предпочитам ги запечени във фурната,а не варени,имат много по добър вкус,поне за мен
Сия Рибагина коментира:
Замразявам само сурови зеленчуци и месо.Не мога да си представя да замразя картофено пюре,просто си представям какъв бливоч ще излезе след размразяване
Сия Рибагина коментира:
Наистина е чудесно,пролет и лято си кеф си го правя,но си пека чушките,зимата правя този мързелив вариант
Сия Рибагина коментира:
Тази наистина я правих за Коледа,като се замисля обичам тиквеник но рядко го правя :)
Сия Рибагина коментира:
С най-голямо удоволствие,миличка,следващия път когато направя :)
Сия Рибагина коментира:
Правя ги о същия начин,но на дъното карамелизирам захар,след което слагам макароните със сиренето и сместа,получават се разкошни :)
Сия Рибагина коментира:
Страхотно предложение,от много време си търся да си закупя тази подправка,а сега с твоята рецепта лично ще си я направя.Изключителен вкус придава на пилешко месо.Канелата и Гарам масала са най-популярните подправки на Индия,чувала съм че няма определен вкус,защото всяко семейство си я приготвя по негов начин.
Сия Рибагина коментира:
Аранжирала си я прекрасно,напомни ми за една моя салата от миналото,на която бях направила такива калинки,а тя беше по състав с макарони и рулца от раци :)Да ме пита някой що ги бях сложила тея калинки,не знам какво щях да отговоря,а пък взех че и спечелих награда с нея :)
Сия Рибагина коментира:
Дроб сарма не съм яла от много години,мн я харесвам,но вкъщи никой не яде карантия освен мен и не я правя,направо съм забравила вкуса на дробчетата.:) Сега като видях твоята изглежда много апетитно и се заричам скоро да си направя,пък само аз ще си я хапна :)
Сия Рибагина коментира:
Честно казано не е трудоемка,просто звучи сложно,мен лично рязането след това ми беше по трудно,защото внимавах да не я изкривя :)
Сия Рибагина коментира:
Ммммм чесновия сос наистина ще е върховно допълнение :)
Сия Рибагина коментира:
Правила съм комбинация със зеле и ориз,но това с кладенчето ми стана интересно,следващия път ще опитам :)
Сия Рибагина коментира:
Изглеждат неустоимо вкусни :)
Сия Рибагина коментира:
На вид ми заприличаха на пирожки,харесаха ми,бих ги опитала :)
Сия Рибагина коментира:
Никнай,в днешно време на село при баба и дядо само там може да се очаква да няма химия.В София си хапвам топено сирене и не мисля за Менделеев, и не защото е модерно,ами защото ми харесва и чудесно си пасна в хлебчето :) Миси..,поласкана съм-гледам и не вярвам на очите си :)
Сия Рибагина коментира:
Благодаря,наистина си заслужава да се опита :)
Сия Рибагина коментира:
Благодаря ви,картофеното пюре е чудесна гарнитура,радвам се че ви е харесало :)