Моите коментари

Сия Рибагина коментира:
С най-голямо удоволствие,миличка,следващия път когато направя :)
Сия Рибагина коментира:
Правя ги о същия начин,но на дъното карамелизирам захар,след което слагам макароните със сиренето и сместа,получават се разкошни :)
Сия Рибагина коментира:
Страхотно предложение,от много време си търся да си закупя тази подправка,а сега с твоята рецепта лично ще си я направя.Изключителен вкус придава на пилешко месо.Канелата и Гарам масала са най-популярните подправки на Индия,чувала съм че няма определен вкус,защото всяко семейство си я приготвя по негов начин.
Сия Рибагина коментира:
Аранжирала си я прекрасно,напомни ми за една моя салата от миналото,на която бях направила такива калинки,а тя беше по състав с макарони и рулца от раци :)Да ме пита някой що ги бях сложила тея калинки,не знам какво щях да отговоря,а пък взех че и спечелих награда с нея :)
Сия Рибагина коментира:
Дроб сарма не съм яла от много години,мн я харесвам,но вкъщи никой не яде карантия освен мен и не я правя,направо съм забравила вкуса на дробчетата.:) Сега като видях твоята изглежда много апетитно и се заричам скоро да си направя,пък само аз ще си я хапна :)
Сия Рибагина коментира:
Честно казано не е трудоемка,просто звучи сложно,мен лично рязането след това ми беше по трудно,защото внимавах да не я изкривя :)
Сия Рибагина коментира:
Ммммм чесновия сос наистина ще е върховно допълнение :)
Сия Рибагина коментира:
Правила съм комбинация със зеле и ориз,но това с кладенчето ми стана интересно,следващия път ще опитам :)
Сия Рибагина коментира:
Изглеждат неустоимо вкусни :)
Сия Рибагина коментира:
На вид ми заприличаха на пирожки,харесаха ми,бих ги опитала :)
Сия Рибагина коментира:
Никнай,в днешно време на село при баба и дядо само там може да се очаква да няма химия.В София си хапвам топено сирене и не мисля за Менделеев, и не защото е модерно,ами защото ми харесва и чудесно си пасна в хлебчето :) Миси..,поласкана съм-гледам и не вярвам на очите си :)
Сия Рибагина коментира:
Благодаря,наистина си заслужава да се опита :)
Сия Рибагина коментира:
Благодаря ви,картофеното пюре е чудесна гарнитура,радвам се че ви е харесало :)
Сия Рибагина коментира:
Благодаря ви,мн се радвам че ви е харесало :)
Сия Рибагина коментира:
РозеРозе17.05.2022
Любимото ми вино,много приятно и леко
Сия Рибагина коментира:
Две от нещата които обичам,сиропирани сладкиши и ягоди,с удоволствие бих го хапнала :)
Сия Рибагина коментира:
Това е рецепта,която за пръв път миналата година опитах в Русе.Бяхме на състезание на детето и на обяд решихме да хапнем в едно заведение.Поръчахме си шкембе чорба,опитвам аз и тя ми е супер странна,5мин седя и се мая,при което усещам вкуса не на прясно а на кисело мляко.Тогава попитах сервитьора,каква е тази чорба и той отговори че там те я приготвят така. Винаги съм я правила с прясно мляко,бях много изненадана.не останах впечатлена,може би защото не съм свикнала на този вкус.
Сия Рибагина коментира:
Много е хубава.И аз обичам да се занимавам с тесто,правила съм много питки,но напоследък гледам да ограничавам бялото брашно,а и не ми достига време.