Моите коментари

Сия Рибагина коментира:
Супер е декорирана,мн сладки пингвинчета :)
Сия Рибагина коментира:
Страхотен козунак,хубави конци и добре изпечен,не съм ползвала никога миксера да меся тестото,меся с ръце,така усещам тестото,но за начално замесване е добра идея.
Сия Рибагина коментира:
Албенка,мисля че е добре да се добави,че това тесто се разделя на най-малко 4части,да не казвам и повече.От 3кг брашно става много тесто и ако както си описала го сложи някой втасало в тава ще му трябва казан или вана да го опече.Тази рецепта е за поне 4ри големи козунака!
Сия Рибагина коментира:
Перфектни са,направо думи нямам! И аз имам такава формичка сърца за бонбони но ми стои в шкафа и не съм я ползвала.Трябва да взема да я сефтосам,страхотни са,много много хубави :))
Сия Рибагина коментира:
Прелестни са! Богати на вкусове,сушени плодове и ядки си заслужава да се опитат :)
Сия Рибагина коментира:
Уникално добре изглежда,непременно ще го опитам.Много обичам чийзкейк и обикновено правя суровите,но този е толкова шоколадов,че направо ми се напълни устата.
Сия Рибагина коментира:
Никаде не съм написала истински катми,а относно за тракийски,ако искам и джигитайски ще си ги кръстя,пък ти си се смей колкото си искаш :)
Сия Рибагина коментира:
Долните си ги изтри,на които ти отговарях,ама няма значение..то и така става ясно
Сия Рибагина коментира:
И защо си триеш коментарите?
Сия Рибагина коментира:
Е и аз не съм го купила,само че не е и правено от теб още по малко по рецептата,която си натъманил.Нямам нищо против теб,защо мислиш така,защото ти казвам истината и не ти харесва ли?
Сия Рибагина коментира:
Е как да не си,я гледай каква риба си измайсторил,аз не споря с никой и нямам таво намерение,просто изказвам мнение на което имам право,а това че ти не падаш по гръб си е лично твой избор
Сия Рибагина коментира:
Никой тук не е перфектен,нито аз нито ти и всички се стараем и евала правя на хора,които се опитват и с желание готвят,обаче да слагаш риба майсторски направена и да ми пишеш глупости много извинявай,да не говоря за рулото ти което беше купил и снимал и пуснал пак абсурдна рецепта,която не отговаря на това което си хапнал...
Сия Рибагина коментира:
Не е там въпроса дали ми харесват или не,просто заблуждаваш хората,аз мога да си го направя,но има хора,които ще направят точно това да печат тази решетъчна декорация 2часа.Пече се повече време когато целия е обгърнат и завит в тесто,тази мрежа е направена майсторски и не се прави с нож а с ролер за тесто и ако си го правил щеше да си наясно с какво си я изработил и ако си пекъл на 50градуса е добре да го споменеш в рецептата
Сия Рибагина коментира:
Два часа неможе да с пекъл рибата с тази декорация от тесто,защото точно след 1час тестото ще е изгоряло.Не ми се обиждай обаче рецептите ти са безумни
Сия Рибагина коментира:
Тази супа с толкова продукти и 600мл вода,която ще поизври и ще остане 400мл по скоро ще заприлича на яхния от колкото на супа,да не говорим да стигне за 4-5порции
Сия Рибагина коментира:
Заглавието е страхотно с тези "подобрения " :) Страшно са вкусни :)
Сия Рибагина коментира:
Супер вкусотия,изглежда апетитно и сочно
Сия Рибагина коментира:
Много апетитни са се получили,обичам и често си панирам пилешки долни бутчета,но с разликата че не слагам девесил