Страхотно предложение,от много време си търся да си закупя тази подправка,а сега с твоята рецепта лично ще си я направя.Изключителен вкус придава на пилешко месо.Канелата и Гарам масала са най-популярните подправки на Индия,чувала съм че няма определен вкус,защото всяко семейство си я приготвя по негов начин.
Аранжирала си я прекрасно,напомни ми за една моя салата от миналото,на която бях направила такива калинки,а тя беше по състав с макарони и рулца от раци :)Да ме пита някой що ги бях сложила тея калинки,не знам какво щях да отговоря,а пък взех че и спечелих награда с нея :)
Дроб сарма не съм яла от много години,мн я харесвам,но вкъщи никой не яде карантия освен мен и не я правя,направо съм забравила вкуса на дробчетата.:)
Сега като видях твоята изглежда много апетитно и се заричам скоро да си направя,пък само аз ще си я хапна :)
Никнай,в днешно време на село при баба и дядо само там може да се очаква да няма химия.В София си хапвам топено сирене и не мисля за Менделеев, и не защото е модерно,ами защото ми харесва и чудесно си пасна в хлебчето :)
Миси..,поласкана съм-гледам и не вярвам на очите си :)
Това е рецепта,която за пръв път миналата година опитах в Русе.Бяхме на състезание на детето и на обяд решихме да хапнем в едно заведение.Поръчахме си шкембе чорба,опитвам аз и тя ми е супер странна,5мин седя и се мая,при което усещам вкуса не на прясно а на кисело мляко.Тогава попитах сервитьора,каква е тази чорба и той отговори че там те я приготвят така.
Винаги съм я правила с прясно мляко,бях много изненадана.не останах впечатлена,може би защото не съм свикнала на този вкус.
Моите коментари