Чудесно предложение,мислех и аз да кача рецептата за моята Сельодка скоро,приготвям я класически като слагам и цвекло,което за тази салата е задължително,придава страхотен вкус,и зеленчуците ги овкусявам с майонезата,но е въпрос на вкус :)
Тестото ти е разкошно,представям си вълшебния аромат на тези питки,след като си ги изпекла.Страхотни са,а така комбинирани с тези продукти като бургери,направо гледам и преглъщам :)
Супер са,и аз не ги харесвам забулени,а ги правя на очи,по същия начин,само че ги обичаме по рохки и вместо лук слагам чесън,като го запържвам с червения пипер.Вкусотия!
Изглеждат изкушаващо,но аз не препоръчвам месото от бут за пържоли.
Опитвала съм и определено свинския бут става уникално сбит и сух,особено ако не се маринова предварително.
Страхотни са!Класическа рецепта,отдавна не съм ги правила и сега ми даде добра идея,точно се чудех какво ми се хапва :) Стандартно беляши се приготвят с кайма,но може да се направят с пилешко месо и дори с картофи,също стават много вкусни :)
Моите коментари