Моите коментари

Сия Рибагина коментира:
Идеята е страхотна,правила съм гнезда от пюре запълнени с кайма и кашкавал,но и този вариант бих опитала.
Сия Рибагина коментира:
Хареса ми рецептата,въпреки че не бих използвала маргарин.Аромата на ром и аз често го използвам,сладкишите добиват страхотен мирис и вкуса им определено добре се променя.
Сия Рибагина коментира:
С този разтичащ се между блатовете крем наистина изглежда страхотно вкусно,а есенните листенца придават перфектен завършек :)
Сия Рибагина коментира:
аххх вярно е Гери,голямо топене пада,отидоха няколко земелчета :)
Сия Рибагина коментира:
Самите канелони нямат разлика от корите за лазаня,Илиянка.Тестото се приготвя и за двете по една рецепта мисля,просто после като се готвят придобиват различен вкус от продуктите и сосовете сложени в тях
Сия Рибагина коментира:
Екстра е,Виле,видях от предаването на Ненад и веднага я направих,мойте много я харесаха:)
Сия Рибагина коментира:
Ехх Рени,с най-голямо удоволствие,само че тази я правих много отдавна и се изяде за минимално време :)
Сия Рибагина коментира:
Страхотно предложение,аз бих ги увила без да ги запичам,бекона пуска мазнина,която ще убие вкуса на сушената кайсия
Сия Рибагина коментира:
Точно съм го направила,заповядай :)
Сия Рибагина коментира:
Благодаря,радвам се че са ви харесали :)
Сия Рибагина коментира:
Оххх стига че ми се напълни устата,представям си колко са хубави :)
Сия Рибагина коментира:
Обичам чушлета но тази година нямах възможност да консервирам и затова си купувам,но не са същите като домашно направените
Сия Рибагина коментира:
Никога не съм употребявала амарант,но като гледам тази супа определено мисля да започна вече
Сия Рибагина коментира:
Е не,това вече не е човешко :) Лигавник ще трябва да слагам вече,уникално е !
Сия Рибагина коментира:
Снимката ми проговори-изяж ме! Направо ми текнаха лигите :)
Сия Рибагина коментира:
Палачинките са разкошни!Не разбрах само каква е ролята на кокосовото масло в случая,предполагам може да се използва и краве?
Сия Рибагина коментира:
Чудесно предложение,аз бих запекла малко ядките предварително в сух тиган :)
Сия Рибагина коментира:
Чудесна идея,страхотни са,сега ме подсети че и аз имам рецепта за бушети,ако я намеря ще я споделя :)